עזרה בפענוח תוצאות בדיקת דם

פנינה ו

New member
עזרה בפענוח תוצאות בדיקת דם

לא כולם מכירים אותי אבל אני כאן תמיד לא תמיד כותבת אבל תמיד עוקבת ועכשיו אני צריכה את עזרתכן קיבלתי דקא ארוך לפני שבוע וחצי (יום 21 של המחזור) עד היום לא קיבלתי מחזור בדיקה ביתית לא מצביעה על הריון לא נעשתה עדיין בדיקת דם לבטא אבל נעשתה בדיקה להורמונים היום! התוצאות של E2 - 340 ופרוגסטרון 13.8 (ערכים ישנים של רמת מרפא רמת גן) מה אני עושה עם זה, לעשות בדיקה לבטא? תודה מראש על התשובות

פנינה יקרה

לא בטוחה לגבי הערכים אבל מאוד מאוד מקווה בשבילך (תחושת הבטן שלי היא שהפרוגסטרון יחסית גבוה ככה שלא פלא שלא קיבלת מחזור ואולי יכול להתאים גם להריון).
גדולה, שירה

oritgz

New member
פנינה הפרוגסטרון קצת גבוה אבל

מוזר את יודעת. אחרי דקא רוך לא אמורים בכלל לקבל צריך להתחיל עם הפרגונל ביום ה15 כחה לפחות זה היה אצלי. |בלונדה|

שרילי

New member
הי דרלינג! ../images/Emo20.gif

מה שלומך? מרגישה יותר טוב? בקשר לערכים שכתבת, ממש אין לי מושג בזה.(מעדיפה לא להכנס לזה בכלל...), אבל, אני לא מבינה למה אחות או משהו מהיחידה לא מסביר לך? היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ובצוהריים התקשרה האחות ועדכנה אותי. גם אני בדיכוי וממתינה לווסת שיגיע כבר, לעזאזל! מצטערת שלא עזרתי ממש, אבל אני מקווה ומאחלת לך, לי ולכולם שהפעם זה מצליח!!!
ביי שירלי

פנינה ו

New member
דיברתי עם הרופא שלי

מחר בבוקר בטא ובדיקת הורמונים חוזרת ואז נקבל תמונה יותר ברורה תודה בנות על התשובות

למעלה