עזרה בפייסבוק

Fairy Blue

New member
עזרה בפייסבוק

אני די חדשה בפייסבוק ולא יודעת הרבה אז אני אשמח אם תעזרו לי.. יש דבר כזה שאני יכולה להכנס בפרופילים של חברים שקוראים לו boxes. יש להם שם כל מיני משחקים ושאלונים ודברים מגניבים. איך אני יכולה לעשות דבר כזה גם ? (תסבירו לי לאט אני לא מבינה הרבה..)

Fairy Blue

New member
ועוד שאלה..

ניהייתי "מעריצה" של איזה עמוד בפייסבוק..יש אפשרות למחוק את זה מדף המידע שלי ?

meital always

New member
פייסבוק- אפליקציות

לגבי השאלה הראשונה על משחקים ואפליקציות עבור הפרופיל שלך: כדי להוסיף כאלה- הקליקי על Applications . את תמצאי את הקישור הזה בתחתית העמוד של פייסבוק בצד שמאל. בדף שיפתח לך תמצאי מספר רב של אפליקציות, בטור שצד ימין הן מסודרות לפי נושאים וקטגוריות שונות ותוכלי לעיין בהן. אם מצאת נושא שאהבת- תוכלי להצטרף לאפליקציה על-ידי הקלקה על שמה ואז על Go To Application . תמיד אפשר להסיר אותה אם לא מצאה חן בעיניך. תשתדלי לא "להציף" את הפרופיל ביותר מידי אפליקציות ביום אחד. אגב אם נתקלת אצל מישהו אחר באפליקציה שאהבת- תוכלי להקליק את השם של האפליקציה בתיבה המלבנית שכתוב בה Search Applications ולהגיע לתוצאה, ואז להמשיך כמו קודם. לגבי השאלה השניה, אם הפכת להיות Fan של עמוד מסוים ואת לא רוצה שזה יופיע בדף הפרופיל שלך, פשוט הקליקי על המשבצת הימנית העליונה של תיבת האפליקציה שבפרופיל שלך (Edit) ואז על Remove Box . התיבה תוסר מהפרופיל. שימי לב שפעולה זו מסירה את התיבה מהפרופיל אבל לא מסירה את האפליקציה עצמה! כלומר תוכלי להמשיך להשתמש בה ואף להיכנס אליה. כדי להסיר לגמרי את האפליקציה יש לגשת אל Applications ואז אל Edit .

Fairy Blue

New member
תודה..ובקשר לתשובה השנייה..

אין לי שום EDIT שם.. זה נותן לי לערוך את הפריטים הכלליים אבל לא את האתר..איפה שכתוב pages... מה לעשות ?

meital always

New member
יש כמה אפשרויות

אם את רוצה לעזוב בכלל את הדף (Page) הזה, כנסי אל הדף ואז בצד ימין הקליקי על: Remove me from fans מרגע זה לא תהיי שייכת יותר לfans של הדף הזה וזה גם לא יופיע לך יותר בשום מקום. אם את רוצה להישאר fan של העמוד הזה, אבל לא רוצה שזה יופיע אצלך בפרופיל, תגידי לי איפה בדיוק את רואה שזה מופיע, כי צריך להיות לך בצד ימין צלמית של "עיפרון" שאם את לוחצת עליו תופיע לך האפשרות Remove Box . אם יש לך עוד שאלות תרגישי חופשי לחזור ולשאול...

Fairy Blue

New member
עוד שאלה בפייסבוק !

זה בקשר לBoxes אצלי הכל מופיע אחד אחרי השני [השאלונים ודברים שהוספתי שם..] ויש כאלה שיש כמה דברים שמופיעים להם בצדדים..איך אפשר לעשות את זה שזה יופיע בצד? כאילו לעצב את זה..?

meital always

New member
Boxes

כדי לשנות את הסדר או המיקום של אפליקציות בתוך הלשונית Boxes עמדי עם העכבר על השורה העליונה של האפליקציה שבתוך Boxes (במקום שבו רשומה הכותרת של האפליקציה), לא משנה איפה בדיוק. הסמן של העכבר יהפוך לצורה של שני חצים מאונכים. עכשיו השאירי את העכבר לחוץ ותוכלי "לגרור" את תיבת האפליקציה למיקום שונה בתוך הדף. בקשר לשינויים של ימין/שמאל קחי בחשבון שלא בכל אפליקציה זה אפשרי (חלק מותאמות רק לצד שמאל) וכמו כן זה גם פונקציה של כמות האפליקציות שיש לך, כי בכמות קטנה הוא לא תמיד יאפשר לך את זה. אבל נסי קודם לראות אם את מצליחה במקרה שלך.

למעלה