עזרה בקבלת החלטות

shelycat

New member
עזרה בקבלת החלטות

התחתנתי ב-8-8-2001 ורציתי לקבל עזרה לגבי שינוי שם המשפחה שלי האם להוסיף את שמו לשלי, להחליף לגמרי או להשאיר את שם נעורי ואיך תשפיע עליו הוספת שמי לשלו? שם פרטי:3,3,1 שם אמצעי:8,5,5 שם משפחה: 1,6,9,3,2 שם בעלי: 7,4,1,4 שם משפחה:3,2,4,5 כמו כן הייתי רוצה לדעת אלו תחומי עיסוק מתאימים לי(סיימתי ללמוד עכשיו צריך להחליט מה הלאה: עוד לימודים, או עבודה ואיזה) בנוסף מה אפשר לדעת לפי תאריך החתונה שלנו? נ.ב. נפגשנו 14-5-1998

עינת

New member
shelycat ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שאלת שאלות שמצריכות הרבה שיקול דעת ועבודה מרובה. איני יכולה במסגרת הפורום לענות על כל השאלות.אנא בחרי שאלה אחת מתוכן ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

shelycat

New member
והשאלה הנבחרת היא.... ../images/Emo35.gif ../images/Emo62.gif

השאלה לגבי שינוי שמות המשפחה בעד ונגד?

עינת

New member
סליחה אך שוב יש לי שאלה אלייך

באיזה שם את משתמשת ביום יום? רק עכשיו שמתי לב שפרטת גם שם אמצעי ומה שחשוב לי זה השם בו נוהגים לקרוא לך.
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי shelycat סוף סוף תשובה ../images/Emo24.gif

לאחר בדיקת צרופי השמות ותאריכי הלידה מתברר שהוספת שם משפחתו של בעלך לשמך כתוספת לשם משפחתך יכול להיות שינוי לטובה כיוון שהוא נותן את המ"ס 15 שטוב עבורך,יחד עם זאת עלייך לדעת שהוא יוסיף לך יחד עם הטוב גם הרבה רגישות ורגשנות,אם תדעי לשלוט בהם הרי שיהיה זה נפלא אך אם את חושבת שאובר רגישות אינו מתאים לך הרי שאולי עדיף שתשארי רק עם שם המשפחה שלך. לגבי בעלך תוספת שמך יכול להיות מעולה עבורו ואפילו מומלצת.
שפע ו
עינת

shelycat

New member
עוד קטנה.. אבל קודם כל ../images/Emo51.gif

החלטנו לבינתיים להשאיר את השמות כמו שהם, רגשנות יתר אחרי כל הלחצים של החתונה הם לא רעיון טוב כשצריך לשמור עלקור רוח עם ההורים עדיין. בכל אופן רציתי לדעת אם התאריך בו התחתנו היה בחירה נבונה והאם יש קשר בין התאריך שנפגנו בו ואיך התאריכים הללו משפיעים עלינו?

עינת

New member
כמובן שיש משמעות

לתאריך שנפגשתם וליום הנשואים.אני ממליצה לזוגות שנישאים להשקיע עוד כמה גרושים(יחסית להוצאות)ולקבל יעוץ לגבי התאריך הטוב ביותר עבורם. האמת היא שבדיקה כזו גוזלת הרבה מאוד זמן ואיני עושה אותה במסגרת הפורום,וממילא הדבר בוצע ולכן אין טעם (אם יעלה בבדיקה שהתאריך היה שגיאה מבחינתכם הרי לא ניתן לשנות...). אגב אני מאוד שמחה ששקלתם את עניין השמות והחלטתם ע"פ מה שנכון לכם כרגע,זה הוא יעוץ מוצלח מבחינתי ואני יודעת שלא עבדתי לחינם אלה היה מי שהקשיב והפעיל שיקול דעת ובחר את הבחירה שנכונה לו . הרבה
שפע ו
עינת

למעלה