עזרה בפריסה

inbalp1

New member
עזרה בפריסה

שלום לכולם, אני חדשה כאן ואני רוצה לנסות לעשות פריסה לגבי פוטנציאל הקשר שלי עם בחור שהכרתי בעבודה (אם יש פוטינציאל...) הוא חדש בעבודה ובעקרון גר בחו"ל אבל הוא מתכוון להיות כאן הרבה.. אני יודעת שהוא פנוי אבל אני לא מקבלת שום שדר ממנו... מישהו יכול לעזור לי בפריסה? תודה!!! ענבל

inbalp1

New member
הסתדרתי קצת.. עזרה בפירוש...

יצא לי ככה: 13 - עבר - חמישה מטבעות 14 - הווה - מלכת הגביעים 3 - גורמים חיצוניים המשפיעים עליו - ארבע חרבות 9 - מה הוא קולט ממנה - עשרה מטות 15 - מה עוזר למערכת היחסים - שטן 4 - מה היא קולטת ממנו - שלושה מטות 10 - גורמים והשפעות חיצוניים עליה - מלך החרבות תגובה לקלף 3 - צדק 11 - רגשותיו כלפיה - אס המטות תגובה לקלף 9 - תשעה מטות 16 - מה חוסם או מפריע למערכת היחסים - יום הדין תגובה לקלף 4 - שלוש חרבות 12 - רגשותיה כלפיו - אוהבים תגובה לקלף 10 - חמישה מטות 1 - המחשבות שלו עליה - שני מטות 2- המחשבות שלה עליו - מלכת החרבות 17 - עתיד - מלכת המטות 18 - סיכום - כוח אין לי מושג מה הפריסה הזאת אומרת והשטן קצת מפחיד.... בבקשה עזרה!

batgalim

New member
שלום לך,

אנא קיראי את הודעת המנהלות... בפורום ניתן לפרש פריסות עד 10 קלפים.

בת גלים החמודה

כפישאנחנו מכירות את הכללים בפורום שלנו לא ניתן לפרש פריסה של 13 קלפים,אבל לפחות ענבל ניסתה וחיכתה לתשובה לכןפעלתי לפי הרגש כדי לעזור לה ולא נורא שנפלו 13 קלפים,יותר חשוב לדעת מה הם מסמנים לה,והם כן נתנו תשובה בכל זאת תמיד יש פעם ראשונה והיום זו הפעם הראשונה שלי שהתייחסתי למין פריסה מסוג זה,אז בכל אופן עכשו שכולם יודעים פריסה היא בת 10 קלפים וכל האפשרויות פתוחות.

../images/Emo39.gifהיי ענבל

למרות הבלבול בקלפים ואי הסדר הקיים ,ובת גלים ביקשה ממך פריסה של 10 קלפים והיא צודקת אבל על פי האינטואיציה שלי אני מוכנה לזרוק לך כמה תשובות ממה שהבנתי מ13 הקלפים שיצאו לך בפריסה:אדם שמרוכז בעבודתו וכנראה שזו מטרתו לשהות בעבודה בה את נמצאת,אין ספק שהוא סיים מערכת יחסים לפני זמן לא רב,בקשר לשטן אין לך ממה לחשוש מפני שלא מדובר בך אלא בו,קיים אצלו יצר חזק בקשר למין ואם תהיה לו הזדמנות מיידית הוא לא יהסס פעמיים.מה שבאמת קצת קשה זו את,יש לך את הכוח והסבלנות להתמודד עם הציפיה כדי שירגיש שאת קיימת אבל הדרך לא קלה,תצטרכי לעבוד קשה בשביל זה ופשוט להתבלט קצת יותר ולתת לו הרגשה שאת שם,בקיצור הדרך לא קלה שיהיה לך המון בהצלחה ורצוי שתחכי כמה ימים כדי לעשות פריסה של 10 קלפים כמקובל

../images/Emo4.gifהיי צליל

כפי שאנחנו יודעים ולומדים סוגי פריסות,האם את חושבת שזה קצת נוגד שבטעות ענבל פרסה 13 קלפים? האם זה חורג.או שכן יכולה להיות קיימת פריסה עם מספר קלפים אלו?אבקש את עזרתך

inbalp1

New member
לא הבנתי...

תסלחו לי, אני לא ממש מבינה בתחום הזה ובגלל זה אני לא מבינה איך בטעות עשיתי פריסה של 13 קלפים? מישהו מוכן להסביר? תודה!!

צ ל י ל 8

New member
היי עירית

כיף שאת כאן
ואם תשימי
ענבר פרסה 18 קלפים ולא 13.. זה כבר חריגה חריגתית....

inbalp1

New member
תודה :)

תודה רבה לך עירית שניסית לפרש לי את הפריסה! למרות שלא הבנתי למה זה 13 קלפים? בכל מקרה אני אנסה שוב עוד כמה ימים פריסה של 10 קלפים... איזו פריסה בדיוק אני צריכה לבחור?

batgalim

New member
הי ענבל ../images/Emo85.gif

פריסות לגבי פוטנציאל ניתן לעשות ע"י פריסה קלטית, או פריסות שאלה ממוקדות. לידיעתך - כששואלים את הקלפים צריך להבין שהשאלה ניתנת כייעוץ והכוונה לגבי דרך פעולה, ולא כניבוי עתידי. ועל כן - באם את רק מהרהרת בליבך בבחור והוא אינו יודע מכך, באם לא נעשתה כל פעולה מצידך או מצידו על מנת לקיים קשר כלשהו - אינני רואה טעם בפריסה... את כותבת שאת לא מקבלת שום שדר ממנו - האם ניסית את ליצור קשר? לאחר שתוסיפי להודעתך פרטים נחוצים אלו, אשמח לכוון אותך לפריסה הרלוונטית עבורך. שיהיה לך ערב טוב

inbalp1

New member
../images/Emo51.gif בת גלים

תודה על ההסבר! אני יודעת שהקלפים הם רק כייעוץ וכשתבתי שאין שום שדר מצידו התכוונתי שהוא לא מאותת לאף רמז מצידי. אני מנסה לפתח איתו שיחות אבל הוא עסוק מדי בעבודה ולחוץ, אני מפלרטטת פה ושם והוא צוחק או נראה בהלם. לפעמים נראה לי שהוא ממש לא מעוניין ולפעמים המבטים שלו גורמים לי לחשוב אחרת... אני ממש לא יודעת... בכל אופן, כתבתי למטה הודעה נוספת עם פריסה אחרת (פריסת לב הזוהר של 7 קלפים) לגבי האקס שלי שלאחרונה חידשתי את הקשר ומעניין אותי לדעת מה צפוי... אני אשמח אם תתייחסי... תודה! ענבל

batgalim

New member
הי ענבל

לגבי הבחור מהעבודה, אולי נתחיל בשאלה: מה איקס מרגיש כלפי? תבחרי באופציה של פריסת שאלה - 4 קלפים + קלף סיכום שיוצא באופן אוטומטי, ורשמי בהמשך לשרשור את התוצאה.

inbalp1

New member
איזה יופי! הנה...

יצא לי ככה: מימין לשמאל: מלכת המטות ארבע חרבות מוות שישה מטות קלף סיכום:מלכת המטבעות זה משהו טוב???

batgalim

New member
ענבל

מה - מלכת המטות איקס - ארבע חרבות מרגיש - מוות כלפי - שישה מטות קלף סיכום:מלכת המטבעות איקס נמצא במקום בו נוח לו כרגע לא לעשות שום החלטה בקשר לזוגיות בחייו. מבחירה - הוא נח... נראה לי שהוא מצוי בתקופה שלאחר קשר שהסתיים, תהליך ההסתגלות והמעבר ממצב אחד למשנהו לא כ"כ קל לו. הוא חש שעבר מהפך בחייו וכרגע נוח לו עם הלבד. אותך הוא רואה כמישהי חיובית, שיתוף הפעולה איתך וההרמוניה אותה את משדרת לו מתקבלת אצלו בחיבה, והוא שמח על התמיכה לה הוא זוכה ממך. יכול בהחלט להיות שתשומת הלב שלך קצת מלטפת את האגו שלו, וזה נוח לו ונעים לו. בפריסה שתי מלכות - בתחילתה ובסופה... מה שבהחלט יכול לרמוז לך להתאזר בסבלנות איתו. המלכות מביאות את היציבות, את הסבלנות. שיהיה לך לילה טוב

למעלה