עזרה בקשר לעגבניות "שרי"...

עזרה בקשר לעגבניות "שרי"...

הי, זו הפעם החדשה שלי פה, ואני צריך עזרה, לפני כמה חודשים החלתתי להתחיל לעסוק בגינון ולכן שתלתי כמה חמניות בגינה שליד הבית שלי וזה יצא מציון אז החלטתי ללכת על משהו גדול יותר כמו עגבניות "שרי" ויש לי כמה שאלות: 1. מה העונה (אני יכול להתחיל השבוע?) 2. מה הם תנאי ההשקייה? 3. מהם התנאים לגידול העגבניות? תודה מראש רון ליפשיץ נ.ב אחלה פורום

beitar

New member
עגבניות שרי

בעקרון בד"כ שותלים אותם בסביבות אפריל / מאי, אבל אני מאמין שאפשר גם עכשיו... (לא ניסיתי / בדקתי בספרות). תקני במשתלה ליד הבית כמה שתילים, תכניסי אותם לאדמה, זה לא צומח בצורה מרשימה, אבל יניב עגבניות טעימות בצורה נאה.... אני אישית משקה כמעט מדיי יום, אבל נדמה לי שפעמיים שלוש בשבוע אמור להספיק ! עדיין ניתן לשתול ירקות קיץ רבים כמו פלפלים (לסוגיהם) וחצילים, וכמו קישואים ומלפפונים.... ובקיצור, לכי למשתלה הקרובה לבית, תראי מה יש להם להציע, תקני ותהני. אההה, אם את רוצה משהו יחודי יותר, שנדמה לי שמה שיצליח עכשיו היטב זה עירית... (שהיא ירק רב עונתי, אם כי בתקופה מסויימת בחורף, היא תראה פחות טוב)
בית"ר שגאה בעגבניות שמתפתחות יפה אצלו, בלי שום כימיקלים ותוספים לא טבעיים

דובב

New member
מומלץ יותר לקנות כמה עגבניות

שרי אצל הירקן למצות מהן את הזרעים ולזרוע בקופסאות קטנות אבל עכשיו כבר מאוחר מידי לתהליך הזה

למעלה