עזרה בקניית מכונת תפירה

DragonShutter

New member
עזרה בקניית מכונת תפירה

אכן כן, עשיתי את המחקר המומץ בנושא.
ועדיין אני מתנצלת עם זה מאלץ אתכם לענות את אותן התשובות שוב ושוב...
מכונת התפירה שהייתה ברשותי שבקה חיים, תוך כדי שהיא מקפיצה את כל החשמל בבית... זה כמובן לא מפתיע ביחס למצב העגום שלה, אז אני מרשה לעצמי להחליט שעדיף לרכוש מכונה (ביתית) חדשה.
לא למדתי תפירה ולא עשיתי שום קורס בתחום, למרות שזה ללא ספק בתכנון שלי (אני אפילו מניחה שאחזור לפה עם שאלה בנושא בעוד כשנה) וכל הידע שלי מסתכם בלמידה עצמית מיוטיוב סנסאי והאינטרנט בכללי - וזה מתקשר לשאלה עד כמה משוכללת מכונת התפירה שכדאי לי לקנות?
המכונה הקודמת שלי ז"ל תפרה רק קדימה בקו ישר ובזיגזג, וזה הספיק לי, אבל בהנחה שאני עעסוק ביותר רצינות בנושא אני כנירא אצתרך יותר מזה, אבל השאלה כמה יותר? מה לדעתכן אני צריכה שיהיה במכונה שלי? הBrother CS6000i נראת פנסית וממה שהבנתי היא דיי מומולצת (הבנתי נכון?) אבל אני מפחדת שהיא מורכת מידי בשבילי, המכונה היחידה שבאתי איתה במגע היא המכונה שהיתה לי ז"ל, והמראה של מכונות כמו הזינגר 3223 וכל חברותיה שדומות לה במבנה, נראת יותר ידידותית למשתמש אבל האם הפונקציות של מכונה כזו מתאימות לטווח ארוך, במידה שאני ארצה להתקדם בתחום?
אשמח להמלצות על מכונות שיכולות להתאים לי...
הבנתי שרכישה באינטרנט הרבה יותר משתלמת מבחינת מחיר, ואין לי בעיה לקנות באינטרנט, השאלה כמה זה כדאי עם משהו כמו מכונת תפירה? אני מפחדת שזה לא יגיע אליי בחתיכה אחת 0////0

שש שבע

New member
csi 6000 נראית פנסית, אבל מאוד ידידותית למשתמש, הדרכתי

עליה לבנות שרק התחילו ללמוד , והן שלטו בה מהר מאוד,

DragonShutter

New member
השאלה האם זה משהו שאפשר להתמודד

איתו לבד או שיש צורך בהדרכה מעמיקה?

שש שבע

New member
את מקבלת דיסק עם הדרכה, מצד שני, אם את קונה בארץ, המוכר

נותן לך הדרכה,זה חלק מהשירות. ואם את באיזור מודיעין, אני אתן לך הדרכה ללא תשלום, בשמחה.
מכונת תפירה ביתית, זה לא ניתוח מוח, בהחלט אפשר להתמודד איתה בלי בעיה.

Leeheesh

New member
מצטרפת לשאלה

היי,

שוקלת להתחיל להתנסות עם רקמה (לקנות מכונה כזו- Embroidery machine) למי יש המלצות על מכונות כאלה, שמתאים למתחילות?

תודה!

שש שבע

New member
על איזה דגם מדובר? והיכן את רוצה לקנות פה? בחו"ל?

תקציב? לי יש מכונת רקמה של ברדר,קניתי דרך האינטרנט ואני נהנית ממנה מאוד, אבל אם אתרוצה גם שירות תקני בארץ,

למעלה