violeta in doggy
New member
עזרה בקניית נגן + DISKEY
איזה נחמד שעל כל תחביב ועל כל בעיה אפשר למצוא פורומים באינטרנט!
קיצר, אני אשמח לעזרתכם המבינים ומתעניינים בתחום קצת יותר זמן ממני. תחילה הDISK-ON-KEY שלי נשבר והיתי צריך אחד חדש. השתמשתי בו בעיקר להעברת מידע בין מחשבים, ושמירה נוחה של קבצים. סך הכל, לא יותר מ5MB של קבצים. וזה בהגזמה! יתרונותיו: התחבר בקלות למחשב, קל וניתן לנסיעה עכשיו, התעורר בי הצורך לנגן MP3, כזה שאוכל ללכת איתו לחדר כושר, או בהפוגות להתחבר אליו ולהנות ממוזיקה. חשבתי בכיוון ה256MB אבל אפילו אשתגע ואלך לכיוון ה512MB. לא מאמין בהעתקת אלבומים שלמים, אלא בקיבוץ שירים נבחרים. ואז עלתה בראשי הברקה! לשלב בין השניים. אז הדרישות החדשות הן להלן: 1) חיבור ישיר למחשב ללא כבלים. 2) זכרון של 512MB יספיק לי אם לא מוגזם. 3) שאפשר לחלק את המידע עליו לספריות. 4) קל ונישא (כמה שIPOD מגניב, אז לא). 5) זכרון FLASH כמובן. 6) איכות שמע טובה 7) אמינות חובה (בעסה שכל הקבצים החשובים נאבדים)(ולא קבצים כאלו שמורידים מהאינטרנט). 8) תקציב: .... באזור ה600ש"ח. עדיף כמובן פחות וזה בעיקר הדרישות. הדילמה היא בין 3 מכשירים: א. IRIVER IFP - הוא מכשיר מאד יפה, אבל גם יקר. ב. CREATIVE MUVO TXFM - האם הוא נוח כך שהוא מתפרק? ג. IAUDIO G3 - לא שמעתי על החברה, אבל קראתי המלצה כאן בפורום. האם אלו אופציות טובות שעונות על הדרישות? האם מציעים מכשיר אחר אשר יותר משתווה לצרכים? תודה
איזה נחמד שעל כל תחביב ועל כל בעיה אפשר למצוא פורומים באינטרנט!
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)