אשמח לדעת מה זה אומר איזה מסלול כדי לי לקזז< אני מעוניין לדעת איזה מסלול הכי כדאי להשקיע בקיזוז
N n o b l e s s New member 10/2/17 #2 אשמח לדעת מה זה אומר איזה מסלול כדי לי לקזז< אני מעוניין לדעת איזה מסלול הכי כדאי להשקיע בקיזוז
N n o b l e s s New member 9/2/17 #1 עזרה בקיזוז משכנתא שלום חברי הפורם היקרים. ברשותי 200,000שקל נזילים שאני מעוניים לקזז איתם את המשכתא שלי. כל המסלולים שלי פרט לפריים הינם קל"צ ואני בדילמה כיצד לחלק את הכסף בין המסלולים. אשמח לעצתכם (צרפתי את הפירוט)
עזרה בקיזוז משכנתא שלום חברי הפורם היקרים. ברשותי 200,000שקל נזילים שאני מעוניים לקזז איתם את המשכתא שלי. כל המסלולים שלי פרט לפריים הינם קל"צ ואני בדילמה כיצד לחלק את הכסף בין המסלולים. אשמח לעצתכם (צרפתי את הפירוט)
O On eMan New member 10/2/17 #3 צפויה לשחרר לך עוד כספים בהמשך? אם תוך 3 שנים צפוי לשחרר לך עוד כספים כדי לסגור את משתנה? במידה שכן אז לפרוע קלצ ארוך ובמידה שלא אז לפרוע את המשתנה. וזה רק דעה אישית שלי ובמידה שאתה לא אוהב סיכונים, אז בכל הפעם כשיש לך סכום להזרים לפריים.
צפויה לשחרר לך עוד כספים בהמשך? אם תוך 3 שנים צפוי לשחרר לך עוד כספים כדי לסגור את משתנה? במידה שכן אז לפרוע קלצ ארוך ובמידה שלא אז לפרוע את המשתנה. וזה רק דעה אישית שלי ובמידה שאתה לא אוהב סיכונים, אז בכל הפעם כשיש לך סכום להזרים לפריים.
N n o b l e s s New member 12/2/17 #4 בוא נאמר שעוד 6 שנים עוד קרן השתלמות ופעם בשנה 50 אלף קרן השתלמות פעם ב 6 שנים 200,000 ופעם בשנה בסביבות 50 אלף
בוא נאמר שעוד 6 שנים עוד קרן השתלמות ופעם בשנה 50 אלף קרן השתלמות פעם ב 6 שנים 200,000 ופעם בשנה בסביבות 50 אלף