מה יהיה עם הגבריות שלי?
למה "צודקת"? מה רע ב"צודק" (אני חייב לבדוק את העניין הזה). בכל מקרה, קודם כל קצת הטפה (בהנחה שאת זו "הבחורה") 7 קלפים פתחת, שזה יפה מאוד, אבל בשביל מה? בשביל לדעת אם לשלוח הודעת SMS (שזאת, אם תשאלי אותי, דרכם של הפחדנים - מה רע בלצלצל אליו?). מהשאלה, בלי להסתכל עדיין בקלפים נראה לי שאת מאוד רוצה לדבר איתו, אז יאללה, בלי חוכמות, תתקשרי. עכשיו לפירוש: אביר הגביעים, שמייצג אותך כרגע מראה שאת אמנם מאוד רוצה ומחוברת לבחור הזה מבחינה רגשית, אבל כולך תכניות ודיבורים בלי הרבה ת'כלס. יענו רוצה אבל פוחדת. אם תשלחי הודעה: העולם, מלך מטות, מיזוג. זה אומר שאת תצאי מה-LOOP שאת נמצאת בו עם הידיד (?) הזה (העולם), תפרצי גבולות, תעשי משהו ספונטני ואולי קצת ילדותי (מטות) מה שיביא אותך למצב שתוכלי לעשות גם וגם (מיזוג)- גם לצאת גדולה וגם אולי לזכות בידידותך המתחדשת. אם לא תשלחי הודעה: מלך החרבות, 8 מטבעות, צדק נראה שאם לא תשלחי, מה שיקרה אם תקיימי עוד ועוד התייעצויות עם אנשים במקום לעשות משהו (מלך חרבות), זה שאת תרגישי שהשקעה רבה בקשר הידידותי הולכת לאבדון (8 מטבעות) והאמת - בצדק (צדק), כי מה שאת עושה, או במקרה שלך לא עושה עכשיו - את תשלמי עליו אחר כך. בקיצור - יאללה תתקשרי, בלי SMS ובלי נעליים. חג שמייח.