עזרה בקשר למכללה להוראה טכנולוגית

עזרה בקשר למכללה להוראה טכנולוגית

אני הולכת לוועדת קבלה ביום שלישי, במכללה להוראה טכנולוגית מכיוון שרק היום קבעתי את זה, אני לא ממש יודעת מה כוללים מבחני הקבלה הבנתי שפרט לראיון, ולהצגת התיק (שצריך איזשהו עיצוב מיוחד ממה שהבנתי), אז גם צריך להמחיש מושגים שונים בכל מיני דרכים. אז אני אשמח לקבל עוד מידע על המבחנים, ועל המכללה עצמה, האם היא טובה? יש כאן מישהו שלמד או לומד בה? אשמח לכל תגובה ועזרה =)

ironman

New member
היי , רק היום ראיתי את ההודעה שלך

אז בהצלחה , אני בדיוק מסיים שם שנה א ..... מקום נחמד .

אני עדיין אשמח לעזרה ממך בנוגע ל :)

ללימודים נכון, סיימתי את המבחנים, אני נוטה יותר לכיוון העיצוב הגרפי (אך אני משאירה את זה פתוח, אולי דעתי עוד תשתנה בעקבות השנתיים הראשונות) וכעת אני ארצה לדעת קצת יותר על המקום, אז אני אודה לך אם תעזור לי ותפרט קצת על הלימודים, האווירה, המרצים...... כל דבר שיוכל לעזור לי לקבוע עמדה כלשהי על המכללה אהה עוד עניין, בנוגע לזה שזה תואר B.ed ולא B.Design האם יש הבדל ממשי אחרי שיוצאים לשוק האמיתי, והאם לימודי ההוראה מאוד מקשים על הלימודים עצמם, כי הבנתי שזה 30% מהלימודים (שזה המוווווןן), האם אתה מרגיש שזה ממש נותן לך יותר או שהיית מוותר? אני רק חייבת לציין שהמראיין שלי לא היה חביב במיוחד :( וחבל כי הבנתי מהקבוצה השנייה שהמראיינים היו מאוד אדיבים ונחמדים אני מקווה שזה לא יפגע בסיכויי הקבלה שלי תודה =)

ironman

New member
15% הוראה ...

המקום נחמד , יש יחס חם , המרצים מאוד מעודדים ... הם ממש לא מלחיצים ... .יש רמה גבוהה מאוד אבל בגלל שהמקום יחסית חדש ( 10 שנים ) אז השם עדיין לא הולך לפניו .... אני מאמין שהכל תלוי בך בסך הכל .

למעלה