עזרה בצריבת נישא מוטורולה MTS2000

stud54

New member
עזרה בצריבת נישא מוטורולה MTS2000

יש לי שני מכשירים כאלו שאני רוצה לצרוב. יש לי את התוכנה, יש לי את הRIB ויש לי את הכבל. הדבר האחרון שאפשר להגיד על התוכנה הזאת זה שהיא קלה לתפעול. ניסיתי ללכת לפי ההגיון וזה לא כל כך עזר לי משום מה לא כל התדרים הסתדרו ביחד והוא פשוט צרב את אותו תדר כמה פעמים. אני רוצה לצרוב עליו תדרים קונבנציונאליים בלבד ומשום מה המשימה הזאת קשה. מישהו יכול לתת הכוונה כלשהי?

4x4eyal

New member
כן צרבתי כאלו בעבר

אתה צריך קודם כל לערוך רשימת תדרים ואחר כך לשייך אותה בתוך ה ZONE כל תדר למקומו ולפי השם זה מסובך אני יודע , יש כמה חובבים שמסוגלים לצרוב מכשיר כזה וגם אתה תוכל . תנסה קודם כל להכניס כמה תדרים לדוגמא מ 1 עד 5 מתחילים מה MENU הראשי -- F4- change/create F6-conventional system F3-conventional personality תכניס כמה תדרים אחר כל תלחץ ESC לחזור לMENU הראשי שוב F4- change/create F8-zone\channel שם אתה נותן שם לתדר ומסדר מולו את מספר התדר מהרשימה

4x4eyal

New member
לפי התיאור שלך לא ידעת שצריך לסדר ZONE

ה ZONE מאפשר לך לסדר מספר סיפריות במכשיר ולעבור בניהם עם הליצנים התחתונים שבמכשיר - לפי תיאור המכשיר יש לך 6 לחצנים למטה ובורר תדרים למעלה , אם לא תסדר את התדרים בתוך ה ZONE אז הבורר תדרים כנראה בחר לך את אותו תדר כל הזמן . תהיה פה בקשר אני אנחה אותך שלב אחרי שלב אם תסתבך אני אפנה אותך למומחה בעל מקצוע עם מעבדה שיצרוב לך את כל המכשיר בתשלום סימלי.

stud54

New member
זהו שבהתחלה לא היה מובן לי כל השיוך אזורים

אחר כך הבנתי את זה פתחתי ZONE שנקרא A1 כתבתי את שם התדר ושיניתי מולו את המספר של הpersonality ואז מה שנוצר שהוא נתן לי מ1-16 את השמות שרשמתי אבל משום מה עדין היו כפילויות תדרים.

4x4eyal

New member
אז יתכן שזה תיכנות הכפתורים

אתה צריך לתכנת את בורר התדרים למעלה ל channel sub select כנראה שהוא מתוכנת ל ZONE SYS SELECT

למעלה