עזרה בפירוש פריסת שאלה

עזרה בפירוש פריסת שאלה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם ותודה על העזרה בפעמים הקודמות
יש בחור שאני בקשר ידידותי איתו, שגלש לקטע מיני כמה פעמים. ברור לשנינו שלא יכול להיות בינינו קשר זוגי, מכל מיני סיבות, ושנינו מודעים לכך ומסכימים על כך. מאז שקרה מה שקרה, המשכנו ביחסינו הידידותיים כרגיל, ולא ממש דיברנו על מה שקרה. רציתי לשאול האם יש סיכוי שנמשיך בכיוון המיני, שדי מצא חן בעיני
(שוב, בלי ציפיות לקשר זוגי). השאלה ששאלתי (ואשמח לקבל תיקונים, אם יש) היא: מה הפוטנציאל המיני ביני לבין X ב-3 חודשים הקרובים? והפריסה שקיבלתי: מה - ארבעה מטות הפוטנציאל - הכהן הגדול המיני - גלגל המזל ביני - מלכת החרבות לבין X - שבעה מטות ב- 3 חודשים הקרובים? - כוכב סיכום - שבעה מטבעות אשמח לקבל עזרה בפירוש הפריסה. תודה
ענת.

צ ל י ל 8

New member
היי ענת ענת ../images/Emo140.gif

חיתוך המילים אינו נכון, אבל אם להתייחס לקלף הכוכב בסיום הפריסה, הרי שצפוי לכם סקס טוב ומהנה

היי צליל, תודה ../images/Emo140.gif, ועוד שאלות ../images/Emo9.gif

אשמח אם תסבירי לי למה חיתוך המלים אינו נכון. איך היית מציעה לי לחתוך את המלים בשאלה? או אם יש ניסוח מוצלח יותר, שיצביע יותר על הכוונות ועל הנכונות שלו בעניין? אם כדאי לי לעשות את הצעד הראשון? המון תודה

צ ל י ל 8

New member
עוד תשובות ../images/Emo13.gif

"פוטנציאל מיני" הוא מילה אחת. את יכולה לפרוס שוב: מה הפוטנציאל המיני ביני ובין X בשלושת החודשים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

תודה צליל, פרסתי שוב כמו שהצעת..

וזה מה שיצא: מה - מוות (
) הפוטנציאל המיני - האיש התלוי ביני - שישה גביעים ובין X - שני מטות בשלושת החודשים הבאים - מלכת הגביעים סיכום - שמונה מטבעות נראה לי קצת פחות טוב בהשוואה לפעם הקודמת.. לא? תודה

צ ל י ל 8

New member
סליחה, אבל למה ה- ../images/Emo5.gif ../images/Emo35.gif

קלף המוות לא נורא כמו שמו וכמו שהוא אולי נראה... המוות משתייך למזל עקרב, ולכן גם ליצרים מיניים. אז תגידי לי עכשיו-זה טוב או רע
המוות בראש הפריסה מראה את הרצון שלך. מה - מוות הפוטנציאל המיני - האיש התלוי ביני - שישה גביעים ובין X - שני מטות בשלושת החודשים הבאים - מלכת הגביעים סיכום - שמונה מטבעות לגבי הפוטנציאל המיני, אני חושבת שכדי לשמור על הגחלת, אתם זקוקים קצת לדברים "אחרים", יותר גיוון
.את צריכה להפסיק לחשוב על המשפחה שלו בעת ה"אקט" והוא צריך להיות יותר פתוח לקראתך. ושוב, נחשי מי מגיעה - מלכת הגביעים - שוב מזל עקרב עם המיניות שלו. שוב-זה טוב או לא
בסך הכל, אתם יודעים יפה אחד את מקומו של השני, אתם "עובדים" קשה בעניין ויש הצלחה. מה את חושבת על זה עכשיו?

תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כן, כשאת מציגה את זה ככה זה באמת נשמע יותר טוב
אולי אני אתחיל להיות יותר אסרטיבית, אם נראה שיש סיכוי להצית מחדש את האש
ואני לא יודעת למה קלף המוות הפחיד אותי, אני יודעת שהוא לא קלף רע בהכרח, זה פשוט נראה לי מוזר שם פתאום. אבל ככה אין לי שום דבר נגדו
ו - אני חייבת לשאול - איך ידעת שיש לו משפחה?
כי זה נכון, אבל לא זכור לי שציינתי את זה
המון תודה

צ ל י ל 8

New member
שמחה שאת רואה את זה אחרת...

איך אני יודעת שיש לו משפחה? לא יודעת. כתבתי את זה כאילו זה היה ברור מאליו...
אני חושבת ש-6 גביעים רימז על זה שיש לו משפחה ואפילו ילדים. אופס

אני חושבת שזה דווקא די מדהים ../images/Emo9.gif

שקלטת את זה בלי שאמרתי. זו לא ממש משפחה (אני לא "הורסת משפחות", זה דבר נתעב בעיני), הוא גרוש + ילד, ויש לו חברה. כנראה שיש להם יחסים "פתוחים" או משהו בסגנון, אני לא מתערבת כי זה לא ענייני, אני רק יודעת שקשר זוגי של ממש לא יהיה לנו. בגלל זה שאלתי רק על הסקס, במנותק מכל השאר
המון תודה, צליל

צליל, את חושבת שאני שטן? ../images/Emo4.gif

כי אני ממש לא. מצטערת אם זה הרושם שנוצר

צ ל י ל 8

New member
יווווו. ממש הבנת לא נכון

הכוונה יתה להנאות ולא להראות אותך כשטן. חלילה. מצטערת אם ככה הבנת, זה היה בתור קריצה בלבד.

תודה צליל ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

וסליחה שחשדתי בכשרים (כשרות, בעצם)

blackcat2

New member
אהלן ענת ענת../images/Emo9.gif

קודם כל סחטיין על השאלה. עוררת את הליבידו של הפורום.
מבקשת לציין כי הפוטנציאל קיים בהחלט. שני העקרבים, כפי שצליל ציינה מדברים בעד עצמם. הדבר היחיד המונע מכם לממש את הפוטנציאל הוא שאתם לא מספיק מתאמצים לעורר, לשפר ולהשתפר. התעוררו בבקשה. 8 המטבעות בסיכום מעיד על שקדנות בתחום, ניסיונות מרובים ושיפור בתחום.B -) אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לך אחותי.
תהני ובהצלחה

blackcat2

New member
אופסי ענת../images/Emo10.gif

הייתי בטוחה שמדובר ב"מקצה שיפורים". מודה שלא קראתי את הודעותיך הראשונות אלא את תשובתה של צליל. על כל פנים התלוי בהקשר לשאלתך מעיד על הצורך ביוזמה בתחום. אם לא תקדמו את הענין באופן ממשי הפוטנציאל לא יתממש. קחי יוזמה. ו- 8 מטבעות בסיכום מעידים על הצורך במאמצים לקידום הקרבה ומכאן הקשר המיני. בהצלחה.

תודה רבה blackcat2 ../images/Emo24.gif

זה אכן מהווה איזושהי דחיפה בשבילי לקחת יוזמה ולעורר קצת את הבחור

למעלה