עזרה בפריסה

mmmmmmmmmmmm

New member
עזרה בפריסה

היייי! אני בת 21 לפני חצי שנה בערך סיימתי מערכת זוגית שהיתה קצרה יחסית, בכל אופן, אני מעונינת לשאול שאלה בנושא הזוגיות ואני רוצה לדעת כיצד צריך לנסח את השאלה ומה עוד אתן צריכות בישביל לפרש לי את הפריסה? תודה

mmmmmmmmmmmm

New member
הייייייייייייייייייייייי

אם צפויה לי זוגיות אבל ראיתי שאמרת שלא שואלים אם בכל אופן...זה בסדר?

צוף3

New member
הי

חסר עוד קצת רקע. את יכולה לפרוס קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל שלי לקשר זוגי בחצי שנה הקרובה.

mmmmmmmmmmmm

New member
פריסה קליטית

היי צופית בוקר טוב! פרסתי פריסה קלטית בקלפי קראולי, הרקע: לפני כחצי שנה סיימתי קשר, הקשר היסתיים ברע, כיום אנחנו מנותקים, כרגע אני לומדת ולא עושה משהו מיוחד מעבר... אני עוד חושבת לפעמים על האקס ורוצה לדעת, או לקבל הכוונה מסוימת אם קיים פוטנציאל לקשר זוגי בתקופה הקרובה בטווח של חצי שנה. תוצאות הפריסה הן: 1- העולם 2- אביר הגביעים 3- שמונה חרבות 4- חמישה מטבעות 5- ארבעה גביעים 6- יום הדין 7- שמונה מטות 8- שבעה מטבעות 9- נסיכת הגביעים 10- שמונה מטבעות לצערי, איני יודעת עדיין לפרש פריסות כך שלא אוכל לתת משמעות מסוימת משלי לפריסה, בכל אופן אני מודה לך על ההיתיחסות.

צוף3

New member
צופית גם טוב :)

מאחר ואיני פורסת בקלפי הקראולי, יהיה עליך להמתין לפרשנותה של צליל. הסבלנות משתלמת...

צ ל י ל 8

New member
ומי אמר שאני מומחית לקראולי ../images/Emo13.gif

נו, מילא.. תודה על האתגר. 1- העולם 2- אביר הגביעים 3- שמונה חרבות 4- חמישה מטבעות 5- ארבעה גביעים 6- יום הדין 7- שמונה מטות 8- שבעה מטבעות 9- נסיכת הגביעים 10- שמונה מטבעות אני מבינה שביקשת לשאול על האקס שלך. לדעתי הקשר כבר מיצה את עצמו. ייתכן והוא מתמקד כרדע בעבודה ובביסוסו שם. את צריכה להבין שזה נגמר ואין סיכוי שלחידוש הקשר מצידו. הוא לא מרגיש שהקשר היה טוב בעבורו, הוא דיי מאוכזב. מצטערת. תיאלצי לחפש משהו מתאים לך יותר, ואני בטוחה שתימצאי..

mmmmmmmmmmmm

New member
לצליל...

למען האמת זה לא היה מופנה לאקס אלא לכיוון הכללי אבל טוב שאמרת כך אין התאמה בינינו ולא ניהיה ביחד וזה טוב אבל תודה

צ ל י ל 8

New member
חמודה..

הכיוון הכללי שלך הוא טוב. מחכה לך מישהו באופק, רק אל תפספסי אותו בעקבות מחשבות על האקס...

למעלה