עזרה בקשר לאירגון משלחת לפולין

Jessica88

New member
עזרה בקשר לאירגון משלחת לפולין

שלום לכולם, אני די חדשה בפורום ורציתי לבקש עזרה בקשר לאירגון משלחת לפולין. אני בכיתה י"א והשכבה שלי יצאה לפולין, ליתר דיוק הם נמצאים כבר שם. לצערי הרב, אני החלטתי שלא להיצטרף אליהם ואני מאוד מתחרטת על כך עכשיו. אחרי שחשבתי רבות על כך ובתור אחת שמאוד מתחברת אל נושא השואה, החלטתי שאני חייבת למצוא דרך ולנסוע למסע זה. השאלה שלי היא - אם קיימת אפשרות כלשהיא לנסוע עם קבוצה מאורגנת ואם לא כיצד אני יכולה לארגן קבוצה כזאת. אשמח לשמוע עצות בקשר לחברות-טיולים אשר יוכלו לעזור לי, כמה זה יעלה וכל עזרה שהיא. תודה רבה מראש! ג'סיקה

izikd

New member
תנסי לצאת עם משלחת י"א של שנה הבאה

יכול להיות שזה לא יהיה קל, אבל תנסי ללחוץ על המארגנים של המשלחת של שנה הבאה. אצלנו אחד הצליח לעשות את זה.

packman12

New member
תראי זה לא כל כך אפשרי

לצאת בכיתה יב כי הצבא לא מאשר את זה תנסי תלחציו תתצליחי בהצלחה ושבת שלום!!!

Jessica88

New member
תודה על העצה.. אבל..

אני ממש לא רוצה לנסוע עם השכבה שתיהייה י"א בשנה הבאה.. בנתיים דיברתי עם אנשים וחברים שלי ומצאתי עוד מספר אנשים שישמחו להיצטרף לכך... עכשיו רק נשאר לארגן את זה.. למצוא לפחות חברת טיולים אשר תעזור.. ובזה אני צריכה את עזרתכם. ג'סיקה

packman12

New member
תראי תנסי בחברת אקדמי טורס הם

מנוסים בהוצאת משלחות לפולין. אם את צריכה כמה פרטים עליהם תפני אלי ואני אתן לך פשוט אין לי את זה כרגע בהישג יד [email protected]

at22

New member
../images/Emo26.gif

לפני שבועיים, אני חושבת, כתבה פה מישהי עם מקרה דומה לשלך. היא מנסה גם היא לארגן משלחת, תנסי ליצור איתה קשר. מצרפת לך קישור להודעה שלה. בהצלחה

at22

New member
../images/Emo26.gif

כשהצעתי לך ליצור איתה קשר התכוונתי לשליחת אי-מייל או משו.. =) אם בפרטים שלה לא מופיעה כתובת, תשלחי לה מסר, בתקווה שהיא תראה את זה. ועוד דבר: יש חברות נסיעות שמארגנות מסעות לפולין, שבתוכנם מזכירים מאד את המסע הבית-ספרי. כדאי לך לברר גם שם, בתור אופציה נוספת. שבוע טוב

The Jenny

New member
היי,

אשמח מאוד ליצור איתך קשר במסרים של תפוז... ותודה על הקישור אליי! :)

למעלה