עזרה בפירוש לחלום

אורלי_ל

New member
עזרה בפירוש לחלום

הי חברים חלום מוזר - אשמח לשמוע פרשנויות. חיילים ממדינה ערבית כלשהי פלשו לדירה שבחלום אני גרה בה עם חברה. בחולם אני מגדירהאותם "שקופים" מכיוון שהם כאילו רוחות, מעד לחורי העיניים שלהם רואים את הקיר שמאחוריהם. זה מפחיד. אח"כ אמא שלי באה אלי, ואני אומרת 7 פעמים "שמע ישראל". ואמא שלי אומרת שזה לוקח 24 שעות עד שהחיילים יהיו ככל בני האדם. ובאמת למחרת הם לא רק הפכו להיות בני אדם אלא שהפכו להיות זוג זקניח חביבים, בתם המבוגרת והילד שנולד לה מיחסיה עם כתב רויטרס או משהו כזה (חלום בינלאומי או לא...?) והם ניקו לי את הבית כמו שאני בחיים לא ניקיתי אותו... עוד דבר: בערב הזמנתי פיצה בשבילי ובשביל חברתי, ואז התקשרה עוד מישהי לא מזוהה ובקשה שנוסיף אותה להזמנה. רק אח"כ נזכרתי שלא לקחתי ממנה שו פרט, והיא לא השאירה כסף ולא כלום. מעניין שהאוכל שלה הגיע ושלנו לא ובסוף גם ויתרנו והלכנו לישון. השם של אותה בחורה הוא השם שהייתי מקבלת אם לא היו מחליטים על אורלי (זה מהמציאות).

חלומות

חלומות זה דבר מופלא. יש לנו כל כך הרבה דברים לספר, ואין לנו כל דרך לספר אותם, אז אנחנו מספרים אותם בחלומות. כל איש והסיפור שלו כל איש והחלום שלו. אורלי יקרה, אני יכול להציע פירוש או כיוון לחלום, ואולי זה ידליק איזה ניצוץ, אבל זה הסיפור שלך, ורק את יכולה לדעת מה רצית לספר לעצמך. לדעתי החלום הוא על מהפך והשלמה. על רצון להיות מישהו אחר. היית במצב של מלחמה, עם עצמך, אולי במסגרת משפחתית, חווית גם את טראומת המלחמה בקיץ שעבר, ואולי גם זה מתבטא. החיילים הם חסרי ממשות "כאילו רוחות" כי הם בזמן עבר. המלחמה נגמרה. זוג הזקנים החביבים" הם ההשלמה עם ההווה. הזיקנה מייצגת השלמה, ועם ההשלמה בא הניקיון מכל הרוחות הרעות, ניקיון "כפי שאת בחיים לא ניקית". אולי הרוחות הרעות נשבו גם בינך לבין הוריך, ואולי את היא הבת המבוגרת שהפכה לחלק מאותה השלמה. מעניין גם שהשם של הבחורה בסוף זהה לשם שהיית אמורה לקבל. אולי זה הטריגר לחלום, החיים כמישהו אחר, החיים שלך אם לא היית אורלי. הכל בערבון מוגבל יעקב

סיריוס1

New member
לדעתי החלום שלך הוא נבואה על ....

...מערכת היחסים עם הערבים בעתיד הקרוב. הם יכבשו אותנו "רוחנית" ואז יתמוססו להיות בחזרה כפי שהם היו תמיד בהיסטוריה: רייקים מהיבט הדין שמהסוג שלנו, הם יהיו כמו זוג זקנים נחמדים שללא רעב "לכסף ושררה". קריאת שמע ישראל 7 פעמים היא המציל מהכיבוש הרוחני שלהם שמתבטא בנוכחות הרוח הדתית שלהם בנשמות שלנו. בחלום השני לדעתי, את חולמת שאת חייבת לתקן עם מישהי מערכת יחסים והיא עוזרת לך בכך שמזכירה לך להזמין עבורה, אולם מאחר והתיקון צריך להיות תמים, אתן שוכחות להיפגש, אז את פורשת לישון ומחקה לסיבוב הבא של העולם לתיקון אמיתי ותמים ביניכן. כנראה שאת חייבת למישהי משהו והיא מודעת לכך. לדעתי. הנה תמונה שלי. מקווה שלא מפחיד:

אורלי_ל

New member
תודה סיריוס../images/Emo140.gif

נראה לי שקטונתי מלנבא את עתידנו עם הערבים
אבל נחמד
אני תמיד אומרת שבסוף יהיה שלום, כי לאף אחד לא תהיה ברירה אלא להבין שזו הדרך, וזה יקרה גם אם ילדינו לא יזכו לראות את זה בדורם...

אתייחס רק לחלום השני

הפיצה מסמלת צורך בסיסי בחיים, לא רק מזון. הבחורה האלמונית זכתה לקבל את מה שאת רצית ולא קיבלת, וכאן אני מצטרפת להסבר של יעקב. תשאלי את הורייך מה היה השם השני שחשבו עליו, ואולי תרצי להוסיף אותו בתעודת הזיהוי כשם שני? הרבה פעמים משנה שם משנה מזל, ויש לכך ביסוס בקבלה.

אורלי_ל

New member
הי גיטה ותודה ../images/Emo24.gif

אני יודעת מה השם ה"חלופי." לכן סיפרתי שאותה בחורה שהתקשרה בחלום נשאה את השם הזה. מעניין.

יש לך אפשרות

אפוא להשתמש בשם השני פה ושם, באופן לא פורמלי, כמו בתור ניק נוסף וכו', ותראי איך זה משפיע. מאחלת לך הצלחה!

maysabel

New member
שיוווווווו איזה חלום..

אורלי..ממש מרגישה שצריכה לשבת עליו ורוצה לדבר איתך במסר על שמך שלא ניתן לבסוף ועל השם אורלי אוהבת מאיזה

למעלה