עזרה בפתרון חידה בבקשה...

חןש23

New member
עזרה בפתרון חידה בבקשה...

קודם כל שלום. היום גיליתי את הפורום הזה - ממש פורום מגניב! מקווה שיהיה לי יותר זמן להכנס לכאן ולהשתתף גם.... בכל מקרה אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אתמול חדו לי חידה שאני פשוט חייבת לפתור ולא מצליחה... החידה היא זו: מה אישה עושה כל בוקר (יכולה לעשות את זה גם במשך היום אבל זה לא בהכרח קורה, בבוקר היא בטוח עושה את זה) ואם גבר יעשה את זה הוא ימות. באמת קיים דבר כזה. זו לא אחת מהחידות המתחכמות והמעצבנות.... ניסיתי לשחזר מה אני עושה כל בוקר ולא מצליחה לעלות על שום דבר שאם גבר יעשה אותו הוא ימות... אולי מישהו מכם יודע במקרה? תודה, חן.

JustAFriend

New member
../images/Emo131.gif

ברוכה הבאה. הפורום כבר נדרש לסוגייה זו והיא גם מופיעה כקישור בכותרת. בכל מקרה כדי שיהיה לך קל הפעם הנה זה כאן.
, קירח אחד

laplusbelle

New member
מנסה

ממש במקרה נכנסתי לפורום המקסים פה וזו פעם ראשונה שאני מנסה כאן לפתור חידה לכן אני לא יודעת אם כבר ניסו או לא את התשובה שאתן, מקווה שזו הנכונה! אז חשבתי על הפתרון הבא: אשה - תעשה את זה יום-יום היא (גוף נסתרת) תאבד (הת' מנוקדת בשוא) אשה כל יום תאבד משהו (מפתחות, ספר,וכיוב") ולא יקרה מאומה לעומת זאת גבר - אם יעשה זאת פעם אחת בחיים ימות וזאת אם: יתאבד מקווה שזה הפתרון הנכון, איך נשמע לכם?

חןש23

New member
הבעיה היחידה

עם הפיתרון הזה היא שאישה לאו דווקא מאבדת משהו בבוקר, היא גם לאו דווקא מאבדת משהו באופן קבוע כל יום ביומו... השאלה היא על דבר שאישה עושה כל יום בבוקר, כל יום בלי יוצא מן הכלל... אבל כמו שכבר אמרו כנראה שאין פיתרון נכון לחידה הזאת... ):

למעלה