עזרה בצירוף חברים חדשים

עזרה בצירוף חברים חדשים

בקרוב נוציא עלונים שיעודדו הצטרפות לבלת"מ כדי שנוכל להגדיל את כוחנו במאבק לישום מודל המילואים החדש. נודה לכל אחד מכם שיסייע בהפצת העלונים ביחידתו. לעזרה בחלוקה אנא פנו למייל [email protected] בצירוף שם וטלפון.

ניר נגר

New member
ככל שתנועת בלת"מ תיגדל, ככל שנקבל

חשיפה גדולה יותר, כך נשפיע יותר!!! יש הרבה מאוד מילואימניקים שעדיין לא מכירים את בלת"מ...וחבל! בהצלחה לכולנו במאבק הצודק שלנו

ניר נגר

New member
קיבלתי צו מילואים ל 24 יום בתחילת

אוגוסט, אני אשמח לחלק ליחידה שלי את העלונים... חבר'ה, כל מי שהולך למילואים (לא עליכם :)) מוזמן להפיץ את העלונים ליחידה שלו, כך נגדיל את מאגר החברים שלנו. אנחנו הולכים להפיף מעל 10,000 עלונים. את העלון תוכלו להוריד גם דרך כאן (אחרי שאסרוק אותו) עד עתה קיבלנו מעל 20 מיילים של אנשים איכפתיים שמוכנים לחלק את העלונים הללו, אנחנו צריכים עוד סיוע בנושא. בברכה מלאת אופטימיות

צמרת12

New member
מידע חשוב מפורום חפשים

נושא : לידיעת כל המשרתים בהנדסה תאריך : 18/05/04 20:01 מחבר/ת : קצת באיחור הרמטכ"ל: נשיאת חומר נפץ בנגמ"ש דורשת מעתה אישור אישי שלי הרמטכ"ל, רב אלוף משה יעלון, אמר היום לחברי ועדת חוץ וביטחון של הכנסת: "מעתה נדרש אישור אישי שלי לנשיאת חומר נפץ בנגמ"שים לפני כל פעולה שהכוחות מבצעים בשטח". המרטכ"ל התייחס בדבריו לאירועים הקשים ברצועת עזה בהם נפגעו נגמש"ים שנשאו חומרי נפץ. (אילן מרסיאנו) (18.05.04, 12:35)

למעלה