עזרה בפריהנד

• פותח הנושא liz00
  • פורסם בתאריך

liz00

New member
עזרה בפריהנד

התקנתי פריהנד 9 ולא ניתן לכתוב בעברית, מתקבל ג´יבריש מה עושים?

noamm

New member
אי אפשר לכתוב בעברית בפריהנד בלי...

שקנית את התוכנית המקורית ויש לך את הפלאג.

קאתי

New member
היי ליז..האם הג´יבריש שאת מתכוונת

הוא כתב מראה שכזה ? הסיבה היא שהפריהנד שלך אינו עם תמיכה עברית .. אז יש לך שתי אופציות א. פשוט לכתוב הפוך (כן , כן כמה שישמע מוזר ) ואז ברגע שתקליקי עם הסמן מחוץ לתיבת הטקסט איפה שהוא במסמך הטקסט יופיע לך כפי שצריך . לדוגמא - םולש כתב הפוך יהפוך ל - שלום . ב. האופציה שאני עובדת איתה , רישום הטקסט בתוכנה "הופכת טקסט" אני משתמשת ב - hebtml ואז העתק הדבק לפריהנד . בהצלחה .

liz00

New member
לא, זה לא כותב לי הפוך

זה כותב באותיות לועזיות ג´יבריש

קאתי

New member
אממ...רשמת שלא כותב בעברית ..

אני התקנתי ממש אתמול פריהנד 10 לא עשה לי בעיות בפונטים לועזיים. אני אפתח את התוכנה אצלי ....אולי יבוא לי רעיון , נראה לי אולי ההתקנה אצלך השתבשה .. אהה.. שימי לב בסרגל כלים תחתון להעביר מעברית לאנגלית ..יש אייקון HE לחיצה עליו לשנות ל ENGLISH זה צריך לפתור את הבעיה . מקווה ..

noamm

New member
רק גרסה 10 תומכת בעברית ..

בגרסאות קודמות אם לא היה לך פלאג לא יכלת בכלל לכותב בעברית בגרסה 10 יש תמיכה בעברית אבל צריך את הפלאג בשביל להפעיל את התוכנית בקשר לזה שהרבה כן מצליחים לכתוב בגרסה 10 בלי פלאג כי זה תוכנית פרוצה וגנובה. בגרסה 9 ומטה אין דרך לכתוב בעברית אם אין לך את הפלאג.

mamby

New member
לא מדויק. אפשר לכתוב בעברית כמו

שקאתי תיארה (בגרסאות 9 ומטה הגנובות) גם אם אין פלאג עברית. הסיבה לג´יבריש היא בד"כ מכיון שהפונט הנבחר אינו עברי. בברגע שתשני לפונט עברי זה יהיה בסדר.

TalDaniel

New member
החלפת פונטים לעברית...פלאג ל-9/10

ליז שלום, האם ניסית לבחור את כל הטקסט, או לפני שאת כותבת אפילו ולבחור בפונט עברי כלשהו, למשל Arial Hebrew? (מעבר לעברית ע"י לחיצה על Alt+Shift ימניים, ואז בחירת גופן עברי) וד"א, התמיכה בעברית עם פלאג ב-PC קיימת כבר מגירסה 9. בהצלחה. טל.

למעלה