?!?!?!?!?!
"אני מוכן לשאת בתוצאות" סתם מתוך סקרנות (ולפני שמתקיפים אותך כאן מכל הכיוונים, כי הולכים לעשות את זה), אתה מודע לתוצאות? אתה יודע מה יכול לקרות? מה מונח כאן על כף המאזניים? אני לא חושבת ככה... אני אפילו בטוחה לחלוטין שאם באמת היית מודע לתוצאות, לא היית צריך אותנו בשביל השאלה הזאת אלא היית יודע לבד איך "מקללים". אני אפילו אנסה להגיד לך, בכנות מלאה, ובלי להגזים, מה יקרה: מה שיקרה זה שאתה תשלם מחיר עצום על ההתערבות הזאת, בלי לדבר על הנזק שיגרם לבחורה, מערכת היחסים שלכם לעולם לא תוכל להיות מאושרת ושלמה, והנזק הנפשי ויכול להיות שאפילו הפיזי, לה וגם לך יהיה עצום. לעולם לא תוכלו באמת להיות ביחד ולהנות אחד מהחברה של השני ומערכת היחסים בינכם (אם תהיה מבוססת על "קללה") לעולם לא תוכל להיות כנה ואמיתית, אלא תמיד תהיה כפויה ומאולצת. לא רק זה, אלא גם סביר להניח, שבמקום להרגע ולהנות משאר התחומים המעסיקים את חייך (משפחה, חברים, עבודה), סביר להניח שהעכירות תגיע גם אליהם. אתה תגלה שאיבדת הרבה הרבה יותר ממה שהרווחת ע"י ה"קללה", והיקום כולו יפנה נגדך בשרשרת ארוכה של חוסר אושר. אתה באמת מוכן להרוס מילא את החיים שלך אבל גם את החיים של נפש אחרת בייקום בשביל זה? אם אתה עדיין עונה כן, אז כנראה שאתה לא מבין את גודל האחריות המוטלת עליך בתור יצור אנושי וקסום באותה העת, ולכן אני לא חושבת שאני (ואף אחד אחר בפורום הזה שיודע באמת מה לעשות), יתנו לך את הידע והכוח הזה...