עזרה בקללה

paul82

New member
עזרה בקללה

שלום. הייתי רוצה לקבל עזרה בקללה שעלי להטיל. הקללה היא על מישהיא שתתאהב בי ללא גבולות.ניסיתי כבר הכל וזה לא עוזר ואני מוכן לשאת בתוצאות כדי לזכות באהבתה. בבקשה עזרו לי. :)

מורגיין

New member
?!?!?!?!?!

"אני מוכן לשאת בתוצאות" סתם מתוך סקרנות (ולפני שמתקיפים אותך כאן מכל הכיוונים, כי הולכים לעשות את זה), אתה מודע לתוצאות? אתה יודע מה יכול לקרות? מה מונח כאן על כף המאזניים? אני לא חושבת ככה... אני אפילו בטוחה לחלוטין שאם באמת היית מודע לתוצאות, לא היית צריך אותנו בשביל השאלה הזאת אלא היית יודע לבד איך "מקללים". אני אפילו אנסה להגיד לך, בכנות מלאה, ובלי להגזים, מה יקרה: מה שיקרה זה שאתה תשלם מחיר עצום על ההתערבות הזאת, בלי לדבר על הנזק שיגרם לבחורה, מערכת היחסים שלכם לעולם לא תוכל להיות מאושרת ושלמה, והנזק הנפשי ויכול להיות שאפילו הפיזי, לה וגם לך יהיה עצום. לעולם לא תוכלו באמת להיות ביחד ולהנות אחד מהחברה של השני ומערכת היחסים בינכם (אם תהיה מבוססת על "קללה") לעולם לא תוכל להיות כנה ואמיתית, אלא תמיד תהיה כפויה ומאולצת. לא רק זה, אלא גם סביר להניח, שבמקום להרגע ולהנות משאר התחומים המעסיקים את חייך (משפחה, חברים, עבודה), סביר להניח שהעכירות תגיע גם אליהם. אתה תגלה שאיבדת הרבה הרבה יותר ממה שהרווחת ע"י ה"קללה", והיקום כולו יפנה נגדך בשרשרת ארוכה של חוסר אושר. אתה באמת מוכן להרוס מילא את החיים שלך אבל גם את החיים של נפש אחרת בייקום בשביל זה? אם אתה עדיין עונה כן, אז כנראה שאתה לא מבין את גודל האחריות המוטלת עליך בתור יצור אנושי וקסום באותה העת, ולכן אני לא חושבת שאני (ואף אחד אחר בפורום הזה שיודע באמת מה לעשות), יתנו לך את הידע והכוח הזה...

definatlly

New member
אהבה? קללה?

אהבה היא מבורכת ולא קללה. אם אתה אוהב מישהו שלא אוהב אותך חזרה ומיניסיון אני יודעת כמה זה יכול להיות קשה ולא יוצא מהראש יום ולילה פשוט תבין שזהו זה. לגבי כישופים כאילו יש כל מיני ספרים שמציעים עירובים של שמנים,ורדים וצלילים שאמורים לעורר אהבה אבל העצה הכי טובה זה לחכות שיעבור, לשכוח , ולהמשיך. אם זה לא קורה זה בטח לא אמור היה לקרות למרות שעכשיו זה נשמע הכי לא הגיוני בעולם.באמת שיש עוד הרבה אנשים נפלאים לאהוב שם בחוץ. באמת שתמצא עוד יותר טובים. בברכת הרבה כוח והצלחה. k

אל תקשיב להם!

לכל פגאני שהוא ישר הופך להיות פגאני, נותנים לנו כישוף אהבה, אנחנו אלופים בהם, הם לא רוצים להביא לך אותו.... ועכשיו ברצינות, תגיד לי, אתה משוגע? אני סבלתי פעם מתוצאות של כישופון קטן לכמה שנים טובות, ותאמין לי, אני לא חיה כל כך הרבה, אם תרצה אהבה, היא תמצא אותך, סמוך עלי

Druid Master

New member
קללה

טוב אז דבר ראשון זה מאוד רע שאתה מטיל כישוף כזה כי אם ככה מצבך רע מאוד (אני יודע שלא הייתי עושה את זה כי אני מעדיף לדעת שהשגתי דברים בכוחות עצמי ולא בכוחות הטבע) אבל ניסת שימוש בדם אולי?

kat re

New member
דם????

אני ממש מתחילה להרגיש כמו בפורום וודו... אני לא נוטה להיתערב בד"כ בדברים האלה אבל אני חושבת שאולי כדאי שתעבירו את הדיון הזה לפורום "מאגיה וכישוף" השכן.

morgan le fay

New member
חפיף

תראי אם לא מתאים לך אל תקראי.... רק רשמתי שימוש בדם זה הכל הוא החליט לדפוק את עצמו סבבה אני מוכן לתת יד לעזור למי שרוצה

L e s t a t

New member
בן אדם בא אליי ואמר לי "אני רוצה

להתאבד".. אמרתי לו - סבבה אחי! תלבש פצצה ולך תהיה שאהיד! רק אמרתי לו ללכת להיות שאהיד זה הכל, הוא החליט לדפוק את עצמו סבבה אני מוכן לתת יד לעזור למי שרוצה... (ואתה קורא לעצמך "דרואיד"...)

Druid Master

New member
תלמד קצת טוב?

אם היית מבין היית מבין אבל את הלא נכון? אני מוכן לתת תשובה לכל מי ששואל כי אין לי אינטרס למנוע ממנו לפגוע בעצמו אני נתתי הזהרה לפני וזה כל מה שאני מרגיש מחוייב לעשות. אני חושב שאם הוא החליט לפגוע בעצמו אני מוכן להזהיר אותו אך בכל זאת לתת לו עזרה וחוץ מזה רק נתתי עצה אז תרגע

suki da yo

New member
פעם שניה.

פעם שניה בפחות משבוע שאתה בפורום שאתה מזלזל בידע של שני אנשים שבהחלט יש לרבים וטובים מאיתנו הרבה מה ללמוד מהם. אם לא שמת לב, לסטט אמר שלתת למישהו את האמצעים לפדוע בעצמו זה רע, ואתה צריך לשאת אחריות גם על זה, אבל בשום דבר ממה שהוא אמר לא נמצא משהו שיעיד שהוא לא לא יודע על מה הוא מדבר. הוא פשוט לא מסכים עם הגישה שלך.

L e s t a t

New member
רק תיקון אחד קטן ../images/Emo13.gif

התכוונתי שלתת למישהו את האמצעים לפגוע בעצמו זה כבר בדיוק לפגוע בו.

Druid Master

New member
תבדקי

תבדקי את התגובה האחרונה שלי לזה... אמרתי בדיוק מה שאמרת לי כרגע אני לא מזלזל באף אחד "דע את האוייב" גם אם אתם לא אוייב (אני מקווה) אני עדיין לא מכיר אותכם אז תאמיני לי שאני לא מזלזל באף אחד

L e s t a t

New member
הצדק אתך

עדיין אנחנו לא מכירים אותך, שיפוט-מוקדם עלול להיות מוטעה, אבל אני חושב שאתה יכול להבין מדוע השיפוט נעשה במקרה הספיציפי הזה.

Druid Master

New member
סיבה שלך

אני לא אמרתי שאני מבין או מסכים אבל אני לא אוהב לריב :) אז ככה נפתרת לה בעיה ואנחנו לא רבים ובמקום זה אנחנו נכיר אחד את השני ונראה אם יש קשר או אין לא ככה?

kat re

New member
לתת עזרה למישהוא שרוצה..

לפגוע בעצמו ולהצדיק את זה בטענה של "אני הזהרתי אותו". זה כמו לפגוע בו בעצמך... חבר שלך יעמוד על צוק טיבקש ממך עזרה בלהתאבד.... אתה תזהיר אותו .. ובכל זאת תדחוף אותו?? אין לך עקרונות? מוסר? לא מפריעה לך העובדה שעקב הפעולות שלך אתה תהפוך למשתף פעולה?? אם מישהוא ירצה לרצוח ואתה תזהיר אותו ובכל זאת תתן לו מידע על איך לרצוח או מתי.. לפי החוק אתה נחשב למשתף פעולה, שזה דרך אגב יותר חמור מהרצח עצמו.. אם אתה יודע שבן אדם הולך לפגוע בעצמו או באדם אחר , ואתה שותק זה כמו שעשית את הפעולות בעצמך עצתי לך היא .. תחשוב על זה

Druid Master

New member
נגיד

טוב כל אחד ודעותיו נכון? נסגור את הוויכוח הזה בזה שאת צודקת ואני טועה אבל אני עדיין חושב שונה ממך כן גם אם זה בניגוד לחוק.... נסגר העניין? אני מקווה שכן.

Justin Angel

New member
אני מצטער.

אבל איננו מסכימים בפורום זה לשיכנועים מצד גורמים מסויימים לטקסים בעלי שימוש בדם אנושי או של חיות, וונדאליזם ואונס (שלוש קטגוריות שבמאגיה טקסית פשוט לא נראות טוב). כמו כן ובהתאם לזאת, אין דיון זה מקומו בפורום הזה בעיקר ומכיוון מקומו בפורום "מאגיה לבנה" אשר זהו נושא הפורום שלה.

למעלה