עזרה בקידום קליניקה לרפואה משלימה

עזרה בקידום קליניקה לרפואה משלימה

שלום לכולם,
שמי טלי, מטפלת בכירה בשיאצו ובעלת תואר שני במדעי הרפואה.

את הקליניקה שלי אני מנהלת מהבית (תל אביב - גבעתיים), ובה אני מציעה מגוון טיפולים לבעיות אורתופדיות, פציעות ספורט, נשים בהריון, ועוד.
בעסקים כגון רפואה משלימה, אומרים שההפצה הטובה ביותר הינה מפה לאוזן, אבל אני מתקשה ביצירת בסיס לקוחות רחב מספיק שיצור גלים של "מפה לאוזן".
אציין כי יש לי קשרים בודדים בסביבה בה אני נמצאת (עברתי לפני מספר חודשים מירושלים).

אשמח לרעיונות מניסיונכם איך אוכל לקדם את העסק שלי.
המון תודה,
טלי

sbhome

New member
כמה רעיונות:

מעבר לדברים סטנדרטים כמו פרסום מודעות וכו' יש כמה רעיונות חינמים שיכולים לגזול ממך זמן אבל להרחיב לך את קהל הלקוחות, בדרך זו את יכולה לחסוך בכסף על ידי תשלום בזמן שלך:
1. את קרובה לעזריאלי ולבורסה תפני למשאבי אנוש של החברות גדולות באזור ותציעי לפתוח עמדה ליום אחד להתנסות בחברה, אני בטוח שיש שם מספיק אנשים עם כאבי גב מישיבה ממושכת ומצד שני עם הכנסה גבוהה שישמחו להתנסות בחינם ובשאיפה בהמשך יבואו לטיפולים בתשלום אצלך כי זה קרוב אליהם וזה עוזר להם. אגב בהרבה חברות את יכולה להציע הנחה לעובדי החברה בלבד והם כבר מפרסמים אותך ברשת הפנימית שלהם.
2. תחפשי מדריכות הכנה ללידה ותציעי להם שיתוף פעולה כלשהו (פרסום הדדי, טיפול במסגרת הכנה ללידה ואפילו עמלה עבור כל מטופלת שתבוא לטיפול אצלך מהן). ניתן לנסות להשאיר ברושורים במרפאות ובמכונים פרטיים (בדיקות שקיפות ואולטראסאונד).
3. תשאירי ברושורים באגודות הספורט השונות. תפני למכוני כושר, קבוצות ריצה וחוגי ספורט למבוגרים. תציעי להעביר הרצאה על פגיעות ספורט שכיחות אחרי האימון ואו עמדת הדגמה לטיפול.
בהצלחה

המלצות מצויינות

תודה רבה לך על הרעיונות ועל השקעת הזמן בכתיבתם

מאחלת לך שבוע נפלא!
טלי

זאת ועוד

האם יש משהו בחברות הללו שמתארגן לקראת יום האם/המשפחה ? האם את יכולה אולי להכין סדנה קצרה של מגע של אמהות/אבות וילדים ? (יש אולי גם יום האישה וגם יום המשפחה).
בנוסף, הייתי מתחילה בתשלום סמלי. עלות של 36 שקלים למשל, להדגמה של רבע שעה. בכל זאת שלא יקבלו ממש בחינם.
מן הסתם, את מגיעה לשם עם כיסא טיפול עם סדין מיוחד שאת שמה על ראש הכיסא. ואולי גם הוצאות דלק.
בנוסף יש המון רשתות נטוורקינג. צריך רק לזכור שמדובר ב"נט" ובוורקינג. לשווק את עצמך זאת עבודה. שכרה בצידה, נכון
אבל, הצלחה לפניי עבודה מופיעה רק במילון העיברי. סבלנות. ואפילו צרי לעצמך רשת ביטחון כלכלית עד שתצליחי להגיש לשכר מכובד שיוכל לפרנס אותך בכבוד.
את יכולה גם ללכת לחדריי כושר באיזור הקליניקה שלך. וגם להציע להם הנחה ללקוחות שלהם תמורת פרסום ללא תשלום אצלהם. בהצלחה!

בשמחה!

אם תרשמי לי בפרטי את המייל שלך אוכל להעביר אלייך מיילים שאני מקבלת, כמובן ללא תשלום עם עצות בנושאים שונים. חברה שלי בשם - יפעת ברעם הנהדרת. נותנת טיפים לשירות קשוב. אני נתרמת ממנה רבות. ואשמח לשתף, בהצלחה.
סיעור מוחות הוא יופי של רעיון. את יכולה אולי אפילו לקבץ כמה חברים שלך, אנשים שמכירים אותך וגם את העבודה שלך.
אני בטוחה שאם תקשיבי לעצות מאנשים שאוהבים אותך ואת חשובה להם תקבלי מהם כמה וכמה רעיונות. אפילו אדם שאין לו
עסק פרטי אבל, חווה פרסום כזה או אחר יכול לעזור לך.
למשל, לא הייתי מציעה לך להכין פליירים ולחלק בתיבות הדואר. אבל, כן, לעשות שיתוף פעולה אפילו עם קוסמטיקאית מאיזור
מגורייך. אולי מי שתסגור אצלה 10 טיפוליי פנים תקבל ממך טיפול ללא תשלום, עליו תשלם הקוסמטיקאית לך חצי מחיר למשל ?
לא יודעת, ככל שאני חושבת עלייך יותר עולים לי רעיונות נוספים. בהצלחה!

runlahav

New member
ירידים בחברות הייטק ובקניונים

חברות הייטק מקיימות ארועים ומעניקות לעובדים פינוקים כמו טיפולים אלטרנטיביים

השתתפות בירידים בקניונים , דרך טובה להתפרסם ולפתח את העסק שלך

למעלה