עזרה בפרוש הפריסה

עזרה בפרוש הפריסה

אנחנו בקשר בקשר חצי שנה. יצאנו תקופה קצרה וניפרדנו כי לא ידענו איך לנהל את המערכת יחסים אני בדיוק סיימתי קשר ולא הייתי מוכנה ריגשית. הכרתי מישהו והוא קינא לי מאוד עכשיו אנחנו בקשר שוב רק בהתחלה. הייתי רוצה לדעת: מה - שישה מטבעות כונותיו - שמונה חרבות ורגשותיו - מלך גביעים של X - שבעה מטבעות כלפיי - מוות בחודש האחרון - שלושה גביעים סיכון - שמונה מטבעות תודה לכולם

צ ל י ל 8

New member
את בטח לא מצפה

שיענו לך תוך שעה ועוד בשעה כזו בלילה. למה אין סבלנות
לי אישית זה לא עושה חשק לעזור....

אפשר עזרה בפרוש

אנחנו בקשר בקשר חצי שנה. יצאנו תקופה קצרה וניפרדנו כי לא ידענו איך לנהל את המערכת יחסים אני בדיוק סיימתי קשר ולא הייתי מוכנה ריגשית. הכרתי מישהו והוא קינא לי מאוד עכשיו אנחנו בקשר שוב רק בהתחלה. הייתי רוצה לדעת: מה - שישה מטבעות כונותיו - שמונה חרבות ורגשותיו - מלך גביעים של X - שבעה מטבעות כלפיי - מוות בחודש האחרון - שלושה גביעים סיכון - שמונה מטבעות תודה לכולם

גב

New member
שלום לנצח לצידך../images/Emo140.gif

תראי, אני מכירה את התחושה של חוסר אונים ושדברים לא ברורים, אבל כבר שאלת לגבי שני בחורים בשני שרשורי הודעות קודמים, וקיבלת תשובה. כפי שכתבתי לך בשרשור הקודם - אין טעם לפרוש על אותה השאלה פעמיים, אלא אם יש שינוי מהותי בנסיבות, או שהשאלה היא לגבי זוית אחרת לגמרי של הדברים. הסיבה לכך היא לא שהמפרשים בפורום צרי לב וקמצני פרשנויות, אלא שהקלפים נותנים את תמונת המצב הטובה ביותר בפרישה הראשונה. אח"כ כבר לא ניתן ממש להסתמך על מה שהם נותנים (עושים לנו דווקא על הניג'וס). לכן, אני מציעה לך דבר ראשון לא לקחת יותר מדי ללב את כל ההתרחשויות מסביבך. הרי הזמן יעבור ומה שיהיה יהיה. את תמשיכי בנתיב שלך, אם יפרשו לך את פרישת הטארות ואם לא. דבר שני, היי בבקשה כנה עם עצמך ואיתנו, וסדרי לך את המחשבות בראש. תנסי להתמקד: האם יש לך שאלה באמת חשובה? שלא חוזרת על הקודמות? מי באמת חשוב לך ולמה? מה הציפיות שלך, האמיתיות והכנות, ממהלך הדברים? אני מבקשת שתיקחי קצת זמן כדי לחשוב על השאלות האלה (לפחות כמה שעות), ושתהיי יותר סבלנית. תשובות בפורום מתקבלות תוך 24 (עשרים וארבע) שעות. לפני כן אין מה להתעצבן או לבוא בטענות. או.קיי?

את צודקת וסליחה

פשוט יש שנים שאני חושבת שיכול להתפתח איתם משהו כי הם מראים רצון. אני לא יודעת במי מהם לבחור. הייתי שמחה אם תוכלי לעזור לי. אני גם מעונינת לעבור מהבית של ההורים לעזור אחר עם חברה טובה ולהתחיל ללמוד איך אני יכולה לשאול אם הזמן מתאים ואם אני ימצא שם עבודה. שוב סליחה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo41.gif חשוב ../images/Emo41.gif

האם את באותו ניק גם של דובשניתוש? אני חושבץ שזה לא יפה שככה אנשים מנסים לתעתע בנו ולשאול בכמה ניקים שונים את אותה השאלה כאילו שיענו להם אחרת
אני כועסת מאוד ואני חושבת שלא מגיעה לך תגובה אם אכן את אותה הבחורה.

מצטערת אבל את טועה צליל

מה שזה פוגע שאת ישר מכלילה מבלי לשאול אפילו ולבדוק את הדברים. אני מבקשת שקודם תבררי ואח"כ תגידי מה את חושבת.

צ ל י ל 8

New member
ומה זה ../images/Emo35.gif

• עזרה בשאלהו דובשניתוש ו 19:58 | 16/05/04 רקע: אני בת 24 ורוצה לעזוב את הבית של ההורים ולעבור דירה לאזור אחר ומחפשת עבודה שם כי אני רוצה להתחיל ללמוד. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון לעשות את המעבר הזה ואם אני ימצא שם עבודה. תודה רבה ושבוע טוב לכולם. נראה לי בידוק אותו הדבר, ולכם קצת תמוה בעיניי.

שאלה לי עליך לא נתקלת אף פעם

בשני מקרים דומים בדיוק. אני כן ואפילו בפורום הזה לא פעם. את מכלילה סתם צליל אני לא חושבת שאת בסדר, כמה שהעינין תמוה בעינך תבדקי כמה בנות בגיל שלי רוצות לעזוב את הבית ולהתחיל את החיים שלהם. את טועה ומעליבה ממש צליל. זה מה שמראה שלא תמיד מי שמנהל את הפורום הוא הכי מתאים לנהל אותו. שיהיה לך יום טוב

צ ל י ל 8

New member
גם אני כבר נתקלתי

במקרים בהם נתקלתי במקרים זהים בדיוק כמו פה, עליתי על העובדה שאנשים מתשמשים בכמה ניקים שונים כדי "להרוויח" פרשנויות בפורום. זהו פורום התנדבותי לחלוטין, ואני חושבת שזה לא הוגן כלפי המפרשים שלוקחים ברצינות כל שאלה שנשאלת כאן ואחר כך יש הרגשה ששמים אותנו ללעג. ודווקא אני בתור מנהלת פורום, צריכה לעלות על כאלה.

מצטערת אבל זה לא המקרה הזה

אין לי שני ניקים, יש לי אחד ואני משתמשת בו כל הזמן. אם אני ישנה אותו אני יודיע אבל את לא צריכה לבוא ולתקוף ולהאשים סתם. לדעתי את צריכה לברר קודם ואח"כ להגיד מה שאת חושבת. אני אישית נפגעתי מהכללה הזו שלך ומהאשמה הלא מוצדקת שלך. אני מקווה שבפעם הבאה שתתקלי במצב כזה קודם תבררי ואח"כ תאשימי.

batgalim

New member
לנצח!!!../images/Emo46.gif

זה שאת מופיעה במספר ניקים - ואני בטוחה שלא רק "דובשנית" אלא שיש עוד... זה עוד חצי נחמה. מה גם שלא עניתי לך לשאלתך מאותה סיבה בדיוק, ומהסיבה שאת שואלת המון שאלות על אותו נושא (ראי הודעתה של גב). אבל לזלזל ככה בצליל!!!?? זה כבר יותר מידי!!
צליל נותנת כאן את הנשמה, ובתור מנהלת דואגת לענות לשאלות הפונים, בהמון סבלנות ותשומת לב, ואכן עוזרת להמון פונים. (ראי תגובות חמות אחורה). ועוד דבר - את הפורום צליל מנהלת בהתנדבות (!!!) היא לא חייבת שום דבר לאף אחד. גם המפרשים האחרים בפורום עושים זאת בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפנוי. אם לא מוצאת חן בעיניים הדרך שלנו כאן ויש לך עוד טענות - את יכולה לגשת לייעוץ בתשלום, שם אין הגבלה למספר הפריסות. שיהיה לך כל טוב!

אולי לא הבנת

זאת לא אני, אני לא מבינה מה כל כך קשה להבין. אני לא מזלזלת בה אלה באופן שהיא דיברה כי היא לא שאלה היא ישר אמרה זאת את. את יודעת כמה אנשים אני מכירה ששאלו את אותה השאלה שאני שאלתי על מגורים? זה שאת גם מכלילה זה גם ממש לא יפה לדעתי וממש מעליב. תחשבי על זה איך את היית מרגישה אם היו מאשימים אותך בצורה כזו שאת יודעת שזה לא נכון אבל עזבי את לא מבינה כמה זה פוגע ומעליב. חיים יפים שיהיו לך

צ ל י ל 8

New member
בזה תם הויכוח ../images/Emo70.gif

כל תגובה שתהיה בשרשור זה מעתה ואילך - ימחק

טורנדו1

New member
תגידו לי,מה זה?../images/Emo46.gif

אני חושבת שאין הערכה מספיק למה שאנו עושים,ולא אהבתי בכלל יחס כזה,ממש רק עכשו קראתי את השרשור,אנשים חושבים אנחנו צריכים לענות להם באותה שנייה,ושעונים להם גם זה לא טוב,ואני מבקשת בכל לשון של בקשה:אל תזלזלו בכבודו של אדם.צליל עושה זאת מכל הלב,ומוצאת זמן תמיד לעזור לכולם,ולא תמיד יש לאחרים זמן.יש גם לנו חיים.וגברת לנצח,מה שהבנתי מצליל היא בסך הכל שאלה אותך לגבי הניקים ולא קבעה עובדה.אז אין לך מה להיפגע,ואף אחד לא מתכוון לפגוע.אנחנו מנסים לעזור לאנשים מכל הלב ובאמת מי שלא ניראה לו שילך וישלם לפריסות בחוץ.יום טוב לכולם.

אז ככה

מה שקרה כבר נסגר עם צליל. אני לא מבינה למה מוציאים דברים מהקשרם אף אחד לא בא בטענות לאף אחד. הייתה אי הבנה זה הכל. יום טוב לכולם

למעלה