עזרה בקנית mp3

ben4ben

New member
עזרה בקנית mp3

שלום לכולם קוראים לי בן ובמיקרה הגעתי לפורום... בקיצור אני רוצה לקנות mp3 של 512mb ומיתלבט איזה חברה ליקנות מאיפו ליקנות וכ'ו. אין לי הרבה כסף אני מחפש הכי זול בסביבות ה-300 שקל. אז מי שיכול לומר לי ולהמליץ לי מה ליקנות איזה חברה מאיפו איזה סוג ממש לפרט כי אני ממש לא מבין בזה. תודה רבה מראש: בן.

ben4ben

New member
ועוד כמה שאלות

מיצטער על ההקפצה אבל עכשיו ניזכרתי... א) אני לא כל כך רוצה ליקנות נגן הכי טוב אבל במחיר שאמרתי אפשר להשיג משהו איכותי? מקסימום אני מוכן להיתפשר על 256mb אבל כמה שירים אפשר להכניס לשם? ב)מה עדיף רדיו מובנה או לא ג)האים הנגן מטעין את עצמו דרך המחשב (כמובן אם הסוללה ניטענת) או שזה רק בחלק מהנגנים? אני לא מדבר על סוללה מובנת. ד)זה שביר הדבר הזה? כמה זמן יכול להחזיק mp3? תודה רבה רבה מראש לעונים: בברכה בן.

ben4ben

New member
ואיי באמת הודעה אחרונה...../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

מה עדיף מבין שני החברות? דגם: Prosound או דגם: טופ טכנולוגיה (אם אני לא טועה כי מצאתי את שתיהם במכרז אבל אל רשום החברה רק הספק...) שוב תודה מראש וסליחה על כל ההודעות בן..

ben4ben

New member
קראתי אבל

קראתי את השורה אבל היא לא כל כך עוזרת לי היא לא אומר לי מאיפו ליקנות איזה חברה טובה וכו'. מקווה שתעזרו לי: בן

ben4ben

New member
טוב שאלה אחרונה בבקשה מי שיכול...

טוב בדקתי הבנתי השוותי ולפי מה שקראתי "מהשורה האדומה" רקיתי שחברת סאן דיסק מומלצת. רק רציתי לדעת מי מבין 4 הנגנים שבקישור הכי מומלצים דרך אגב מיטלבת מבין האדום לכחול.. בבקשה תעיצו לי. בתודה: בן

נדב8

New member
הנגנים

האלו נחשבים למקבילים, סאנדיסק קצת יותר נפוצה מלקסר... על צבעים אתה תחליט...

R o t e m G

New member
זה אותו דבר חוץ

מהגודל. האדום זה 256 והכחול זה 512. אם התקציב שלך מספיק אז ברור שעדיף את הגדול יותר.

ben4ben

New member
אהה אוקי... ועוד משהו קטן

הם יכולים להטעין את עצמם? זואת אומרת אני אני מכניס סוללה ניטענת הם כולים להטעין את עצמם? תודה רבהה לכל מי שענה לי! בן

יאיר B

New member
לא. סוללה נטענת מסוג AAA כמו שצריך

לנגן זה טוענים עם מטען חיצוני. זה גם יותר מהיר.

למעלה