עזרה, בקשר לביצוע של ג'קו ב-24

TrojanRhin

New member
עזרה, בקשר לביצוע של ג'קו ב-24

בתוכנית בי"ס למוזיקה שג'קו הופיע בה אתמול (ושאפשר לראות כאן) ג'קו נותן ביצוע יפהפה ונקי לשיר "נשארתי כאן". ניסיתי להקליט עם תוכנת ההקלטה של ווינדוז, אבל היא על הפנים ולא שומעים כלום. הורדתי כמה תוכנות, אבל גם הן הביאו את אותה תוצאה עלובה. מישהו יכול לעזור בבקשה להקליט את השיר ולהעלות אותו לרשת? תודה רבה רבה. אה, כן, השיר נמצא בדקה 43:57

מזל טוב אור!../images/Emo77.gif../images/Emo145.gif../images/Emo42.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

הרבה מזל טוב אור, שיהיה לך יום הולדת שמח!
העליתי לאינטרנט, איכות סבירה: להורדה: http://www.megaupload.com/?d=5QOYO2RE יו טיוב: http://www.youtube.com/watch?v=EJXZfVXx68E מקווה שזה בסדר שהשארתי את ההקדמה המילולית.

TrojanRhin

New member
יש לי יומולדת? המממ...

איפה ראית את זה? יש לי עוד זמן... (וגם לא קוראים לי אור...) בכל אופן, זה לא חשוב. מה שחשוב זה שעשית אחלה עבודה, אז תודה רבה רבה. באיזה תוכנה עשית את זה? וגם - אם אני רוצה לחתוך את ההקדמה של ג'קו - איך אפשר לעשות את זה?

TrojanRhin

New member
אבל צריך קודם להוריד את זה למחשב, נכון?

או שאפשר להקליט את זה עם המובי מייקר?

אופס חח העיקר הכוונה..../images/Emo140.gif

תשימי לב שאור כמנהל תמיד מודגש.. וגם ניק שקשה לפספס
תודה על ההעלאה מותק, גם אני חשבתי על הרעיון ומעלה לפליקס בלי ההקדמה..שיהיה רק השיר נטו אגב, רוב הסיכויים שביוטיוב ימחקו לך את זה בקרוב ,כך עשו לי עם כל מה שהעלתי שהיה שייך לקשת/ערוץ 24 ..רכושניים
שבת שלום!

וממשיכים במסורת.. מזל טוב אור ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח עד 120 שנים יפות! הצלחה בחיים כאזרח בכל מה שתבחר ותעשה..

שונית 7

New member
אור מזל טובגם ממני../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך הרבה הרבה ברכות ואיחולים ..יומולדת שמח שתהיה לך שנה מעולה באזרחות..ותשתגשים את כל משאלותיך... מאחלת לך אושר בריאות הצלחהואהבה כמובן וכל מה שתרצה ויותר

Nova5

New member
../images/Emo49.gif אור ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך שנה מלאה שמחה, אושר והצלחה וכמובן
לא תזיק
תגשים את כל חלומותיך יום הולדת שמח

שמיים -

הי שמיים, אני שמתי לב לניק, והאמת שהניק הזה היה זכור לי מפעם, אבל לא יודעת למה, שכנעתי את עצמי שזה אור שהתבלבל והשתמש בניק אחר שלו... בקיצור, קפצתי למסקנות מהירות ולא ברורות
תודה שחתכת את ההקדמה.

כן הבנתי אותך..../images/Emo13.gif

זה בקטנה... לי קרה דבר מצחיק.. יצא שהתבלבלתי בין שני הורים שעבדו איתי! חח בטח חשבו שאני לגמרי מעופפת
זה מה שקורה כשבאים לעבודה חולים.. הסטלה לגמרי טבעית
שבוע טוב!

למעלה