עזרה בפירוש של מילה חח כן כן-

עזרה בפירוש של מילה חח כן כן-

אז קודם כל שלום, נעים מאוד:) הצטרפתי לפה... אור בת 16 וחצי מרמה"ש:] אני לא מבינה את פירוש המילה שווינג, דבילי או לא מזה לעזזזזאללללל???

chicolico

New member
אני פשוט לא מבין

למה לעזאזל אנשים מעריצים כל מילה, דבילית ככל שתהייה, שיוצאת מפה של איזה מנחה אידיוט בטלויזיה...? את לא הראשונה שאני שומע עלייה... אני בכלל לא בטוח שיש פירוש ל... דבר הזה... או לבנאדם המתלהב שאומר אותה... אהה.. ו.... ברוכה הבאה

keren201

New member
ברוכה הבאה חמודה:)

והאמת אני לא יודית אם בכלל יש פירוש לזה....

O Boy

New member
אמממ...

קודם כל ברוכה הבאה... ובקשר לפירוש, אני חושב שזו מילה נרדפת לשווה...

שווינג שווינג >> עולמו של ווין

עופר שכטר גונב מילים. דבר ראשון, מה זה תעשה לי ילד תראי איזה מכוער וסנוב הוא!? שלא נדבר על הגובה.... דבר שני, הוא לא המציא את זה! שווינג שווינג בעולמו של ווין זה כאילו אחת שווה, כוסית... הוא סתם דרדס .

i l0ve u

New member
שאוווינגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!

<כן,כן גם אני מושפעת מעפר-בלי ו'!!> אממ שאאאווווינג<ואני בכונה מדגישה ת'א כי ככה זה נשמע!> זה יעני כן אם שואלים משו וידע ידע והתשובה היא כן אז אומרים-שאווינג! חחחח אבל ראיתי באקסיט שהם כזה עוברים ברחוב ורואים בחורה אז הם מסתכלים לה על השתחת ועושים כזה :שאאאאאווינג!"

i l0ve u

New member
אני חייבת להדגיש....

גם אני פעם אהבתי אותו עד שהוא התחיל להיות מתלהב כמו לא יודעת מה היום הוא סתם דרדס סנוב ולא מצחיק בכלל!!! טוב לפעמים הוא דווקא כן מצחיק...אבל בדרך כלל לא\!

חחח חמודים..., (+תמונה)

לא אני לא כזה מעריצה אותו, אולי בהתחלה אבל מתוכנית לתוכנית זה משתנה! פשוט כל פלוץ שני תוקע את המילה הזה ואני כזה אה?! אז סתאם רציתי לדעת הבנתי שיכולה להיות לה הרבה פירושים שיהיה לו לבריאות... --אורו'ש--

zidane4444

New member
ההסבר המלא מהזה שווינג...

טוב אז כמו שאמרו פה קודם זה לקוח מהסרטים של עולמו של ויין האלוהים ..אז ככה החבר'ה היו מדברים בנהם סתם על נושא לא קשור בכלל ואז כל פעם שהיתה עוברת מישהי שווה הם היו אומרים שווינגגג ומעלים בעזרת האגן את אזור איבן מינם כלפי מעלה ....כלומר הם עשו כאילו עומד להם ובכלל שווה לראות את הסרט [הסרטים 1 ו2]

tamarosh

New member
יאללה אני אצטרף גם ../images/Emo9.gif

אז אני תמר בת 15 וחצי מאורנית (עזבו אתם לא מכירים) אני כותבת ה-ר-ב-ה בפורום "בנות" בתפוז והחלטתי להצטרף גם לפה....ג'סט בגלל אור'וש אמממ...מה עוד? אה אני גם תומכת בדעה שעופר שכטר דפנטלי כוסון אך ג-מ-ד!
דטס איט! אני? סיימתי!

o-boy:]-

קוראים לי באמת באמת אוריה, וזה שם שבחרו אותו כנראה בחושך או ששנאו אותי שנולדתי אז אני מקצרת לאור:] אור-אחלה שם אכיין כן:] אוריה פיכסה

למעלה