עזרה בפתיחת חשבון ב eBay

loni ashkenazi

New member
עזרה בפתיחת חשבון ב eBay

שלום לכולם, לאחר חיפושים ארוכים ברשת לא מצאתי מקום המרכז את כל הצעדים שצרכים לעשות בכדי לפתוח חשבון בebay (הכוונה לחשבון seller). ידוע לי שאני צריך להירשם לחברה שעוסקת בגייבת התשלומים (למשל פאיפל) אבל לא הבנתי איך זה בדיוק עובד. לאחר שפתחתי חשבון בפאיפל איך אני מקבל את הכסף שלי לארץ. (צריך לעבור דרך בנק בארה"ב? או שפאיפל עובדים עם בנקים בארץ?). אשמח לקבל תשובות טיפים למתחילים וללמוד מטעיות שאנשים כבר עשו. אנא עזרו לי. תודה.

tomerol

New member
צריך חשבון בUSA בשביל להעביר כספים ארצה.

ואין הרבה דברים לדעת בשביל לפתוח חשבון כזה. פשוט לעקוב אחר ההוראות כשאתה נרשם.

loni ashkenazi

New member
אפשר לפרט קצת יותר

חשבון בבנק? איזה בנק? בהרשמה של eBay יש קישור לבנק כזה? אפשר תשובה קצת יותר מורחבת? תודה

tomerol

New member
חשבון בנק אמריקאי. אין הרבה מה להרחיב.

אם יש לך חשבון בנק אמריקאי אז תוכל להעביר כסף מפשPAYPAL לאותו חשבון בנק אמריקאי. ולגבי PAYPAL - אין הרבה מה להרחיב. כנס לHELP שם ותקרא מה שכתוב. בהרשמה שם ובהרשמה של איביי יש הרבה פרטים

tomerol

New member
נוסע לארה"ב ופותח שם

או שאתה יכול לפתוח חשבון באיטרייד (יש מדריך במאמרים).

7575

New member
למה זה חייב להיות אמריקאי למה לא אנגלי או

גרמני או צרפתי

tomerol

New member
זה יכול להיות גרמני או צרפתי בתנאי ש...

יש לך אזרחות של אותה מדינה. אם יש לך חשבון בנק גרמני אז אתה חייב אזרחות גרמנית (או לפחות לגור בגרמניה, לא בטוח) בשביל למשוך כספים מאיביי.

במדינות האיחוד אירופאי

על מנת לפתוח חשבון paypal ושתהיה בו אפשרות למשיכת כספים, במדינות האיחוד אירופאי לא צריך להיות אזרח אבל חייבים להראות הוכחה שב-6 חודשים האחרונים גרת באותה המדינה. זאת באמצעות חשבון חשמל, טלפון או כל דבר אחר מה-6 חודשים האחרונים שמציג את הכתובת באותה המדינה. לפתוח חשבון בנק כמובן שניתן בעזרת e-trade מהארץ אבל כאן צריך לקחת בחשבון את העמלה.

asitsur

New member
אין עמלה בשנה הראשונה ב-eTrade אבל רצוי לדעת

שפתיחת חשבון חדש (מהזמן האחרון) מצריכה חיבור חשבונות; צריך לחבר את איביי מיתוך פייפאל ואת פייפאל מיתוך איביי, אחרת יהיו בעיות בתהליך הסליקה כקונה וכמוכר. סתם פרט שולי . . ומי שחשב שאני אסי-סטור אז יש לו טעות כי הוא לא קורא את האותיות באנגלית בלי ניקוד קוראים לי אסי צור ובאנגלית (כמו המשתמש שלי) asi tsur

למעלה