עזרה בקניית מצלמה דיגיטלית.

sign of cine

New member
עזרה בקניית מצלמה דיגיטלית.

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית (סטילס בלבד לא חייב שיהייה גם וידאו) לשימוש ביתי. התקציב שלי הוא 1000-1200 שקל.. חשוב לי שיהייה לה זום אופטי, צילום לילי טוב ומגה פיקסל ברמה של חדות תמונה שאפשר יהייה להנות מתמונה איכותית (אבל שוב לא חייב משהו איכותי). ולכן שאלותי הן: כמה בגה פיקסל זה הממוצע שנדרש לי? איזה חברות ודגמי מצלמות יענו לדרשותי הנ"ל? חנויות מומלצות באזור גוש דן. (חנויות אינטרנט לא באות בחשבון) בתודה מראש, ליאור

sign of cine

New member
ושיהייה לה מסך לתצוגה מקדימה...

תודה

MacMac7

New member
התקציב קצת נמוך

עלייך להתחשב גם שעלייך לקנות כרטיס זיכרון (במיוחד אם זו מצלמה דיגיטלית ראשונה שלך) וסוללות נטענות. לגבי רזולוציה מינימלית אני חושב ש-4 מגה מספיק בהחלט. אני רכשתי לא מזמן את ה-מינולטה Z3. עלתה לי 1600 , ויחד עם כרטיס זיכרון נוסף (בעצם שניים) הגעתי ל-2000 ש"ח. לפעמים כדאי להשקיע קצת יותר ולהיות מרוצים עם התוצאות מאשר לקנות בזול ולשלם , אחר כך , ביוקר. חנות טובה בגוש דן יש את "רואים עולם" ברחוב הגנה 25 בפתח תקווה.

sign of cine

New member
תודה רבה,אם אפשר עוד הצעות אני אשמח

לקחתי לתשומת לבי. את הנאמר... שוב תודה..

goodmaya

New member
הצעות למצלמות

לעניות דעתי בתקציב הזה ניתן לקנות מצלמות לא רעות בכלל. אני ממליצה על מצלמות של קנון. כמו powershot a90 או משהו דומה.לפעמים ניתן למצוא מצלמות מדגם ישןשלא מיצרים יותר והמחירים שלהן יורדים. מה שחשוב לדעת: 4 מגה פיקסל ומעלה, כרטיס זכרון של 256 מ"ב מינימום (צריך להוסיף) וסוללות נטענות חזקות. חנות טובה היא: יגאל ארליך בתל אביב. לא זוכרת כתובת מדויקת, אך יש לה יתרון שזוהי למעשה מעבת תיקון למצלמות. בהצלחה

למעלה