עזרה בפריסה קלטית

תלתל2

New member
עזרה בפריסה קלטית ../images/Emo92.gif

הי צליל והי לכולם שאלתי בפריסה קלטית מה עתיד מערכת היחסים שלי עם x לתקופה של שלושת החודשים הבאים וזה מה שיצא : מה עוזר -אס המטות מה חוסם-מלכת המטות שיעור רוחני בהווה 8 חרבות בונוס לשואל -6 מטות עבר קרוב -7 מטות עתיד קרוב -הכוכב רוצה אבל פוחד-6גביעים זווית הראיה של החברה -4 גביעים דימוי וזווית אישית -אביר המטות קלף סיכום -נער החרבות אני אשמח לעזרה בפירוש במיוחד עם קלף מלכת המטות תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
היי תלתל ../images/Emo54.gif

אנא תני רקע מה מהות היחסים שלכם, כמה זמן אתם ביחד....

גב

New member
הי תלתל../images/Emo24.gif

תוכלי לתת בבקשה רקע? כמה זמן את עם הבחור? איזה סוג של מערכת יחסים (טוב, את יודעת, לא כל מערכת יחסים היא רומנטית).

תלתל2

New member
../images/Emo13.gifרקע

הי צליל והי לכולם אני נמצאת במערכת יחסים עםהבחור מספר חודשים מערכת שמתאפיינת בהרבה עליות ומורדות מכיוון ששנינו אחרי מערכות יחסים ארוכות יש קצת חשש לקדם את היחסים קדימה מצד שנינו בקיצור הרבה בילבול

גב

New member
הי תלתל../images/Emo24.gif

לפני שבועיים שאלת על מערכת יחסים ארוכה שהייתה (ועדיין) לך. וגם שאלת לגבי מרווח הזמן בין שאלה לשאלה וקיבלת תשובה. אז שוב, אין טעם לשאול את אותה השאלה על אותה מערכת יחסים אם יש לך שאלות אחרות נשמח לעזור

תלתל2

New member
../images/Emo98.gifגב את צודקת אבל...

לא הייתי שואלתשנית את הקלפים אם לא היו התםתחויות נוספות בקשר ששינו את התמונה או שעדיין אין טעם לשאול ??... מצטערת על הנידנוד לא מכירה עדיין את כל הכללים

גב

New member
הי תלתל../images/Emo39.gif

אם חלו התפתחויות, אנא צייני מהן כדי שנוכל להתאים שאלה שתתן את הפירוש המדייק ביותר. אם תוכלי צרפי בבקשה את ההודעה הקודמת (את השרשור הקודם בלינק). נשמח לשמוע גם את הדברים שנאמרו לך בפרשנות הקודמת ושאת יכולה לראות שהשתמשת בהם עד השינויים שקרו. עשי זאת בבקשה באותו השרשור (ואל תקפיצי הודעה חדשה).

תלתל2

New member
המשך../images/Emo141.gif

היי גב לפני שבועיים פרסתי פריסת שאלה מה רגשותיו של x כלפיי ויצאה פריסה פסימית ביותר בינתיים הייתה שיחה כינה בין שני הצדדים וראיתי שיש נכונות מצידו להיות בקשר ושיש רגשות (דבר שלא הייתי בטוחה בו קודם ) הבנתי שפריסה קלטית נותנת יותר אינפורמציה על מערכת היחסים ולכן הפריסה הנוספת אם את עדיין חושבת שאין טעם לשאול שנית אני מקבלת את זה תודה בכל אופן על ההתייחסות

גב

New member
הי תלתל../images/Emo39.gif

ראיתי את השרשורים הקודמים. את השיחה אני מבינה שערכתם לפני שבוע. מה קרה מאז? כתבת שעשית פרישה נוספת, האם כתבת אותה? אני מציעה שתכתבי מה המצב ביניכם כרגע, ומה את מבקשת לשאול (אולי עדיף לשאול, אם את רוצה שתחזרו להיות ביחד, כיצד כדאי לך לפעול בנושא ולאו דוקא פרישה קלטית). לאחר תשובתך, נתאים לך את הפרישה הנכונה. אלא אם כן שמרת את הפרישה הקודמת...

תלתל2

New member
היי גב

לצערי לא שמרתי את הפריסה הקודמת המצב כרגע הוא שאנחנו עדיין לא בקשר מחייב בשיחה ביננו פשוט "פתחנו " קלפים מה שלא היה ביננו קודם אני אמרתי מה אני מרגישה וגם הוא..... באופן כללי רציתי לדעת מה הפוטנציאל של מערכת היחסים הזו ולכן פרסתי את הפריסה הקלטית תודה על העזרה

גב

New member
תלתל../images/Emo24.gif

פירשי את הקלטית. השאלה, כמו שכבר כתבת - "מה פוטנציאל היחסים ביני לבין X" - בזמן שתיבחרי (חשוב לזכור לתחום בזמן!).

למעלה