עזרה בצבע

דורי72

New member
עזרה בצבע

חברים יקרים. מעוניינים לצבוע את החדר של ילדנו המתוק בן השנתיים בצבע תכלת. השתגענו!!!! כל כך הרבה גוונים במניפה של טמבור. ניסינו את מזלנו באתר של טמבור ועוד יותר השתגענו. שום צבע לא דומה לתכלת נורמלי. נא עזרתכם בקוד לתכלת פשוט ונורמלי של חברת טמבור. תודה המיואשים

גולי מ

New member
תחפשו במגזינים תמונה צבעונית עם

גוון התכלת שאתם אוהבים. תגזרו אותה מהעיתון, ואז תשוו את הגוון מהעיתון לגוון הקרוב ביותר במניפה. בהצלחה.

lank

New member
../images/Emo68.gifצבע תכלת במניפה

אישית, אני מעדיפה את צבעי התכלת של נירלט. ממליצה על גוונים כמו : 7071W , 7080W או 7091W. כמובן הכל תלוי למה מתאימים את הצבע ומה השימוש שלו בחדר ( תיקרה, קיר שלם או רק חלק של קיר ). בהצלחה.

d i n o l e

New member
מנצלשת , אנחנו רוצים לצבוע חלק תחתו

חלק תחתון בירוק בהיר וחלק עליון בתכלת איזה גונים אתה ממלית כדי שלא יהיה כהה מידי וילך ביחד?

0 אור 0

New member
אם את כבר עושה חלק בירוק וחלק בתכלת

אז כדאי לעשות ציור קיר בצורה של ים או דשא ושמים עם קצת גמדים. סתם קיר חצוי עם ירוק למטה ותכלת למעלה לא נשמע ממש טוב ... והייתי עושה את הצבעוניות רק על קיר אחד או שניים, כשהאחרים בגוון משלים אבל מאד מאד בהיר - ככה יהיה גם אפקט של צבעוניות וגם לא יהיה כהה מדי

d i n o l e

New member
אני רוצה בצד אחד לעשות מין ציור קיר

של רכבת עם חיות ובצד שני דשא עם פרות או כבשים אוכלות עשב ובאמץ תכננתי לעשות את זה גלי ולא קו ישר

lank

New member
../images/Emo68.gifחשוב מאוד

לא להעמיס יותר מדי אלמנטים על הקיר. אני אישית לא אוהבת את ציורי הקיר למינהם. אבל, הרעיון לשלב ירוק ותכלת, - דשא ושמיים ביחד , נשמע נחמד מאוד לחדר ילדים. את החלק התחתון - דשא אפשר לעשות בטכניקת ווש עם שני גוונים של ירוקים עדינים. חלק עליון תכלת ולפזר שבלונות של פרות ושאר חיות. להמשיך עם הרעיון בוילונות עם קצת חיות , מצעים בגווני תכלת , שטיח ירקרק וכו'...

d i n o l e

New member
אני גם לא רוצה הרבה

רק רכבת אחת עם חיות בצד אחד ודשא עם פרות או כבשים צד שני וזהו וגם הם בקטן יחסית

למעלה