עזרה בפירוש פריסה - באנגלית

ֳאורליל

New member
עזרה בפירוש פריסה - באנגלית

Shalom Lekulam, I am an amature reader, and I usualy interpet my spreads quite well. However, a few days ago I had the most unusual spread, and would like to know the meaning of it. the spread was a variation on the Celtic Cross, and here is what I got: starting point (1)- King of Pentacles cross card (2)- King of cups Chances (3) - Queen of swords REVERSED Root, basis (4) - Queen of Wands past (5) - 5 of swords future (6) - Queen of cups inner strength (7) - 10 of Wands outside influences (8) - Judgment hope and fears (9) - Justice REVERSED outcome, goal, taks (10) - the moon REVERSED a few things that pooped up right away were the large number of Major Arcana cards, the large number of Queens (I actually had three queens around the two Kings in the center),. Also, the Judgment and the Justice stood head to head. I didn't have a specific question, and I did that as a general spread. I would appreciate any insight that you might have. thank you for your help Orly, Chicago

ֳאורליל

New member
תוספת להודעה מקודם

אוקיי, אף אחד לא התייחס לבקשת העזרה שלי, וחשבתי לתת קצת רקע שאולי יעזור. אני בת 28, עומדת לקראת סיום תואר ראשון . חיה בארה"ב מזה 4 שנים. אני מתנצלת שההודעה הקודמת באנגלית, פשוט למדתי לקרוא קלפים באנגלית, ומרגישה יותר טבעי עם המושגים באנגלית. אודה לכם על כל עזרה שתציעו.

צוף3

New member
לגבי פריסה כללית

הי! ערכת פריסה כללית מבלי לציין נושא ספציפי שלשמו פרסת. איני יכולה סתם כך להתחיל לזרוק לך דברים שאני רואה. פריסה כללית נערכת בדרך כלל כדי להכיר את הבן אדם, ולא במסגרת הפורום הזה שמטרתו הכווונה וייעוץ לשאלות ספציפיות, אלא במסגרת ייעוץ אישי. :) מה המזג אוויר שם בארה"ב? בטח קר נוראאאאאאא

ֳאורליל

New member
תודה על העצה צוף.

פשוט הפתיחה הזאת נראתה לי מאוד מיוחדת בגלל ריבוי הקלפים של הארכנה הראשית ומיקומם. בפעם הבאה אשתדל להיות יותר ספציפית. מה זה קר פה, חבל על הזמן.

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo42.gif

בפריסה שלך היה ריבוי של קלפי החצר - זה יכול להעיד בגדול על כך שהרבה אנשים כרגע מעורבים בחייך האישיים או משפיעים עליך כך או אחרת... אשמח מאוד לראות אותך שוב בפורום, את בהחלט תורמת לי לשיפור האנגלית :) פרקטי! שולחת לך שמש ישראלית שתחמם אותך קצת, ואם לא לגמרי אז לפחות בלב

למעלה