עזרה בציוד

עזרה בציוד

שלום לכולם אני טס עוד חודש ל4 חודשים רציתי לדעת איזה ציוד וביגוד אני צריך לקחת, איזה סוגי נעלים? הרבה\קצת גינסים? וכו.. תודה

0 אור 0

New member
תלוי לאן אתה נוסע ומה אתה מתכנן לעשות

אם אתה מתכנן להיות 4 חודשים על החוף בריו, אז בגד ים סקסי ולונג יספיקו בהחלט, אם אתה מתכנן טיול של טרקים רצחניים, אז ציוד הטיולים שלך צריך להיות טיפ טופ - תרמיל מותאם, נעליים משובחות, בגדים שאפשר לטייל אתם ימים בלי לסבול ... אם טיול נינוח עם פה ושם טרק קטן, אז תיקח את הבגדים הרגילים והנוחים שלך, וזוג נעלי הליכה טובות ונוחות שכבר עשית אתם כמה טיולים. בגדול - אתה צריך לחשוב על מזג האוויר - אם אתה מטייל גם לקרחונים וגם למזג אוויר חם, אז צריך גם בגדים מחממים וגם קלילים. כמות בגדים - צריכה להספיק לשבוע עד 10 ימים שזה זמן מכסימלי שתהיה בלי כביסה, אבל אי אפשר להגיד לך כמה בגדים אתה מחליף בתקופה כזו - אצלי את חולצת הטריקו התחתונה בשכבות הלבוש החלפתי לפחות פעם ביום, אבל אני מכירה כאלה שזה לא קריטי להם.

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

הייתי ממליץ לך לקחת ציוד לפי מה שמעניין אותך בטיול ולפי המקומות בהם תבקר, אם לא מעניין אותך לצאת להרבה טרקים למשל אין מה להסחב עם מוצ'ילה,שק שינה ואוהל,טרולי וביגוד חם יעשו את העבודה,קח בחשבון שבהרבה מקומות אפשר להשכיר ציוד, בייחוד במקומות המתויירים יותר. בעיקרון כדאי להגיע עם כמה שפחות בגדים ,למצב שאם אבדה המוצ'ילה או משהו נהרס לא יכאב לך הלב על זה, אם אתה לא מתכוון לצאת להרבה טרקים אולי לא כדאי להשקיע בנעלי הרים ונעלי ספורט חזקות או סנדלים טובות יעשו את העבודה. אם מה שמעניין אותך זה בעיקר טרקים,השתדל להביא הכי פחות ציוד שאתה יכול,למשל נעלי יציאה או אולסטאר, אל תביא כמה ג'ינסים אלא רק אחד,אין צורך בהרבה זוגות מכנסיים וחולצות,כמו כן מעט גרביים ותחתונים.כל זה בכדי לצמצם מקום בתיק כיוון שאם תצא לטרקים של כמה ימים אתה צריך לשמור מקום לאוכל לכלי הבישול וכו',אין ספק שביגוד חם הוא חשוב ולא מומץ לוותר עליו בייחוד אם מתכווניחם להגיע למקומות קרים. אשמח לעזור בהמשך אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

0 אור 0

New member
הוכחת בדיוק את הנקודה שלי

בדיוק המקום שבו בחיים לא הייתי מצמצמת זה גרביים ותחתונים ... לכן מעבר לעצות מאד כלליות, כדאי לארגן ציוד לפי העדפות אישיות

tdoron

New member
משהו שלא ממש ברור לי..

הרי גם אם מישהו לא מתכנן לעשות הרבה טרקים, אבל כן מתכנן לעשות כמה טרקים מרכזיים (הפיץ רוי, הטורוסים ועוד איזה טרק אחד שניים) מומלץ שיביא מוצ'ילה ראויה ונעליים טובות. אני טועה?

למעלה