שלום תותי ../images/Emo24.gif
מה-חמש חרבות יש-שבעה גביעים ל-X-שטן נגדי-קיסרית קלף סיכום: גלגל המזל אני רוצה להוסיף על קודמותי: נראה לי שאת נמצאת במקום טוב מאוד לגבי עצמך, גם לפי הפרישה הקודמת. יש לך גישה חיובית, את יצירתית מאוד ומעשית. כך שבין אם זה יהיה בעבודה הזו ובין אם באחרת, עם גישה ויכולת כמו שלך, לא תהיה לך בעיה. לדעתי, ההתקלות שלך אם אדם כמו הבוסית שלך (שקצת מוגזם לקרוא לה שטן...) מחייב אותך להתמודדות פנימית. לכולנו בחיים מגיעים האנשים שמעמתים אותנו עם בצורה הכי לא כייפית וקשה ודווקא במקומות שאי אפשר להתחמק מהם (כמו אנשים בעבודה, שכנים מעצבנים וכד'). כמו שאני רואה את גלגל המזל בפריסה, בצירוף הקיסרית והשטן - "הגורל" זימן לך סיטואציה קארמתית. דווקא במקום שהכל פועל לטובתך, יש כאן לימוד אישי שלך, שיעור בשבילך ללמוד. 5 חרבות הפותח את הפרישה מראה כבר על גישה של "אוף למה זה קורה לי". ולכן כשנקראת הזדמנות כזו בדרכך (שיעור הוא מתנה יפה, גם אם לא ממש נעימה), נסי לשנות את הגישה. פעם הבאה שהיא תיטפל אליך, כבדי אותה בחיוך רחב מהלב, במילים טובות. חישבי עליה כעל אדם טוב ביסודו שמהלך חייו הוביל אותו להיות מתוסכל ותחרותי (מחרדות וחוסר סיפוק). עם הגישה הזו, שאת מסוגלת להגיע אליה בקלות רבה (הקיסרית), תוכלי לדעתי למוסס אצלך את הבעסה מכל המצב. ברגע שאת תיראי אותה אחרת, בשבילך הסיטואציה תהיה קלה בהרבה להתמודדות, ותתן לך כוח וכלים שיהיו שלך לתמיד לאחר ה"שיעור" הזה. מה דעתך?