עזרה בקבלת החלטות

noffit

New member
עזרה בקבלת החלטות

שלום רב. יש לי שאלה... אני מתחילה שנה הבאה מסלול הסבה (עוד לא ברור היכן). כל התקופה האחרונה עבדתי במסגרות שונות בבריאות הנפש,לקראת הלימודים אני כל הזמן בחיפושים אחרי עבודה חדשה ששתאים ללימודים, לאחרונה קיבלתי כמה הצעות מעניינות. אחת מאוד מאוד טיפולית ובתחום והשנייה ממש לא קשורה אבל גם יש בה עניין מסויים. אני כל הזמן תוהה אם כדאי לעשות "חופש" מהתחום ולעבוד במשהו אחר בזמן הלימודים, כיוון שגם ככה יש הכשרה מעשית ומטופלים... או להמשיך להתמקצע בתחום הטיפולי... מה דעתכם?? כרגע אני יודעת שאני די מותשת נפשית ורגשית מהעבודה אבל יחד עם זה אני יודעת שבזה אני טובה ואני תוהה עד כמה יהיה מוזר להחליף תחום רק בשביל ה"חופש" הזה... אשמח לכל תגובה!

m a n d e

New member
זו התלבטות שעולה גם אחר כך

חלקנו למשל עובד בשתי משרות (מה לעשות שאי אפשר לשלם משכנתא עם משרה אחת...) ולי הרבה פעמים קרה שהחלטתי שאחת המשרות אני אלך על משהו אחר לגמרי, בדיוק בשביל החופש וההתאווררות, והידיעה שלא יצלצלו הביתה על מקרה כזה או אחר. בפועל, זה לא קרה. תמיד יוצא לי לעבוד בשתי משרות של עבודה סוציאלית.למה? מזוכיזם, אני מניחה. ולעניינך, השאלה לדעתי הכי חשובה היא האם יש לך עתיד מקצועי כעו"ס במקום. אם כן, שווה אולי לשקול להישאר בתקווה להמשיך אחר כך. אם התשובה היא לא, אז תחשבי כמה כוחות דורשת ממך העבודה, האם זה משהו שאת מסוגלת לעמוד בו, בהתייחס כמובן לעובדה שעבודה מעשית ולימודים בהחלט דורשים ממך כוחות, ולפי זה תחליטי.

היי נופית

יכול להיות שיכירו לך בעבודה בתחום בריאות הנפש כהכשרה מעשית שווה לבדוק.

noffit

New member
תודה

האם נראה לכם שעבודה כמדריכה בהוסטל או מנהלת מועדון חברתי יוכל להיות מוכר כהכשרה מעשית??? אם כן , צדף האחת, רשמי כצובצ ואשלח לך פרחים....

אשמח לקבל פרחים ../images/Emo8.gif

כן זו בהחלט יכולה להחשב כהכשרה מעשית בתנאי שתהייה מישהי שתהיי מוכנה להדריך אותך ותהיי מוכרת במקום הלימודים שלך. טוב השעה כבר 22:00 והפרחים עוד לא הגיעו.

למעלה