עזרה בקניית נגן

sarac88

New member
עזרה בקניית נגן

מחיר מקסימום: 400-500 בערך נפח זכרון: 4/8 ג'יגה תמיכה מלאה בעברית סוללה פנימית נטענת לכמה שיותר שעות חשוב לי מאד: איכות שמע גבוהה במיוחד!! יש לציין שבין היתר הנגן ישמש אותי בכושר.... אשמח לשמוע גם הצעה לאוזניות איכותיות נ.ב. - שאלה אחרונה.... מה הבדל, אם יש, בין אייפוד לנגן?? תודה רבה לכולכם ואחלה יום!!

מנגר 4

New member
איכות שמע גבוהה במיוחד = נגנים של Cowon

לא ציינת אם חשוב לך וידאו או רק מוזיקה, גודל מסך וכו... כדי למקד את הדרישות שלך מהנגן מומלץ שתעני על השאלון הזה אם את לא מעוניינת בוידאו ולא מפריעים לך לחצני מגע אז ה I7 של Cowon יתאים לך.. 60 שעות של ניגון מוזיקה, איכות סאונד מעולה, תמיכה מלאה בעברית ואפשרות לסדר את המוזיקה גם לפי תיקיות ולא רק לפי תגיות כמו בשאר הנגנים. לי אישית יש אחד כזה ואני מאוד מרוצה ממנו. לגבי אוזניות זה גם תלוי איזה סוג אוזניות את רוצה.. יש כאלו שנכנסות לאוזניים כמו אטמים, יש אוזניות כפתור רגילות ויש אוזניות קשת (הגדולות) ומה התקציב שלך. אייפוד זו סדרת נגני המוזיקה של חברת אפל (שאני לא מחבב בכלל
)

sarac88

New member
תודה על התגובה

עברתי על השאלון, רוב הדברים שם לא משנים לי כ"כ, מה שכן אני מעדיפה מסך צבעוני אם אפשרות לתמונות/וידיאו אבל לא בהכרח... במיוחד לא אם זה ייקר בהרבה את המחיר או יבא על חשבון דברים אחרים. בקשר לאוזניות אין לי מושג מה המחירים בשוק... אבל משו עם מחיר סטנדרט... תודה!!

מנגר 4

New member
../images/Emo3.gif

הקטע הוא שנגנים גדולים שמתאימים גם לוידאו בד"כ לא מתאימים לספורט... המסך של ה I7 הוא צבעוני, אבל לא ממש מיועד לוידאו או לתמונות כי המסך קטן (1.2 אינטש), למרות שיש בו את האופציה לראות תמונות וסרטונים. יש לך גם את ה D2 של Cowon (גם עם 4 ג'יגה הוא קצת חורג מהתקציב שלך) אבל לא נראה לי שיהיה לך נוח לעשות איתו ספורט... לגבי אוזניות, אני עדיין חושב שעדיף שתגידי מה התקציב שלך ואיזה סוג אוזניות את מעדיפה (כאלו שנכנסות לאוזן, אוזניות "כפתור" רגילות, אוזניות קשת גדולות)

sarac88

New member
בא נגיד...

עד מאה ש"ח... ורק כאלה שנכנסות לאוזן.... תודה...

מנגר 4

New member
יש סיכוי להתפשר על 150 שקל? ../images/Emo3.gif

100 זה מעט נמוך מידי למשהו איכותי. אם תעלי ל 130-160 תוכלי לקנות אחד מהזוגות האלו: Sennheiser CX300 (זהירות מזיופים! בגלל הפופולאריות של האוזניות האלו קיימים המון זיופים...) Creative EP630 שתי האוזניות האלו נחשבות לטובות ביותר במחירן (לא יצא לי לשמוע אף אחת מהן, אבל שתיהן נחשבות לטובות) האוזניות האלו כמעט זהות לגמרי ולפי מה שאני יודע אפילו מיוצרות באותו המפעל. הסנהייזר אמורות לבוא עם שנתיים אחריות לעומת שנה בקריאייטיב. אני חושב ששווה לך להוסיף את ה 30-60 ש"ח האלו וללכת על אחת מהאוזניות האלו הקריאייטיב ב 130 ש"ח

למעלה