עזרה בקשר לסנדוויץ'

skooby

New member
עזרה בקשר לסנדוויץ'

אני אצא לטיול של כמה שעות בחוץ=באוויר הצח והחם. פעם רשאונה שאצא טיול במזג אוויר כזה עם צליאק, היתי רוצה לשאול אתכם איך שומרים על טריות הסנדוויץ. עדיף להפשיר את הלחם או להשאיר אותו קפוא? אם יש ציידנים לשיםגם קרח? יש צורך בציידנית? או שאפשר להסתדרבלי? תודה, מריאלה
 

ADEELI

New member
אני מפשירה את הלחמים

מכינה כריך עוטפת בניילון, מכניסה לקופסא אטומה ומאחסנת בתיק שומר קור עם קרחונית. מאחר וזה קיץ ובתוך ההכריך יש מוצרי חלב (גבינה, חמאה) חשוב לי לשמור על קור. בד"כ זה נאכל תוך שעתיים מרגע שיצאנו מהבית. מחר אנחנו נוסים לטיול של 24 שעות. אני אקח לחם קפוא וממרחים ואכין כריכים בשטח (מוצרי חלב יאוחסנו סצידני עם קרחונים).
 

skooby

New member
היה ממש מוצלח הסנדוויץ!!!!

שוב תודה
 
למעלה