עזרה בפתיחת חשבון בנק ו SC בארה"ב

tzachi58

New member
עזרה בפתיחת חשבון בנק ו SC בארה"ב

שלום , רציתי לדעת כיצד ניתן לפתוח חשבון בנק בארה"ב , האם יש צורך ב SC או במסמכים מזהים פרט לדרכון , יש לציין שאני תייר וברשותי כסף מזומן שאיני רוצה להסתובב איתו - כמובן שהסכומים שארצה להפקיד אינם עולים על 4000 דולר באופן חד פעמי ! תודה לעוזרים !

שלית

New member
למיטב ידיעתי

צריך גם מספר SS וגם מספר Tax ID אבל אני לא סגורה שחייבים אותם וגם יתכן וזה משתנה ממדינה למדינה...מה שכן - אולי אתה יכול לפתוח Safe Deposit Box - זה מאוד זול (עולה בערך 20 דולר לשנה לתיבה הכי קטנה) ויותר בטוח מלהסתובב עם הרבה מזומן עליך כל הזמן...

שרונה13

New member
כדי לפתוח ח-ן בנק

עד כמה שידוע לי חייבים SSN. לפחות אצלנו במינסוטה ואני מאמינה שבכל ארה"ב זה אותו הדבר... ידרשו ממך גם רישיון מקומי... ואת זה תוכל לעקוף עם דרכון כמובן. אגב למה לפתוח חשבון בנק כתייר?!

tzachi58

New member
לא ברור למה התכוונת ?

יתכן ולא הבנתי ... איך אוכל לעקוף את בקשתם לרשיון מקומי באמצעות הדרכון הזר שלי. אני לא תושב ארה"ב אלא רק תייר , איך לדעתך אוכל להפקיד כסף בחשבון אם אין לי הוכחות או אמצעים שאני תושב מקומי? ואם אני לא תושב מקומי אז אין לי אפשרות לפתוח חשבון בנק שהוא לא חשבון תייר הלא כן ? תודה לך על תשובתך , אשמח לקבל פרטים נוספים.

שרונה13

New member
מנסיוני...

כתייר למעשה לא תוכל לפתוח חשבון בנק ?! כשאנחנו באנו לפתוח חשבון טרם שהשתקענו והיינו כבר עם SSN וגרין כארד!!! לא יכלנו בכל זאת לעשות כך היות ולא הייתה לנו כתובת קבועה בארה"ב. כתייר אין לך כתובת קבועה בארה"ב הרשומה בתעודת הזהות שלך - דהיינו הרשיון נהיגה (אגב בארה"ב תעודת הזהות היא רשיון נהיגה). כמו כן מדברייך ברור לי כי אין בידך SSN ולמיטב ידיעתי לא תוכל לפתוח חשבון בנק ללא מס זה. אני לא מכירה את אופציית חשבון תייר ודומיו לגבי אלו תצטרך אולי לברר בעצמך באתרי הבנקים.

amits6

New member
good news

you can open but only in bank of america in florida you need only I.D pasport or driver license one place in miami will late do license with out SSN you can get visa for debit it means like cash not cradit you must have 250$ in the acount in use only in the ATM from bank of america if not you pay a lots of money it was my experince

זה תלוי במדינה ובבנק

באיזו מדינה מדובר? בניו יורק ככל הידוע לי אין חובה שיהיה לך SSN, רק שיש מגבלות אחרות, אני יכולה לברר לך אם תכתוב באיזו מדינה.

טוב, אז התקשרתי לשני בנקים

ב-SC, ובשניהם נאמר לי שעם דרכון ורשיון ישראלי, תוכל בלי בעיה לפתוח אצלהם checking account וגם לקבל check card - שזה כרטיס ויזה אבל הוא מתנהג כמו כרטיס משיכה, כל העסקאות שאתה מבצע נמשכות ישר מהחשבון שלך, כך שזה לא כרטיס אשראי ואין חשבונות לשלם. אתה יכול גם להשתמש בו בתור כרטיס "כספומט". בהצלחה.

tzachi58

New member
עדי את ממש גדולה מהחיים

תשמעי , את ממש עזרת לי !!! ממש ממש תודה , וגם לכל הענקיים פה בפורום הזה ... מבטיח ומתחייב לכם שאם יהיה לי מידע מסויים בארה"ב שאוכל לתרום לכם אעשה זאת בשמחה , רק עדי !!! אשמח לקבל את שמות הבנקים אתם יצרת קשר , ושוב תודה !

Sabrina 2003

New member
גם בניו יורק

חבל שלא כתבת לאיזו מדינה אתה מגיע... אבל בכל אופן אני יודעת שגם בניו יורק זה אפשרי. ב CITIBANK הם לא יתנו לך כרטיס אשראי ולא יתנו לך להכנס למינוס אני חושבת אבל יפתחו לך חשבון.

טל ר

New member
מניסיוני (עשיתי את זה כבר)

על מנת לפתוח חשבון בנק אין צורך ב-SSN. יש צורך בדרכון ואמצעי זיהוי נוסף. מבחינת מיסים, יורידו לך מעט יותר מ-30% על כל רווחיך בחשבון.

למעלה