עזרה בפריסה

שמשית1

New member
עזרה בפריסה

הפריסה היא כזאת: מה יקרה אם הבחורה תשלח הודעה: יצאו קלפים, לפי סדר כרונולוגי: העולם, מלך מטות, מיזוג מה יקרה אם לא תשלח הודעה: מלך החרבות, 8 מטבעות, צדק קלף תמונת מצב כרגע -אביר הגביעים אשמח לקבל את עזרתכם בפענוח

רגע! רקע!

מיהי הבחורה המסתורית? בת כמה היא? למי היא צריכה לשלוח הודעה? ולמה? ועל שום מה? קצת יותר רקע - ותראי איך אנחנו עוזרים.

שמשית1

New member
צודקת../images/Emo140.gif

בחורה הנמצאת ברגע בנתק עם ידידה מעוניינת לשלוח לו הודעה SMS לחג שמח בשבועות האם משהו ישתנה בעקבות ההודעה?? האם כדאי לשלוח את ההודעה? תודהההההההההההההההההההההההההה

מה יהיה עם הגבריות שלי?

למה "צודקת"? מה רע ב"צודק" (אני חייב לבדוק את העניין הזה). בכל מקרה, קודם כל קצת הטפה (בהנחה שאת זו "הבחורה") 7 קלפים פתחת, שזה יפה מאוד, אבל בשביל מה? בשביל לדעת אם לשלוח הודעת SMS (שזאת, אם תשאלי אותי, דרכם של הפחדנים - מה רע בלצלצל אליו?). מהשאלה, בלי להסתכל עדיין בקלפים נראה לי שאת מאוד רוצה לדבר איתו, אז יאללה, בלי חוכמות, תתקשרי. עכשיו לפירוש: אביר הגביעים, שמייצג אותך כרגע מראה שאת אמנם מאוד רוצה ומחוברת לבחור הזה מבחינה רגשית, אבל כולך תכניות ודיבורים בלי הרבה ת'כלס. יענו רוצה אבל פוחדת. אם תשלחי הודעה: העולם, מלך מטות, מיזוג. זה אומר שאת תצאי מה-LOOP שאת נמצאת בו עם הידיד (?) הזה (העולם), תפרצי גבולות, תעשי משהו ספונטני ואולי קצת ילדותי (מטות) מה שיביא אותך למצב שתוכלי לעשות גם וגם (מיזוג)- גם לצאת גדולה וגם אולי לזכות בידידותך המתחדשת. אם לא תשלחי הודעה: מלך החרבות, 8 מטבעות, צדק נראה שאם לא תשלחי, מה שיקרה אם תקיימי עוד ועוד התייעצויות עם אנשים במקום לעשות משהו (מלך חרבות), זה שאת תרגישי שהשקעה רבה בקשר הידידותי הולכת לאבדון (8 מטבעות) והאמת - בצדק (צדק), כי מה שאת עושה, או במקרה שלך לא עושה עכשיו - את תשלמי עליו אחר כך. בקיצור - יאללה תתקשרי, בלי SMS ובלי נעליים. חג שמייח.

אסינקה 1

New member
לופי דה לופ ../images/Emo118.gif

וברוח דברים אלו שלא מופנים אלי אני משלחת לאדון את מכתבי היום אחה"צ ונראה אלו השלכות יש לאמת, ישירות ות'כלס. סתם מתפרצת לדלתות פתוחות, אין לחץ בעבודה ויש לי פרפרים בבטן למרות הפאסון.

אסינקה 1

New member
../images/Emo54.gifמעדכנת ../images/Emo24.gif

הי בוקר טוב, בהחלט מעדכנת. המכתב הועבר אליו בערב, לא היתה לי כל אפשרות לדעת אם הוא קרא אותו או לא (בחור לא צפוי). בכל אופן מאוחר בלילה היתה לי תחושת בטן מאד חזקה שהוא קרא את המכתב על אף שלא שמעתי כלום והחלטתי לעשות לעצמי פריסת שאלה עם חפיסת הקלפים שלי על מנת לאשש את תחושתי. שאלתי- מהן תחושותיו של איקס כלפי עם קריאת המכתב (בדגש על קריאת ולא קבלת). קיבלתי- 3 מטות, 6 גביעים, נער המטות, 8 מטות, מוות וסיכום - אוהבים. אם יורשה לי לנסות- אני חושבת שהוא קרא את המכתב נכנס להרהורים על עברנו, מעין הפנמה של כל מה שעברנו, אני מצטיירת לו כאסרטיבית והחלטית (8 מטות) המתכב מסמל כי הנני מוכנה לצאת לדרך חדשה (מוות) ואת קלף הסיכום - אשאיר לכם לשם האוביקטיביות...בכל אופן, היה לי מאד חשוב לעשות את זה ואני כבר חשה הקלה. ולא לשכוח להשאיר מים לחתולים היום . תודה!!

צ ל י ל 8

New member
היי אסינקה ../images/Emo99.gif

מהן - 3 מטות תחושותיו - 6 גביעים של איקס - נער המטות כלפי - 8 מטות עם קריאת המכתב - מוות סיכום - אוהבים. אין ספק שקריאת המכתב עשתה עליו שינוי מהפכני וזה גורם לו כרגע התלבטות. הוא כבר לא בטוח במה שהוא היה קודם... התחושות שלו כמובן הן לחזור למה שהיה בינכם קודם. זה בהחלט החזיר אותו לימים הטובים שהיו לכם יחד. הוא יותר פתוח היום לקבל. הוא גם חושב שעשית משהו "יוצא דופן" ובעל אומץ רב. נצטרך לחכות ולראות מתי הוא יתקשר ויגיב למכתבך

אסינקה 1

New member
../images/Emo82.gifמאד מתחברת

עם זאת, לא אתפלא אם הוא יתקפל ויעלם לגמרי או שמא יחזור לדפוס התנהגותו הרגיל לאחר ה"טלטול" הזמני. אנשים הרי לא משתנים מהר ובטח לא בגילו. יכול להיות שהוא יבחר במוצא קליל יותר בדמות מישהי שתהיה לצדו באופן עיוור (יש לו את זה...). אני את השחרור שלי עשיתי, ולא מעט בעזרתכם האדירה!

צ ל י ל 8

New member
עפ"י הפריסה עדיין לא ניתן לדעת

מה תהיה החלטתו. הוא עדיין מתלבט. ימים יגידו...

שמשית1

New member
האם לכיוון חיובי ההתלבטות??

האם כדאי לשלוח הודעה - מה דעת הצליל??

צ ל י ל 8

New member
עפ"י הפריסה הנוכחית

לא רואים אם כדאי או לא לשלוח. לדעתי הפריסה אינה מתאימה

שמשית1

New member
אהלן צליל 8 אשמח אם תוכלי להציע

לי פריסה חדשה שתתן תשובה לחיוב או לשלילה מה יכול להתפתח בעקבות שליחת ההודעה בפאלפון? אשמח לעשות פריסה חדשה.

שמשית1

New member
צליל בוקר אור האם תוכלי

להציע לי פריסה חדשה שתתן תשובה לשאלה. אשמח לקבל ממך את ההצעה בוקר טוב

שמשית1

New member
../images/Emo24.gifסליחה על האות ה המיותרת

סליחה על האות ה המיותרת איתך הסליחה זאת פריסה לא בשבילי אלא בשביל חברה שביקשה לדעת איך הבחור יתייחס להודעה שיקבל כרגע הם לא בקשר ולכן היה חשוב לה לדעת האם יגיב בחיוב בקבלת ההודעה אז מה אתה אומר?? איך יגיב האם יצור קשר אחרי קבלת ההודעה???

זה נורא פשוט...

פשוט תגידי לי לקרוא את ההודעה שלי. לגבי התגובה שלו - יש דברים שעדיף לא לנחש. שתלך על זה ותראה מה קורה.

למעלה