עזרה בפרוש

עזרה בפרוש

קודם כל חג שמח חגגה אצלי את החג אשה נחמדה שמאוד חוששת על מקום עבודתה.פתחנו פתיחה קלטית וכך יצא: 1-אביר המטבעות 2- 9 גביעים 3- אביר מטות 4- מלכת המטות 5- 8 חרבות- 6- 9 חרבות 7- 3 חרבות 8- כוכב 9- מלך חרבות 10- אס הגביעים אשמח לשמוע את דעתכם

batgalim

New member
הי חתול ../images/Emo39.gif

1-אביר המטבעות 2- 9 גביעים 3- אביר מטות 4- מלכת המטות 5- 8 חרבות- 6- 9 חרבות 7- 3 חרבות 8- כוכב 9- מלך חרבות 10- אס הגביעים לא נתת רקע וגם לא את ניסוח השאלה - אתייחס לעיצות הקלפים שהן - לא להיות שאננה, אלא לתכנן וליזום. ישיבה בשילוב ידיים והסתפקות בהישגים הקיימים לא תוביל לשום מקום, ואם האישה מצפה לקידום - היא צריכה לדעת שלא תקבלו. השער שלה להצלחה טמון בהרבה עבודה קשה, יזמות והשקעת אנרגיות, שיובילו אותה למקום בו היא רוצה לראות את עצמה יושבת. נראה שהיא כבר יודעת מה הולך לקרות והיא חוששת מתקופת המבחן בה היא נמצאת, אולי מראיון עם הבוס שאמור להיות בקרוב, אך שוב - היא צריכה להראות יוזמה, נחישות והמון רצון להוכיח את עצמה על מנת לקבל את המינוי. בהצלחה.

תודה בת-גלים שאלה נוספת

האשה עובדת במקום 10 שנים וכעת הבוסים רוצים ליעל את המקום ויש לה חשש שהיא הבאה בתור החוצה למרות שלדבריה היא עושה מאמצים רבים. אני הצעתי לה לא לשבת בחיבוק ידים ולהתחיל לחפש עבודה אחרת ,השאלה אם מחשבה זאת נכונה? מה דעתך שנפתח פתיחת אופציה? או אולי אולי ננסח פתיחת שאלה תודה מראש חתול שחור לבן

batgalim

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

עפ"י פריסה זו לא רואים פיטורים, אלא רק חוסר שביעות רצון של האישה וכבילות שלה למערכת שלא עושה לה טוב... בהחלט ניתן לפתוח פריסה נוספת - האם כדאי ונכון עבור איקס לחפש עבודה אחרת בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום.

צהרים טובים לך בת-גלים

יצא כך בפריסה אוטומטית שאני ערכתי לה האם-3 גביעים כדאי-8 גביעים ונכון-7 מטבעות עבור איקס-מיזוג לחפש עבודה אחרת-9 גביעים בחצי שנה הקרובה-4 גביעים סיכום-שמש ושוב תודה

batgalim

New member
צהרים טובים גם לך

אני ממש בדרך החוצה ואין לי זמן לפרש עכשיו, אני מאמינה שאחרים יוכלו לעזור לך... בגדול - נראה לי חיובי, שתנסה במקביל לעבודתה למצוא עבודה נוספת. שיהיה לך המשך יום מוצלח ונעים !

matal girl

New member
מסכימה שהפריסה

מעבירה מסר ברור שיש לערוך שינוי במקום העבודה. היא למעשה נטשה כבר בלבאת העבודה. יתכן שפיסית היא שם אך היא מגלגלת במוחה את שלב העזיבה ורואה בו משהו אופטימלי. היא בדקה את אפשרויות הרווח וההפסד בעזיבה ונוכחה לדעת שזה יתרום לה וישרת את מטרותיה. היא מוצאת אושר תהומי בחיפוש עבודה אחרת. עבודה שבה תגשים את עצמה מבחינה אישית ולא רק תהיה שבעת רצון מהשכר. חשוב לה שמעבידיה יהיו אנושיים ושתוכל למצוא במקום העבודה שלווה ונחת רוח מה שלא מצאה במקום שבו היא רוצה לעזוב. העבודה שתמצא תגרום לה להאחז במקום ולהתסס שם. חשוב לה למצוא מקום עבודה עם הטבות סוציאליות שונות בכדי שתוכל להמשיך ולעבוד שם בבטחה. מסר- שמש- לכי על זה! שם את תהיי במיטבך ובגדול החיפוש ישתלם כמו העזיבה של מקום העבודה הנוכחי שרק מייאש אותה. בהלחה! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
אני חושבת שבהחלט כן../images/Emo140.gif

האם-3 גביעים כדאי-8 גביעים ונכון-7 מטבעות עבור איקס-מיזוג לחפש עבודה אחרת-9 גביעים בחצי שנה הקרובה-4 גביעים סיכום-שמש אין כל ספק כי מה שמניע את האדם זה לא החומר אלא הרוח, הענין הרגשי. יש לו אכזבה מאד גדולה ורצון לעזוב את מקום העבודה הנוכחי ללא כניסה לעימותים. (8 גביעים) ניתן להניח כי הוא אינו מסופק מתנאי העבודה ומהתקשורת הבינאישית בוודאי עם המעסיקים. (7 מטבעות) הציפיות שלו היו מאד גבוהות ממקום העבודה אולם ניכר כי עליו להפסיק לחשוב יותר מידי ולהתחיל לפעול. (7 מטבעות) המטרה היא לחפש עבודה שעשויה לתת לבחור את שיתוף הפעולה והחמימות החברתית לה הוא זקוק על מנת לפרוח.(3 גביעים) כדי למצוא עבודה המתאימה לו הוא חייב לדעת מה הוא מחפש ולכוון לקראתו. עליו להיות גם פתוח למשרות שאינן הולמות במאת האחוזים לדרישותיו. גמישות והבנת המטרה זה שם המשחק. (מיזוג) במהלך חצי השנה הקרובה יש סיכוי שאו 1. שהוא יימצא באדישות ודבר לא ימשוך אותו, מה שנוגע ישירות לרעיון הגמישות הנדרש. 2. או שמא יגיעו אליו הרבה מאד הצעות והוא יתקשה לבחור (ואני מאחלת לו זאת כי אז הוא יוכל להתלבט איתנו ונכוון אותו לבחירה הנכונה.
בגדול ניכר כי עומדת להיפתח בפניו תקופה של שביעות רצון לכשימצא עבודה חדשה שתמלא את חייו בשמחה ונוחות (4 גביעים) והמון יצירתיות והתרגשות(שמש). אשמח מאד לשמוע את דעתו. נ.ב- באם יש לו עבודה (לא התעדכנתי במידע שהצגת לפני שפירשתי), כמובן שאני ממליצה למצוא עבודה לפני שנוטשים את העבודה הקיימת. בטן מלאה שווה יותר מתחושת סיפוק בעבודה.

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

אס הגביעים מציין פוטנציאל לתקופה רגשית נפלאה אולם זה כל מה שהוא מייצג פוטנציאל. ללא פעולה לקראתו דבר לא יעלה. אס הגביעים מציין את תקופת הקיץ- משמע יוני יולי ואוגוסט כך שהחיפוש של חברתך עשוי להצליח במיוחד בחודשים המדוברים. בי

תורה

כרגע התעוררתי משנה לאחר שעבדתי לילה והלכתי לראות את התשובה כי אני יודעת שחברותי המפרשות נותנות תשובות והרבה תשומת לב. המשך חג שמח ומימונה שמחה לך. נהנת ולומדת מימכם הרבה חתול שחור לבן

blackcat שאלה אישית,

ספרי לי באיזה דרכים הלכת כדי להעמיק את הידע בטארות.ומה חשוב במיוחד?.ואיזה סוג קורסים? אשמח לשמוע

למעלה