עזרה בקשר לטקס ביער הילדים..

shani22001

New member
עזרה בקשר לטקס ביער הילדים..

אהלן!=] עוד חודש בע"ה אני יוצאת לפולין ואני אחראית עם עוד כמה חברות לטקס ביער הילדים. אם יש למישהו רעיונות לקטעי הקראה, שירים..ממש ממש הכל- בבקשה תעזרו!! שני:)

טיפקסית

New member
הנה אולי כמה דברים

השיר "ילדים של החיים" מאת שלום חנוך אפשר להקריא אולי משהו מיומנה של אנה פרנק ומה לגבי קטע מאחד מספרדיו של יאנוש קורצ'אק,מחנך הילדים הידוע? שיהיה בהצלחה

נצל"ש-ממירי שקעים?

רשמתם פה באיזו רשימה ממירי שקעים. זה באמת נצרך? מה רע בשקעים שלהם?:\ אני הולכת לחנות ואני אומרת להם ממיר לשקע.. הם ידעו מה להביא לי?:\ תודה!

לא צריך!../images/Emo104.gif

חבל על הכסף, כל פעם שואלים את זה וזה דבר בלתי נחוץ בעליל! בכל המלונות שהייתי בהם לא היה צריך ממיר שקע, הטענתי שם ת'פלאפון, מטען לסוללות וכו' רק שים לב שהתקעים שאת/ה לוקח/ה שיהיו בעלי 2 פינים ולא 3

יער הילדים זה היער שיש בו../images/Emo104.gif

7 בורות ירי (תקנו אותי אם אני טועה) של ילדים יהודים, פולנים ומעורב עם הגדר שצבועה בכחול (ליהודים), לבן (פולנים) וכחול-לבן (למעורב)?

edna katz

New member
היי שני...

תשמעי..אני הייתי בפולין לפני חצי שנה בדיוק... אני הייתי אחראית על עריכת שתי הטקסים שלנו, ואחד מהם היה ביער הילדים-זבליטובסקה גורא. לכן יש לי מלא חומר, שירים ורעיונות. במיוחד קטע אחד חזק, שבקטע הזה כולם נשברו, ואפילו אנשים שלא היו במשלחת שלנו הצטרפו אלינו. אם את עדיין מעוניינת בחומרים אנא צרי איתי קשר ואשמח מאוד לעזור לך. איי סי קיו 275630569 מייל [email protected] עדנה כץ.

רעיון לטקס ביער הילדים

אנחנו היינו ביער הילדים עם איש העדות (המקסים) שלנו והוא הביא משהו מאוד מרגש וכולם ממש התרגשו ובכו אחרי שעשינו את זה: הוא פשוט הביא שקית מלאה בהפתעות קטנות כאלה של ביצי הפתעה, אני בטוחה שאת מכירה את זה..ההפתעות כבר היו מורכבות ומוכנות. כל אחת קיבלה הפתעה והניחה אותה על השלג בתוך אחד הבורות (אנחנו היינו כשהיה שלג, אבל גם כשאין שלג אפשר כמובן לעשות את זה..) פשוט רואים את ערימת השלג שמתחתיה בעצם נמצא הבור, מוקפת בגדר ומלאה בצעצועים קטנים וצבעוניים...זה מזעזע ומרגש בו זמנית, ואפשר פשוט לשלב את זה בטקס.. ב|הצלחה|

למעלה