עזרה בפריסה

תותי111

New member
עזרה בפריסה../images/Emo14.gif

שלום לכולם, התחלתי לעבוד בעבודה חדשה ויש לי קצת קשיים בעבודה ..פשוט יש איזה אחראית שקצת נדמה לי שהיא מנסה להכשיל אותי ומתיחסת אלי כאילו אני איזה מטומטמת ..
אז שאלתי היא: האם -כח אני-כוכב אצליח-עשרה מטבעות להתמודד-עשרה מטות בעבודה הנוכחית-שני מטבעות קלף סיכום:חמישה מטות תודה ולילה טוב

שבוע טוב תותי

רואים שלא היה לך קל להתקבל לעבודה זו,מה שכן זו עבודה שמבטיחה רווחים טובים.אין ספק שיש לך התחלה מאד יפה וחיובית בעבודתך שזהו קלף הכוכב.עשרה מטבעות מקנה לך ביטחון מבחינה כספית בתמורה לעבודה הרבה שאת משקיעה ויש לך הרגשה של שלמות במקום זה.ההתמודדות שלך בעבודה כרגע היא קצת קשה,עשרה מטות:את נמצאת במין תחרות בין העובדים סביבך אבל את כנראה לא מודעת עד כמה יש לך הספק חיובי וביגלל זה את נלחצת ופשוט הולכת עם הראש בקיר,את זו שצריכה לקחת את עצמך בידייםולפעול על פי האינטואיציה שלך.מה שכן יש כאן נסיון להכשיל אותך וכל זה מקנאה,שתי מטבעות מראים לך את ההתלבטות בה את נמצאת וזה אומר שבכל מקום עבודה יש עליות וירידות.הקלף האחרון :הסיכום הוא חמש מטות שאין הרבה צורך להפעיל את המחשבה הרי התמונה בקלף מסבירה את עצמה באופן מדוייק במה שמתרחש אצלך בעבודה,התחרות הזו תביא רק לסיכסוכים בינכם ומאבקים לא נעימים,רצוי להמנע מכך ולפעול "בראש קטן"ולא לתת את הכיף הזה לאנשים להכשיל אותך כי זה מה שהם מחפשים כרגע,הייתי מבקשת ממך לחכות עוד3 חודשים ולראות עם הזמן איך הדברים מתפתחים ,ומקווה בשבילך שיתפתחו לך בצורה הטובה ביותר כי העבודה שלך שווה את זה .מקווה שהצלחתי קצת להבהיר לך את המצב ומאחלת לך המון בהצלחה

תותי111

New member
עירית...../images/Emo5.gif

תודה עירית על הפירוש אבל יש כמה דברים שאני לא מבינה בפירוש לעבודה זו קיבלו אותי בזכות מישהי בעלת סמכות בעבודה זו.. אז ככה שלא היה כל כך קשה להתקבל.. שנית המשכורת ממש לא משהו..ואמרת שזו עבודה שמבטיחה רווחים טובים את יכולה בבקשה לנסות לפרש שוב את הנקודות שהעלתי? סליחה שאני כזאת קנטרנית.. ושוב תודה

תותי111

New member
ובנוסף...

שאלתי עוד שאלה: מה יש ל-X נגדי? מה-חמש חרבות יש-שבעה גביעים ל-X-שטן נגדי-קיסרית קלף סיכום: גלגל המזל תודה ולילה טוב

batgalim

New member
שבוע טוב תותי ../images/Emo141.gif

אתחיל בשאלה השניה - מה-חמש חרבות יש-שבעה גביעים ל-X-שטן נגדי-קיסרית קלף סיכום: גלגל המזל סתם קנאה וחוסר פירגון... היא חשה שאת בעלת כח מסויים ומניפולציות שלה אין, שאת מסוגלת לשים לה רגל בזכות כישוריך, אך הפחדים שלה נובעים מדמיונות שוא ואין בהם ולא כלום... היא אחת שתולה הכל במזל ובגורל ולא מסוגלת לראות את הדברים כמות שהם. ולשאלה הראשונה: האם -כח אני-כוכב אצליח-עשרה מטבעות להתמודד-עשרה מטות בעבודה הנוכחית-שני מטבעות קלף סיכום:חמישה מטות ההתמודדות נגד אישה זו לא תהיה לך קלה, מכיון שהיא יריבה קשה, אחת שלא תיתן לאף אחד את האפשרות להתקדם על חשבונה, ונראה שהיא בטוחה שאת תקודמי על פניה. דבר זה נובע מחוסר בטחון עצמי שלה, היא חשה שיש לך כח סמוי שבעזרתו את תהיי מסוגלת להפיל אותה מכסאה... ...והאמת היא שיש בך יכולות אלו... הכוכב מרמז על השפע המצוי בתוכך, את בטוחה בעצמך ומודעת לערכך ולשוויך. בעזרת כישוריך תוכלי להתמודד בסופו של דבר עם כל אחד ואחת, וזאת מבלי להראות מאמץ מודע, אלא בעדינות וברוך ומתוך בטחון פנימי עמוק - וזאת למרות שאת עצמך לא בטוחה שאת מוכנה למאבק, את לא בטוחה אם העבודה הנוכחית שווה את כל הטירחה...

תותי111

New member
תודה בת גלים על הפרוש..

אני מודה לך מאוד
אבל מה אני אמורה לעשות כדי לגרום לה להבין שהדברים שהיא חושבת אינם נכונים? האם יש צורך בשאלה נוספת?

batgalim

New member
שאלה נוספת

מה עלי לעשות על מנת לישר את ההדורים ביני לבין x בחודש הקרוב. + קלף סיכום

תותי111

New member
ובכן שאלתי את השאלה בת גלים..../images/Emo41.gif

מה -חמש חרבות עלי- מוות לעשות-מלך המטבעות על מנת לישר את ההדורים-אביר הגביעים ביני -קיסרית לבין X -מלך הגביעים בחודש הקרוב-שישה מטות קלף סיכום:מרכבה תודה על הפירוש וההתיחסות

batgalim

New member
לילה טוב תותי ../images/Emo140.gif

מה -חמש חרבות עלי- מוות לעשות-מלך המטבעות על מנת לישר את ההדורים-אביר הגביעים ביני -קיסרית לבין X -מלך הגביעים בחודש הקרוב-שישה מטות קלף סיכום:מרכבה שוב יצאה הקיסרית כמייצגת אותך
... זה סימן שאת מסוגלת בהחלט להשתמש באינטואיציות וברגישות הקיימת בך על מנת ללכת בין הטיפות, ולהביא את מצב העניינים לכדי עמדה שתהיה נוחה ביותר עבורך. עליך להיות "רשמית" כלפיה, ויחד זאת לנהוג בחביבות ועפ"י כללי הטקס.. נראה לי שלאישה זו חשוב מאד המעמד שהשיגה בעבודתה ועפ"י צורת פנייתך אליה תחליט איך להתייחס אליך. היא אישה מופנמת, פגיעה ובעלת רגישות יתר, והתנהגותה נובעת מחוסר בטחון עצמי, יכול להיות שאם תציעי את עזרתך ותמיכתך, תביעי בפניה את רצונך כביכול "ללמוד" ממנה, תוכלי לשחרר אותה מעט מהדאגות שצברה בגינך. כל מה שהיא זקוקה לו זה מעט תשומת לב חיובית, על מנת להפוך את עורה ולהיות חביבה כלפיך באותה מידה. הפוטנציאל להצלחתך קיים, עם מעט רגישות מצידך ושינוי דפוס ההתנהגות כלפיה, לא רק שהיא תפסיק לקנא בך, אלא אף תזכי לתמיכתה המלאה. המרכבה בסיכום קוראת לך לקחת שליטה לידייך ולהזיז את הדברים לכיוון הרצוי עבורך. בהצלחה !

תותי מתוקה

ראשית כל לא הצגת את השאלה השנייה מלכתחילה ולא ציינתי שהרווחים יבואו כל כך מהר, לכל דבר יש את הזמן שלו כולנו התחלנו בעבודות שהמשכורת היא "על הפנים"אבל עם הזמן בא הקידום,הותק והנסיון ככה שאין לך מה לדאוג כי את עצמך בן אדם מאד חיובי ותרשי לי בקשר לשאלה השנייה לבדוק לך כמה דקות בייי בנתיים

../images/Emo24.gifחזרתי אלייך

קודם כל כפי שבת גלים ציינה אישה קנאית מאד וזו השטן בהתגלמותה,אין ספק שהיא רוצה בנפילתך והיא מחפשת לעשות זאת בדרך שלה,שבעה גביעים מוכיחים כמה היא מפנטזת להגיע למעמד גבוה יותר מכולם וזו הדרך שלה להכשיל עובדים וברוך השם מרץ לא חסר לה,היא אישה מאד תככנית ושקרנית וקלף השטן יצא בדיוק עליה.קלף הקיסרית מעיד על כך שאת בחורה עם המון אמביציה להתקדם בעבעודתך וכמה שפע של ידע יש לך וכנראה שיש במה לקנאות בך.לפי דעתי יש לחכות זמן לא רב כדי שדברים יסתדרו לך מפני שיש לך את קלף הסיכום והוא הגלגל,אני חושבת שבבוא הזמן היא תקבל את שלה כמו בומרנג,ודברים ישתנו לטובה,בסך הכל אני חושבת שהזמן הוא התרופה כדי שתעמדי מהצד ותחייכי שיהיה לך המון בהצלחה

גב

New member
שלום תותי ../images/Emo24.gif

מה-חמש חרבות יש-שבעה גביעים ל-X-שטן נגדי-קיסרית קלף סיכום: גלגל המזל אני רוצה להוסיף על קודמותי: נראה לי שאת נמצאת במקום טוב מאוד לגבי עצמך, גם לפי הפרישה הקודמת. יש לך גישה חיובית, את יצירתית מאוד ומעשית. כך שבין אם זה יהיה בעבודה הזו ובין אם באחרת, עם גישה ויכולת כמו שלך, לא תהיה לך בעיה. לדעתי, ההתקלות שלך אם אדם כמו הבוסית שלך (שקצת מוגזם לקרוא לה שטן...) מחייב אותך להתמודדות פנימית. לכולנו בחיים מגיעים האנשים שמעמתים אותנו עם בצורה הכי לא כייפית וקשה ודווקא במקומות שאי אפשר להתחמק מהם (כמו אנשים בעבודה, שכנים מעצבנים וכד'). כמו שאני רואה את גלגל המזל בפריסה, בצירוף הקיסרית והשטן - "הגורל" זימן לך סיטואציה קארמתית. דווקא במקום שהכל פועל לטובתך, יש כאן לימוד אישי שלך, שיעור בשבילך ללמוד. 5 חרבות הפותח את הפרישה מראה כבר על גישה של "אוף למה זה קורה לי". ולכן כשנקראת הזדמנות כזו בדרכך (שיעור הוא מתנה יפה, גם אם לא ממש נעימה), נסי לשנות את הגישה. פעם הבאה שהיא תיטפל אליך, כבדי אותה בחיוך רחב מהלב, במילים טובות. חישבי עליה כעל אדם טוב ביסודו שמהלך חייו הוביל אותו להיות מתוסכל ותחרותי (מחרדות וחוסר סיפוק). עם הגישה הזו, שאת מסוגלת להגיע אליה בקלות רבה (הקיסרית), תוכלי לדעתי למוסס אצלך את הבעסה מכל המצב. ברגע שאת תיראי אותה אחרת, בשבילך הסיטואציה תהיה קלה בהרבה להתמודדות, ותתן לך כוח וכלים שיהיו שלך לתמיד לאחר ה"שיעור" הזה. מה דעתך?

למעלה