עזרה בפירוש פריסה

ליאת224

New member
עזרה בפירוש פריסה

שלום, אני בת 24 ועשיתי לעצמי פריסה. אני צריכה עזרה עם הפירוש. שאלתי כך: 1. מה- מלך הגביעים 2. הפוטנציאל הזוגי- מלך המטות 3. שלי- יום הדין 4. בשנה הקרובה- 7 חרבות 5 סיכום- האיש התלוי. תודה מראש

גב

New member
הי ליאת../images/Emo24.gif

אנא תני רקע לשאלה (במערכת יחסים? אחרי מערכת יחסים? בלי כלום באופק...אם במערכת יחסים אז כמה זמן...וכן הלאה)

ליאת224

New member
טוב אז ככה:

לפני חצי שנה יצאתי ממערכת יחסים של 5 שנים, עכשיו יש משהו באופק, אבל כלום לא בטוח. יש מישהו שמוצא חן בעיני, ואנחנו בקשר כבר חודש וחצי בערך.

צ ל י ל 8

New member
שלום ליאת ../images/Emo140.gif

אני חושבת שבשאלה הספציפית הזו, כדאי לעשות את הפריסה הקלטית, או לשאול על תחום הרבה יותר קצר..

Mystics

New member
שלום לך צליל...

אני חייב לתת פה הערה. את לא מכירה אותי ורק ככה לפעמים ולאחרונה ממש אני נכנס לתת תגובה. אבל שמתי לב שהרבה פה ישר שולחים לפריסה הקלטית. לדעתי זו טעות גדולה... הפירסה הקלטית זו פריסה לדעתי שנועדה לסגור רצף של פריסות. שמישהו בא אלי להתייעץ בקלפים בנוגע לנושא מסויים - רק אחרי שעברנו מספר פריסות - ואם הוא עדיין מרגיש ואני רואה עליו שהוא לא כ"כ סגור על עצמו, אז אני פותח את הקלטית. לדעתי האישית ואת לא חייבת להסכים איתי - זו פריסת סיכום בלבד. בברכה, ברק.

Mystics

New member
ועוד משהו... ../images/Emo3.gif

הכל כמובן בהמון אהבה, לא מזלזל בך חס וחלילה... להפך - מכבד אותך ואשמח מאד לשמוע את דעתך, פתוח לרעיונות ודעות...
ברק.

צ ל י ל 8

New member
מיסטיק ../images/Emo110.gif

זכותך כמובן להביע את דעתך. אבל לפעמים הפריסה הקלטית נועדה לפריסת היכרות עם השואל, כלומר דווקא כפריסה ראשונה. כל אחד עובד עם איך שמתאים לו ואיך שהוא הכי מסתדר, וזה לא בהכרח "לא נכון" לפעול כך או אחרת.

Mystics

New member
מסכים איתך!

כל אחד הרי "עובד" בצורה שלו הכי נוח להתחבר לשאלה\שואל לא הייתי צריך להשתמש ב"לא נכון" המשך יום טוב.

Mystics

New member
דעתי.

אני חושב שאת לא מחפשת זוגיות, את יותר מחפשת מישהו שיוביל אותך. את רוצה שיהיה מישהו כמו "אבא" ואולי אף דומה באופיו לאבא שלך רסמי, ושהוא זה שיקח אותך... מצידך את מפחדת משינויים ואת גומרת עיכובים קשים לעצמך. את שמה רגל לעצמך בעצם. את לא יודעת אם זה שעכשיו את בקשר איתו טוב לך באמת, ואת לא יודעת אם להתחייב עליו. תיזהרי אבל לא לעשות דברים חסרי טאקט ולהפסיד את הכל בסוף! שני את הגישה שלך, אני חושב שהשנה הקרובה לא הכי מתאימה לצערי לקשר. אני חושב שאת עוד צריכה לחכות עם זה - עד שבאמת תדעי מה את רוצה ואיך. הרבה הצלחה ורק טוב, ברק.

Mystics

New member
ליאת - בקשה אישית קטנה.

תוכלי לתת דעה על הפירוש? כל קורא בקלפים יכול ללמוד משהו חדש, גם אחרי 15 שנה ואפילו 30 שנה. לכן מאד מעניין אותי מה את חושבת, כדי להעשיר את הידע שלי. תודה.

ליאת224

New member
בכיף

אז ככה, אני דווקא חושבת שאני כן מחפשת זוגיות, וכן מוכנה לקשר. ואני ממש לא מחפשת מישהו שיהיה דומה לאבא שלי. רק לא זה...
אני מצטערת, אבל לא ממש קלעת בפירוש, לפחות לא נראה לי ככה. אולי בעבר פחדתי משינויים, אבל בחצי שנה האחרונה אני בעיקר עובדת על שינויים ונהנית מזה... אז תודה בכל אופן, שיהיה לך יום נפלא!

Mystics

New member
10x

הסבר. חזרתי לפרש אחרי תקופת צינון קשה. תודה לך, אקח את דבריך לתשומת
הלוואי ותמצאי אהבה ורק אושר! ברק.

batgalim

New member
הי ליאת ../images/Emo142.gif וגם למיסטיק ../images/Emo26.gif

קודם כל - ברוך הבא מיסטיק! גם אני חושבת כמו צליל - שפריסה קלטית נותנת נקודות מבט שונות לגבי השואל - היבט הסביבה הקרובה, עיצות הקלפים, השקפת עולמו של השואל לגבי הבעיה והדברים מהם הוא חושש... זוהי פריסה שלפעמים מספיקה לי על מנת לייעץ ולכוון את השואל לדרך הפעולה הכי טובה עבורו. ואל תשכח שפריסה זו מראה גם פוטנציאל ועתיד אפשריים, וכשאותו עתיד קצת "צולע" אפשר להשתמש בעיצות הקיימות בפריסה בכדי להוביל את השואל לנתיב אחר לעבר עתיד טוב יותר. פריסות שאלה ממוקדות אני תמיד עושה אחרי הקלטית, בכדי למקד שאלות ולבדוק אפשרויות נוספות. ועכשיו לפירוש: 1. מה- מלך הגביעים 2. הפוטנציאל הזוגי- מלך המטות 3. שלי- יום הדין 4. בשנה הקרובה- 7 חרבות 5 סיכום- האיש התלוי את נמצאת בתקופה בה את מחפשת את השקט שבזוגיות, אהבה שתוביל אותך לחמימות של הבית, לבן זוג שיתן לך תחושת בטחון. הפוטנציאל מראה על יוזמות ואנרגיות רבות בתחום הזוגי. את נמצאת כיום בהתעוררות והארה מבחינת הזוגיות - יכול בהחלט להיות שיום הדין מדבר על כך שנפרדת מבן זוגך לאחר שנים בהן היית בטוחה שזהו זה, וכעת הגעת למסקנה שאת מסוגלת למצוא מישהו טוב יותר עבורך, אדם שתוכלי לממש איתו את הקשר ולהגיע למיסוד. השנה הקרובה עומדת בסימן של אשלייה עצמית מתוך חוסר מיקוד... חוסר החלטיות וראיית הדברים מזוית לא מציאותית. התלוי בסיכום רומז כי עלייך לשנות את נקודת ההסתכלות שלך על הדברים. לוותר על דפוס התנהגות מסויים שגורם לך להמשך לבני זוג אשר אינם מסוגלים להעניק לך את אשר את ראויה לו. למיסטיק
עכשיו, פריסה קלטית היתה נותנת כבר את העיצות ומראה את הדברים הלא נכונים בהתנהלות של ליאת בכדי שתוכל לתקנה. אך מכיון שהשתמשנו בפריסת שאלה, נאלץ לשאול שוב: ליאת: מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות טובה בחיי בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום.

למעלה