עזרה בפייסבוק החדש..

liore10

New member
עזרה בפייסבוק החדש..

כל הפייסבוק שלי מלא בבחנים המעצבנים האלה שכולם ממלאים .. איך אני מגדיר שאני לא רוצה לראות את הבחנים האלה יותר ? דבר נוסף - עד עכשיו כל פעולה שמשתמש ביצע הייתה רשומה עם תאריך ושעה ליד , וכרגע הכל מרוכז תחת " פעילויות אחרונות" ללא חלוקה לזמנים ... האם כך זה אמור להיות ? בתודה , ליאור .

meital always

New member
../images/Emo28.gif חידונים (קוויזים)

1. לגבי ענין הבחנים והחידונים (Quiz) זה מתחלק לשניים- יש כאלה שאתה רואה בשורת הסטטוס של החברים שלך, כלומר שהם מילאו את הקוויזים האלה ודיווח על זה מופיע בשורת הסטטוס שלהם ולכן גם מופיע אצלך. הדיווח הזה ימשיך להופיע כי המשמעות של חברים בפייסבוק היא שאתה יכול לראות בכל רגע את שורת הסטטוס שלהם, ולא משנה מה כתוב בה. אבל לדעתי בקרוב זה מאוד יחלש כי הגולשים עצמם יפסיקו עם זה, זה מעצבן גם אותם. ענין שני זה קוויזים שמציעים לך להשתתף בהם, אם זה המצב תגיד לי ואני ארחיב בנקודה, למרות שיש לי הרגשה שהתכוונת לענין הראשון. 2. בפייסבוק החדש לא מופיע רישום זמנים ליד האירועים (בניגוד לגרסה הקודמת). מכיוון שיש על זה ביקורות של המון גולשים, יתכן שבעתיד הקרוב יחזירו את התכונה הזו לדף הפרופיל. בהצלחה...

liore10

New member
אבל אני עדיין מבין ....

אנשים לא התחילו למלא את החידונים האלה רק כשהפייסבוק החדש יצא , אז למה בגירסא הקודמת זה לא הופיע כך ? ואין לי אפשרות לשלוט על הדיווחים שאני רוצה לקבל ? נשמע הזוי .. המצב הוא שאני נכנס לפייסבוק , ואם פעם היה לי עדכוני סטאטוסים , עדכוני קשרים , הוספת תמונות ותגובות של אנשים, כרגע אני רואה רשימה ענקית של חידונים שאנשים מילאו .. משהו פה דפוק ! שוב תודה.

meital always

New member
אני אסביר לך-

במערכת החדשה של פייסבוק קיים מנגנון האחראי לכך שבכל פעם שמישהו ממלא קוויז- המנגנון מעביר דיווח עם התוצאה (ולפעמים גם תקציר) אל שורת הסטטוס של אותו חבר. זוהי ברירת המחדל של המערכת. אגב ברוב החידונים ניתן להגדיר שזה לא יעבור לשורת הסטטוס וכן ניתן תמיד למחוק אותה, ולכן גם כתבתי קודם שאני מעריכה שמהר מאוד ה"שיטפון" הזה יחלש כי אנשים יהיו מודעים לכך. לגבי הסיבה למה זה נעשה כך- פייסבוק מנסים למצב את האתר יותר ויותר בכיוון של אתר שמאפשר דיווח מיידי על המצב מכל מקום (כדוגמת טוויטר) ולכן נותנים משקל לדיווחים מהסוג הזה. יש לדברים האלה משמעויות מאד גדולות גם בהיבט השיווקי והכלכלי, לא סתם הדף הזה השתנה. אני בטוחה שבקורב מאד הגולשים ילמדו מהר איך מגדירים ושולטים בפרסומים האלה וזה יראה הרבה יותר "שפוי".

למעלה