עזרה בקשר לעבודה

anati17

New member
עזרה בקשר לעבודה

אני וכמה חברות שלי מעוניינות לרדת לאילת(אנחנו גרות באזור עפולה),לעבוד שם באיזה מלון ולגור בו,כמו שהרבה מהצעירים עושים.השאלה היא איך אנחנו יכולות לברר אם צריכים עובדים,מתי ואיפה?אין לנו מושג מאיפה משיגים את המספר,מה גם ששמענו מילדה אחת מהאזור שהיא התקשרה,ואמרו לה לבוא לראיון עבודה.זה נשמע לי קצת אבסורד לרדת עד אילת לראיו עבודה,לא?מילא היא,אבל אנחנו בחיים לא נרק עד אילת רק בשביל הראיון..תודה לכל מי שיודע איך לעזור!

harhanegev

New member
2 דברים פשוטים :

[1] טלפונים של מלונות, כמו טלפונים של בתי עסק אחרים מכל הסוגים והמינים, אפשר למצוא באתר דפי זהב באינטרנט. [2] הגישה של מצד אחד לחפש עבודה ומצד שני "מה פתאום שאני, הוד מעלתי הנסיכה המפונקת, אגיע למקום העבודה כדי להתראיין" לא תעזור לך למצוא עבודה. בואי נהיה קצת יותר מעשיים : נסי לארגן לך 2-3 ראיונות באותו יום (או יומיים), ובמקביל נצלי את שהותך באילת לבירורים נוספים עם הגעה פיזית שעשויה לשפר את ההסיכויים. אגב, השהות באילת לא תעלה מי יודע מה אם אתן אכן כמה חברות ביחד, תוכלו לקחת חדר ביחד באכסניה זולה ולהסתדר בלי לקחת משכנתא. שיהיה בהצלחה !

anati17

New member
תודהה

באמת שאני לא מהגישה של המפונקות,זה פשוט נשמע לי ממש לא הגיוני לבוא לראיון עבודה עד אילת..סתם לבזבז פול כסף וזמן?הרי גם האוטובוסים יעלו הרבה,גם הלינה,גם האוכל..גם 8 שעות באוטובוסים!נשמע לי מופרך..כל זה בשביל ראיון!!?

harhanegev

New member
אם את ממשיכה בגישה הזאת,

אל תצפי למצוא עבודה. אני כבר אמרתי לך מה כדאי לך לעשות: לבוא ליום או יומיים לאילת, לתאם מראש ראיון (או יותר) ביום-יומיים האלה, ומחוץ לזמני הראיונ/ות להשתדל להתרוצץ בין מקומות עבודה אפשריים. אם לא תתאמצי, לא תמצאי עבודה. עבודה לא מוצאים ע"י ישיבה מול הטלויזיה או מול המחשב. למצוא עבודה זו גם עבודה.

למעלה