עזרה בפריסה

ֳאורליל

New member
עזרה בפריסה

שלום לכולם אני עובדת בעבודה זמנית שלא קשורה לקריירה שאותה אני מנסה לפתח. אתמול קיבלתי הצעת עבודה שיכולה להוות נקודת התחלה מויינת לקריירה שלי, אבל התנאים פחות טובים מהעבודה הנוכחית שלי. פרסתי פריסת שאלה: האם - שלוש מטבעות כדאי - הירח לי - הכוכב לקבל - עשר מוטות את העבודה - מלך המטבעות באיקס )מקום העבודה( - גלגל המזל קלף סיכום - נער המטבעות. אשמח לשמוע את דעתכם אורלי

צוף3

New member
בוקר טוב.

על פניו מהפריסה, קשה לי לקבוע חד משמעית. ניכר כי העבודה עשוייה לייצב אותך כלכלית (מלך המטבעות), אך ייתכנו קשיים וההתקדמות תהיה איטית מאוד, ואולי תישאר בגדר פוטנציאל. החליטי מה חשוב לך יותר כרגע, תנאים כלכליים או התקדמות מקצועית, ובהתאם לכך פירסי פריסה קלטית: "מה הפוטנציאל הכלכלי/המקצועי (ביחרי אחד מהם) הצפוי לי מעיסוק בעבודה איקס בשנה הקרובה?" אפשרות נוספת היא לערוך פריסת השוואה. הגדירי מהי אופצייה א' עבורך ומהי אופצייה ב', ופירסי 7 קלפים.

ממ1312

New member
היי צוף

תוכלי בבקשה להרחיב על פריסת ההשוואה תודה מעין

ֳאורליל

New member
פרסתי פריסת השוואה

כי זה נראה לי יותר מתאים, כיוון שיש לי בדיוק שתי אופציות. בזמן שעירבבתי חשבתי על אופציה א )להישאר בעבודה הנוכחית שלי( לעומת אופציה ב )לקבל את העבודה החדשה( ויצאו תוצאות מאוד מעניינות: המגדל השטן מלכת הגביעים אביר הגביעים השוטה עשר מטבעות מלכת המטבעות מה דעתך? הפירוש שלי הוא שבעבודה הנוכחית שלי )אופציה א( אני מרגישה כבולה ואין לי ממש עתיד שם, ואם אני אקבל את העבודה החדשה )אופציה ב( יש לי פוטנציאל כלכלי גדול וגם יותר סיפוק בעבודה. מה דעתך? אני טועה?

צוף3

New member
הי אורליל יקרה ../images/Emo141.gif

אופציה א - להישאר בעבודה הנוכחית שלי אופציה ב - לקבל את העבודה החדשה מלכת הגביעים,המגדל, השוטה -----> מלכת המטבעות אביר הגביעים,השטן,10 מטבעות פריסה מיוחדת מאוד, מאחר ואופציה א' מרמזת למעשה לקבל את אופציה ב' :) בחירה בקבלת העבודה החדשה תהיה מרגשת עבורך אולם יחד עם זאת תכבול אותך מאוד ותיקח ממך את החופש שאת חשה כיום. הפוטנציאל הכלכלי בעבודה שכזו יהיה נהדר בסופם של תהליך והשקעה ניכרים. בחירה בהישארות בעבודתך הנוכחית, תביא להמשך ההיסוסים והתהיות וחיפוש אחר מסגרת שמתאימה יותר אליך ולמי שאת, מה שיביא מכל מקום לשינוי דרסטי ועזיבת מקום העבודה, ויציאה לדרך חדשה במוקדם או במאוחר (המגדל + השוטה). השינוי הדרסטי לא יגיע בהכרח ממך (מה שהייתי אומרת אם היה יוצא קלף המוות), אלא יהיה תלוי בגורם חיצוני. הרצון לעזוב חזק ממך. חוסר הסיפוק מעבודתך הנוכחית אינו משהו איתו תוכלי להשלים, ומאחר שאופציה א (הישארות בעבודה) מעידה בכל מקרה על כך שזה עניין של זמן עד שייתרחש מפנה דרסטי ותעזבי, הייתי מציעה לך לעשות את השינוי כבר היום, מבלי שיהיה תלוי בגורמים חיצוניים (פיטורין וכו') אלא אך ורק בעצמך. לא היית רחוקה בפירוש שלך, כל הכבוד לך :) מקווה שסייעתי ובהצלחה!

ֳאורליל

New member
צוף את נהדרת

קלעת בול. במיוחד כשאמרת שהרצון שלי לעזוב את העבודה הנוכחית שלי הוא משהו שאני לא אוכל להשלים איתו. נולדתי במזל שור, וקשה לנו מאוד לעשות שינויים, אבל אני מנחה שאני צריכה להשאיר את הפחדים שלי בצד, לתפוס אומץ, ולקבל את העבודה החדשה, שאין לי ספק שתעזור לקריירה שלי בעתיד. תודה על העזרה. אין כמוך

ֳאורליל

New member
ודרך אגב, עוד שאלה קטנה

מעניין אותי לדעת, אם בפריסה עצמית, נטיות הלב של הפורס/שואל משפיעות על התוצאה. נורא קשה לי להיות אובייקטיבית שאני פורסת לעצמי, כי מה שהלב שלי רוצה משפיע על הריאה שלי. גם לכם זה קורה?

צוף3

New member
תודה רבה גם לך ../images/Emo20.gif

שוב מאחלת לך בהצלחה. ולגבי שאלתך: אני מאמינה כי נטיות הלב של הפורס לא יכולות להשפיע על הקלפים שנבחרים מהחפיסה, אך בוודאי שיכולות להשפיע על הפירוש ולהפכו לסובייקטיבי מאוד. לפעמים יש צורך בקורא אובייקטיבי שייפרש עבורנו פריסה :)

למעלה