עזרה בקשר למשלוחים מהארץ

yauli747

New member
עזרה בקשר למשלוחים מהארץ

שלום לכולם אני חזרתי לארץ לא מזמן לאחר תקופה ארוכה בחול בה למשףך תקופה לא קצרה התפרנסתי מEBAY במשרה מלאה!! לאחר החזרה לארץ שקלתי להמשיך בעיסוק וסחר דרך EBAY ואז גיליתי שהמחירי משלוח מהארץ הם פשוט גבוהים מאוד ולא נראו לי משתלמים... איך אתם שולחים את המוצרים לחול? האם זה בכלל כדאי או שזה גורם לאנשים לא לקנות ממכם? מה היא הדרך הטובה ביותר לשמלוח מהארץ במחירים סבירים? עד איזה משקל בכלל שווה למכור מהארץ? או בקיצור אני אשמח לקבל את כל העזרה בקשר למשלוחים מהארץ ואם אפשר גם הסבר על המכס וכו... האם אתם סוחרים רק בEBAY.COM או גם במקבילות האירופאיות אגב יש ברשותי פדבק של 99.9% עם מעל 1000 מכירות וכמובן גם חשבון PAYPAL ואני שולט בצורה מלאה בEBAY כך שאין לי בעיה לחזור ולסחור בEBAY הדבר היחיד שמונע ממני זה המשלוחים מהארץ... בזמנו כשעוד גרתי בארה"ב פניתי לתפוז בפתיחת פורום EBAY וגם לאחר החזרה לארץ היתי איתם בקשר והם דווקא היו מעונינים והרעיון נשמע להם מעולה 0עובדה הפורום קיים היום) אבל מהסיבה שהחלטתי לא לסחור בEBAY אז ירדתי מהרעיון של ניהול פורום EBAY תודה מראש על העזרה יאיר

ווטרס

New member
הנה לך התשובה.

משלוח מישראל לארה"ב עולה פחות (או שווה) מאשר מארה"ב לארה"ב. כמו כן, משלוח מישראל לאירופה עולה פחות מאשר ארה"ב לאירופה, בהרבה. בהמון אפילו. חברות הדואר בארה"ב העלו את המחירים בצורה דרסטית, כך שלאזרח אמריקאי אין שום בעיה לשלם אפילו עוד $5 בעבור משלוח ולקבל מוצר מחו"ל. חבילות מישראל לארה"ב מגיעות בין 5-7 ימים, ככה שאין ממש הבדל גדול. מהנסיון שלי, אנשים לא נרתעים מהמשלוחים. כל זאת נאמר לגבי מוצרים שמשקלם הגיוני. (100-200 גר). לגבי מוצרים כבדים יותר, עד חצי קילו, אתה יכול לשלוח ב EMS לארה"ב במחיר של 58 ש"ח ולאירופה במחיר של 96 ש"ח. (EMS - אקספרס מייל סרביס, מגיע תוך 3 ימים ועם ביטוח מלא). בהצלחה.

7575

New member
התשובה פשוטה מאוד

אינני יודע מה מה מכרת בעבר אך סביר להניח שעקב שינוי מקומך הגאוגרפי משתנים גם התנאים. אם בעבר מכרת מוצרי חשמל לדוגמה סביר להניח שתזדקק למצוא משהו אחר למכור. בעקרון אם יש ברשותך מוצרים ייחודים שיש להם ביקוש. מחירי המשלוח לא אמורים לעצור אותך. ברור אם המוצרים שלך נמכרים גם בחול בערך באותו המחיר אז אין סיבה לקנות ממך

yauli747

New member
תודה לשניכם ושאלות בעקבות התשובות

קודם כל תודה על התשובה האם אתם שולחים בעזרת דואר ישראל או UPS\FEDEX וכו? האם מקבלים מספר מעקב למשלוח בדואר ישראל? כמה עולה הביטוח? בקשר למוצרים מכרתי מכול הבא ליד בעיקר בתחומי האספנות השונים ואני יודע שבחלק מהם יהיה לי קשה להתחרות מול מוכר הנמצא בארה"ב אבל במוצרים אחרים אני חושב שאם המשלוח לא יהיה יקר מזה שבארה"ב אני אוכל להתחרות בשוק... האם אתם מפרסמים גם בEBAY אירופאים שונים או רק בזה של ארה"ב מה אני צריך לדעת מבחנית המכס בארץ לפני משלוח? שוב תודה על העזרה

ווטרס

New member
..

עדיף לשלוח בדואר ישראל, הם הכי זולים. פדאקס ויופיאס מגזימים ברמות שקשה לתאר. אם תשלח ב EMS, כפי שציינתי קודם, תקבל גם מספר מעקב. אם תשלוח בדואר רשום, תקבל מספר אישור אבל לא מעקב. ב EMS ו דואר רשום אתה מבוטח אוטומטית על $100. על כל 1000 ש"ח של ביטוח תצטרך להוסיף 4 ש"ח. אני אישית מפרסם רק COM, מסיבותי האישיות, אבל אם יש לך מוצר שפונה לשוק ספציפי - לך על זה. מבחינת המכס אתה צריך לדעת רק אם אתה קונה באיביי, לא אם אתה מוכר.

yauli747

New member
שאלות נוספות

אם כך כמה עולה בערך לשלוח בEMS חבילה קטנה יחסית 100-200 גר? משום מה אני תמיד אוהב לשלוח לקונה מספר מעקב כך הוא יכול לראות בכול רגע נתון איפה החבילה (זה נותן להם יותר "שקט" לגבי הקניה) וזה גם טוב לי כדי לדעת מתי בדיוק הוא קיבל את החבילה. טוב לדעת על הביטוח האוטומתי עד ל100$
אם הבנתי נכון אז מכס זה בעיה רק כאשר מקבלים חבילה... אז ברגע שאני שולח חבילה אין שום בעיה במכס בארץ אבל אם כן אז זה רק עם המכס במדינה אליה מגיעה החבילה? האם נתקלתם בבעיות מסוג זה בעבר? אני אנצל את ההזמנות כדי לשאול את הענין של המכס בקנית מוצרים... מה זה אומר לגבי הקניות שלי? אגב עשיתי כמה קניות בEBAY שנשלחו לארץ ובחיים לא נתקלתי בשום דבר והחבילה הגיע אלי הביתה כאילו כלום... שוב תודה

ווטרס

New member
...

עניתי לך על השאלה: "לגבי מוצרים כבדים יותר, עד חצי קילו, אתה יכול לשלוח ב EMS לארה"ב במחיר של 58 ש"ח ולאירופה במחיר של 96 ש"ח. (EMS - אקספרס מייל סרביס, מגיע תוך 3 ימים ועם ביטוח מלא)." אני לא נתקלתי ב"בעיה" עם מכס במדינות אחרות. כל אחת גובה כמה שהיא גובה, והקונה משלם על זה מכס. בדיוק כמו שאתה תשלם מכס\מע"מ אם תקנה משהו באיביי מעל 50$. (וזה עונה לך גם על השאלה השלישית)

7575

New member
בקשר לשאלותיך

בנושא משלוחים מהארץ אני לא יכול לענות מכיוון שאני לא גר בארץ אין ספק שמוצרי אספנות זה הדבר המתאים ביותר לישראלים המוכרים מהארץ. לאספן לא כל כך מעניין איפה נימצא הפריט ועוד כמה גרושים דמי משלוח לא יעשו את ההבדל אבל אני מזכיר עוד כמה גרושים ולא לנסות לרצוח בכול מקרה אתה צריך לקטרג את המוצר שלך באופן שהוא יופיע בכל מדינה ברגע שהלקוח מחפש אותו אין צורך לפרסם אותו בכמה מקומות.

goolgol

New member
אנסה לעזור לך

בקשר לדברי אספנות, גם אני מוכר כאלו, לדואר ישראל יש אתר ושם יש פרוט מלא של המחירים, הפקידים בדואר,לפחות אצלי, עוזרים הרבה במשלוח והוא לא יקר בכלל 7575 - התכוונת בטח לאמר "אתה צריך לקטלג את המוצר שלך", אצלי המוצרים נמצאים אוטומאטית, בגלל הנדירות, ברוב אתרי איביי, היום שלחתי לאוסטרליה, בעלות לא יקרה שמח לעזור

7575

New member
האמת שהתכוונתי

לקטרג. מהמילה קטגוריה לדוגמה אם אתה מוכר למשל פריט מבריסל אז כדאי לרשום את השם בריסל לא רק כמו שהוא מופיע בשפה האנגלית אלה גם ביתר השפות הארופאיות.אבל אולי גם לקטלג תופס או בעצם זה מה שצריך. הבעיה בפרטי אספנות היא הקושי למצוא באופן שוטף דברים שווים שימכרו

למעלה