עזרה בקשר לדיאטה...

עזרה בקשר לדיאטה...

אני שוקלת 45 ק"ג גובה 1.62 האם אני מעל לממוצע? מהו הממוצע? אני מאוד לא מרוצה מאיך שאני נראית...אני עושה בערך 50 כפיפות בטן ביום...זה עוזר לעומת מה שאני אוכלת [ארוחת 10 מסודרת+ארוחת צהריים מסודרת+ארוחת ערב <שגם את זה לא תמיד אני אוכלת...אבל בין לבין אני אוכלת אולי איזה קוביית שוקוד...>] אני התחלתי דיאטה והפסקתי לאכול לחם...הורדתי קילו וחצי **חשוב לציין שהעלתי את זה בחזרה...** אבל יש לי בעיה שתמיד אני "יטעם" משו ממותק כמו שוקולד או סוכרייה מתוקה האם זה משמין פעם ב...? [שוקולד,מתוקים]

סרטונין

New member
את מתחת למשקל הרצוי יקירתי

כדאי לך לפגוש דיאטנית או תזונאית שתתן לך המלצה לאיך לאכול בריא יותר. תזונה חשובה מאוד לחיוניות ואת נראית הרבה יותר קונרת כשהגוף שלך מקבל את כל מה שהוא צריך. זה לא מזיק לאכול או "לטעום" שוקולד או איזה עוגה מידי פעם, אני מפנקת את עצמי במשהו מתוק כל יום. פשוט צריך לדעת לא להגזים, זה הכל. לא משמינים משורת שוקולד ליום (זה רק 100 קלוריות). להיות מהחיים זה לענג את כל החושים. אחד מהם הוא חוש הטעם. אל תקפחי אותו.

רון ו

New member
על סדר היום לענג את כל החושים?

זו משמעות די רדודה לחיים. מה גם ששוקולד נטו הוא "הנאה" די משעממת. לגבי הנערה ששאלה, אין לך מה לעסוק בדיאטות או בהגבלות תאכלי אוכל בריא שמכיל את כל אבות המזון וחפשי יותר ענין ביתר תחומי החיים.

עזרה

אי לי מושג בת כמה את? אך בכל מקרה משקלך נמוך ואינך צריכה לרזות כלל, ההפך. אני מקווה שהארוחות המסודרות שלך מגוונות ובכמויות מתאימות, וטוב מאד שיש לך "חשק" למתוק כי כל עוד צורכים אותם בהגבלה הם לא משמינים... אל לך להתייסר משוקולד או סוכרייה , ועוד פעם ב...

למעלה