עזרה בקורס חדר כושר

danangel8

New member
עזרה בקורס חדר כושר

היי אנחנו 2 בנות מבאר שבע שצריכות קצת שיעורי עזר בקורס בנושאים עקרונות התנועה והכח ואימון התנגדות ועוד כמה טיפים כדי לעבור את הקורס בשלום:) אם יש כאלה כאן שיכולים לעזור או להמליץ על משהו בסיגנון,אנחנו נשמח מאד :)

oridoron77

New member
יותר פרטים?

באיזה שלב אתן של הקורס? דרך איזה מוסד אתן מבצעות את הקורס? האם יש לכם אפשרות להגיע לאיזור המרכז לכמה ימים מרוכזים? יש לי מישהו שאני סומך עליו, ואני יכול לברר איתו אם הוא זמין, במידה ותחליטו לקחת את זה צעד קדימה. בכל מקרה בהצלחה אורי

danangel8

New member
היי אורי תודה

אנחנו בסוף החודש אמורות לסיים...אנחנו לומדות בוינגייט בשלוחה באשדוד קצת מתקשות עם תורת הענף כלומר עקרונות תנועה והכח, ואימון התנגדות...אנחנו אמורות לעשות בנושאים אלו מועדי ב' ות'אמת די חוששות מהמבחן הסופי חח אבל בגדול קודם שנעבור את כל העיוני, כל המדעים וכו' עברנו בהצלחה... מה שנותר הם הנושאים הללו.. כמה החבר שלך גובה לשעת לימוד ואיפה בדיוק במרכז? חבל שלא בדרום.. ותודה שוב:)

הר ניר29

New member
אני אומר שחבל שלא

הייתן בשיעור האחרון...

danangel8

New member
מה זה קשור?עוד לא סיימנו

אנחנו לקראת סוף הקורס,למה לזרוק סתם דברים על מנת לרדת עלינו...אל תעזור יש אחרים שיישמחו לעזור...תודה

הר ניר29

New member
זו

היתה הלצה... כפי שצייינתי בעבר... וכתבתי גם פה... אם תשאלו שאלות נשמח לעזור!

danangel8

New member
תודה

שאלתי כל מה שרציתי לשאול בנתיים אין מידהו מהדרום לצערי שיוכל לעזור לנו 1 על 1 עם כמה שיעורי עזר...:/

הר ניר29

New member
לצערי אני לא מכיר אף אחד מהדרום.

בכל מקרה אני מציע לכן אולי לנסח כמה שאלות פה לפורום. בהצלחה

למעלה