עזרה בפריסה

dude24

New member
עזרה בפריסה

שלום לכולם וסופ"ש נפלא ביצעתי פריסת שאלה ומבקשת עזרה בפענוח בשאלה: 1. האם- נער החרבות 2. יתפתחו- האיש התלוי 3. יחסים רומנטיים- שלושה גביעים 4. בין X- גלגל המזל 5. לבין Y - חמישה גביעים 6. השבוע- תשעה מטות סכום- קיסרית תודה רבה

batgalim

New member
חג שמח ../images/Emo170.gif

האם תוכלי להוסיף מעט רקע ולציין את גילך?

dude24

New member
רקע

חג שמח גם לך.
מעט רקע: 28 הוא גילי,הנני נשואה והבחור הוא חבר משותף שלי ושל בן זוגי לחיים. תודה

ליאת39

New member
לי נראה...

כי את נמצאת בעמדה שבה אינך לוקחת דברים ברצינות, את רוצה שדברים יתרחשו בצורה קלילה ולא מחייבת וכך גם רואים בקלף של יחסים רומנטיים, בילוי ושמחה ללא מחוייבות. תהיה איזשהי הקרבה ופשרה בקשר שבין איקס לוואי ואולי בגלל זה חוסר המחוייבות. איקס אינו שולט בדברים שמתרחשים בו הוא זורם עם הדברים ואילו וואי מתקשה להסתכל על חצי הכוס המלאה. מה שמוביל למגננה כלשהי בינהם השבוע ובניית חומה .... המצב לא נראה קל אם כי הפוטנציאל של הקשר נראה חיובי, אך על מנת שיתממש..... צריך לעבור שינוי או מעבר כלשהו בקשר. מה דעתך?

dude24

New member
היי ליאת../images/Emo142.gif

ההקרבה והפשרה מגיעה מהחלק שבו אני נשואה(והבחור רווק). לכן יש חוסר מחוייבות שהרי זה רומן מחוץ לנשואים(לא מוסרי הא...). אמת היא שאינני שולטת בדברים מפני שאינני יודעת איך. למה כוונתך ש-Y (הבחור) מתקשה להסתכל על הכוס המלאה? הרי בנתיים לא קרה מאומה בינינו.אני מסכימה איתך שעל מנת שיתממש משהו צריך לעבור שינוי או העזה מצידי אולי,משהו כזה. האם עליי לשאול את הקלפים כיצד עליי לפרוץ את החומה,כיצד להעיז? הרי שיש פוטנציאל. או אולי לתת לדברים לקרות מעצמם? מה דעתך? (אני מקווה שאף אחד לא שופט אותי וחושב כמה שאני לא מוסרית) פירוש נפלא..תודה רבה ליאת.

צ ל י ל 8

New member
דעתי ../images/Emo110.gif

1. האם- נער החרבות 2. יתפתחו- האיש התלוי 3. יחסים רומנטיים- שלושה גביעים 4. בין X- גלגל המזל 5. לבין Y - חמישה גביעים 6. השבוע- תשעה מטות סכום- קיסרית עוד לפני הכל, אני חושבת שאת נמהרת מדיי. שאלת לגבי שבוע?? זמן ממש קצר ביותר, כנראה שכבר יש לך אי אילו תוכניות בראש
(ודרך אגב, אף אחד לא שופט אותך. אנחנו כאן כדי לעזור, ההחלטה והמוסריות - שלך) נער החרבות בתחילת הפריסה מעיד על הרצון שלך להעיז, להחליט וכמה שיותר מהר. אין לך ממש סבלנות. יחסים רומנטיים-כאן ההגדרה שלך לא מדוייקת, אם כי רואים הנאות ובילויים, לוא דווקא אהבה. כלומר, מתאים לרומן. אבל את צריכה לדעת שהרומן שלך יגרום לך לויתורים, ואני חושבת שאת צריכה להסתכל שוב על כל העניין מזווית אחרת (אולי של בעלך?). תראי, לדעתי את לא אוהבת את הבחור, את סתם נמצאת באיזו דיפרסיה, רגשות מעורבים. גם אם יקרה בינכם משהו, זה לא ממש ילהיב את הבחור, ואני דיי בספק אם הוא ירצה לעשות זאת לחברו הטוב. בכל מקרה, השבוע הקרוב אינו מתאים למה שתכננת. למרות שאם יקרה משהו, את תרגישי שוב "אישה". כנראה שזה מה שחסר לך מבעלך... מה דעתך?

dude24

New member
צליל יקרה../images/Emo142.gif

אמת שאין לי סבלנות,ואכן יש לי תוכניות ומעוניינת ליישמם
. אני חושבת שאני מתחילה להבין את הקושי שמסתמן לי בדרך לביצוע. אינני מסכימה איתך שרומן הוא רק הנאות ובילויים ללא אהבה,רומן בהחלט הוא גם חלק מרגשות. כרגע אינני יודעת מה הרגשות שלי כלפי הבחור אבל אני יכולה לומר לך בוודאות כי יש הנאה בלהיות בחברתו וישנה משיכה חזקה.ושוב אינני מסכימה איתך באומרך כי "זה לא ממש ילהיב אותו" מפני שאין שום התקרבות עדיין בינינו, אני מקבלת אותות ממנו שיש לו אזשהי משיכה כלפיי אך מעבר לזה,הזמן יגיד. אני חושבת שאני היא זו שצריכה לקחת יוזמה ולראות לאן הדברים מובילים. למרות שאין לי סבלנות אני לא אמהר ויתן לזמן להדריך אותי בהחלטותיי.השבוע אומנם אינו זמן לתוכניות ויוזמות אך בכל זאת ירמוז משהו קטנטון ואחליט הלאה,מה את אומרת? ומה שחסר תמיד אפשר למצוא במקום אחר,למרות שהוא זמני. וכמו שכולם מכירים את המושג חיים פעם אחת וחיים כמו שצריך.....
אלפי תודות לך צליל

ליאת39

New member
לגבי הכוס המלאה...

יש לך תשובה שם... למטה .... אצל צליל! כיצד להעיז??? קודם יש לשאול אם כדאי!!!

למעלה