עזרה בפירוש פריסה -

ֳאורליל

New member
עזרה בפירוש פריסה -

שלום לכולם, קודם כל חג שמח. אני מקווה שכולכם נטעתם עצים עם רון בלב ואת ביד, ואכלתם הרבה פירות יבשים. ועכשיו לשאלתי. מחר אני מתחילה את הסמסטר האחרון בלימודי. וואי וואיי איזה סמסטר קשה הולך להיות לי. לקחתי על עצמי המון קורסים, ואני מפחדת לשלקחתי על עצמי יותר מדי, ורוצה לדעת מה יעזור לי לעבור את הסהסטר הזה בהצלחה. עשיתי פריסה קלטית )עם ריידר(. שאלתי "מה הפוטנציאל שלי להצליח בסמסטר הקרוב" וזה מה שיצא מה עוזר או בעד - 9 מטבעות מה חוסם או נגד - 8 מטות עתיד קרוב - 7 מטבעות שיעור רוחני בהווה - 6 מטבעות עבר קרוב - שמש בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שני גביעים דימוי וזווית אישית - קוסם זווית הראיה של החברה - קיסר רוצה אבל פוחד - 10 חרבות סיכום, יכולת, כיוון הרוח - 6 גביעים תודה מראש, אורלי

blackcat2

New member
אהלן אורליל../images/Emo187.gif

לטעמי מה שעוזר לך בלימודיך הוא יכולתך להתמודד לבד עם נטל הלימודים ולסמוך על עצמך. אין זה רע להיעזר באחרים אולם את יודעת בלב פנימה כי מהם לא תבוא הישועה אלא ממך. הבעיה היא שאת אולי מעט מתפזרת ומתקשה להתמודד עם העומס. 8 המטות כאילו עפים לכיוונך ואת תוהה איך בדיוק להתמודד עם מסת העבודה הזו. 6 המטבעות מעידים על כך כי בתקופה הנוכחית עליך לקחת בחשבון כי יש מקום להיעזר ולעזור. לעבוד בדינמיקה עשויה לסייע לך לעבור את הבחינות טוב יותר. מניסיון אישי,גם כשאת לומדת לבחינה עם אדם שפחות בקיא ממך את לומדת המון. יש בך המון אופטימיות ואמונה בעצמך והיא תסייע לך רבות בהתמודדות עם נטל הסמסטר אולם יש חשש כי זמן קצר יחסית אחרי את תחושי כי למרות שעבדת קשה מאד ניכר כי לא השגת די. יש לך המון יכולות וגם הסביבה רואה בך בחורה שכשהיא מחליטה לפעול היא עושה זאת במלוא המרץ והאמונה. אני במקומך לא הייתי חוששת כ"כ וניכר כי חששותיך גדולים. 10 חרבות הן החשש שלך. את חוששת מאד מכישלון (אגב, החזרה של המספר 6 פעמיים מעיד על עצבנות). יש המון אנשים החרדים מבחינות והייתי רוצה לקוות שתוכלי להתמודד עם החרדות בצורה שקולה. האמיני בעצמך, למדי היטב וההצלחה תבוא. קלף הסיכום 6 גביעים הוא קלף מאד מעודד. בהקשר לפריסה שלך ניתן לראות אותו כפירות של שיתוף הפעולה להם קוראים הקלפים. (2 גביעים, 6 מטבעות, 6 גביעים)

ֳאורליל

New member
חתולה שחורה יקרה

אוי איך שאתן תמיד קולעות בול. זה מדהים.תודה על העזרה. בהחלט חומר למחשבה ודרך אגב אני מבינה שמגיע לך מזל טוב אז: היום יום הולדת היום היום הולדת היום יום הולדת לחתולה שחורה... חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לחתולה שחורה מזל טוב!!! אורלי

למעלה