עזרה בקשר למשו בביצפר

pip1991

New member
עזרה בקשר למשו בביצפר

אני עושה הכל פלי הסוד וכן הכל הולך לי חלק אבל רק משו אחד מישו יעני חבר שלי שיעני בצחוק כל פעם שהוא רואה אותי הוא בועט בי חזק זה עושה לי מכות חזקות בהתחלה לקחתי את זה בצחוק והכל אבל עכשיו זה נהיה כבר מסוכן זה עושה לי סימנים והכל והוא ילד שלא משנה מה לא מפסיק... עכשיו אין לי דרך מה לחשוב בסוד כדי שיפסק אני חושב על כבוד לי כי זה מראה זלזול אבל אין לי על מה לחשוב כי אם אני יחשוב לעצמי שלא יבעט לי והסוד ידגיש את היבעט אמרתי את זה שוב גם עכשיו חח הקיצר מה עושים? תנו לי דרך מחשבה אחרת כי בטוח שזה דרך חשיבה שאני חייב לשנות יש משהו בטוח וכן לפעמים אני נותן לאחרים יותר כבוד בהרבה ממה שאני נותן לעצמי ויכול להיות שזה המצב? :| קיצר ענו

לא בדיוק מצחיק

לא יודע אייך אתה מגדיר אותו כחבר שלך בדיוק. לא עצה שקשורה לסוד. אבל לפעמים פשוט צריך להחזיר חזק פעם אחת. ללמוד הגנה עצמית, טקוונדו, ג'ודו או כל דבר כזה זה בכלל טוב, בלי קשר למה יקרה אם תצטרך. בברכה שפי

freckles83

New member
גם כשכואב לך, ויש סימנים כחולים

יכול להיות שהתת מודע לא מבין את זה שאולי זה בצחוק, ולכן זה ממשיך. שוב- עצה שלא קשורה לסוד בכלל- תגרום לו להפסיק ומהר. (לאו דווקא הגנה עצמית, אני חושבת אישית שצריך לדבר איתו על זה, להראות את הסימנים הכחולים, להגיד, תקשיב , זה כבר לא מצחיק.. זה לא הופך אותך לפחות "גבר", ואם זה לא עוזר והוא ממשיך, תערב מישהו מבחוץ..)

בהחלט מסכים איתך

אני חושב שסימן ל"גבריות" זה המנעות ככל האפשר מאלימות. אבל הניסיון שלי הוכיח, שלפעמים צריך. ואגב מה שטוב בהגנה עצמית, ובג'ודו זה שאפשר ללמוד לנטרל בן אדם, בלי לפגוע בו בכלל. בברכה שפי.

למעלה