עזרה בקיפול

עדי דבש

New member
עזרה בקיפול

מישהו יודע איך עושים את שלבים 30-32 בפגסוס הזה? וגם: האם החץ השחוק הקטן מורה על משוך-דחוף או משהו כזה? (נדמה לי שמישהו כאן הסביר לי את זה פעם)... ועוד משהו: מה אומר חץ לבן וחלול כמו זה שבשלב 32? הפגסוס בקובץ המצורף...

yepeled

New member
עזרה

לפי מיטב זכרוני מי שהוא ביקש עזרה בעבר ויש תשובה בפורום. בכל מקרה, שלב 30 מקפלים את כל מה שאפשר כלפי מטה עדיין כל המבנה לא שטוח. שלב 31 - משטחים את הקצה של הנייר. שלב 32 - מושכים (החץ החלול זה למשוך) את הקצה למטה כך שהקפל לרוחה הדגם במרכז הנייר נפתח, ולא ישאר שום קפל חיצוני מקצה העליון של הנייר עד קצה התחתון.

עדי דבש

New member
אמממ.....

תודה רבה אבל אני חוששת שאני עדיין לא מבינה.... אולי אתה יכול לצלם את זה? (אפ יש לך כוח לקפל...) תודה רבה!

amitzur66

New member
צעדים 30-32

בבקשה, זוהי האינטרפרטציה שלי לצעדים הללו. הדבר היחיד שלא מתיישב עם הדיאגרמה זה המשולש הקטן באמצע הכנף, אבל זה לא איזור קריטי במודל, במשך שנים עשיתי את זה בלי בכלל לשטח את הכנף...

עדי דבש

New member
תודה רבה רבה!!!

זה באמת ממש ממש עזר לי!!!!! עכשיו אני יכולה סוף סוף להתקדם לשלב 33 ! בקצב האיטי שאני מקפלת (בערך צעד ליום, ובין כל צעד לצעד אני מקפלת פרחים בשביל דגם אחר) אני אסיים את הפגסוס הזה אולי בעוד 20 שנה!

amitzur66

New member
אין בעד מה

טכנית, את יכולה עכשיו סוף סוף להתקדם לשלב 34, כי 33 זה אותו דבר בצד השני
אני התקשיתי דווקא בשלב אחר במודל הזה, לא אומר לך מהו כדי שלא תהיה לך דיעה קדומה

למעלה