עזרה בקשר לצ'ופרים

עזרה בקשר לצ'ופרים../images/Emo42.gif

שלום לכולם
אני מדריכה כיתות ד' ואנחנו יוצאים לבאולינג. יש לכם איזה רעיון לצ'ופר? הסתכלתי בשרשור הצ'ופרים ולא מצאתי משהו מתאים. תודה
מראש לעוזרים....

טולוז יקרה

את יכולה לעשות מדליות ולכתוב: "יצאתם אלופים!" לצייר פין של באולינג ולכתוב: "חזרנו עייפים, אך אלופים
" להכין מכדורי קלקר כדורי באולינג קטנים (לצבוע אותם בשחור ולחורר שלושה חורים) ולכתוב בעטי ג'ל: "הסטרייק נמצא בידיים שלך."
תהנו ובהצלחה

Over My Head

New member
../images/Emo207.gif משחקי שיתוף פעולה../images/Emo42.gif

שלום, אני עושה פעילות על חברות ושיתוף פעולה, ותוך כדי כך אני אגיע לנושא של יצחק רבין. אני צריכה כמה משחקים שמלמדים על שיתוף פעולה לכיתות ב'. חשבתי בינתיים על - *כיסאות-כולם עומדים על כיסאות בגורן, וצריכים להסתדר לפי גובה/מידת נעליים/גיל/... מהגדול לקטן. (10-15 דק') *פאזל- מחביאים את החלקים בחדר, כל חניך צריך למצוא חלק אחד או שניים ולתרום את חלקו. *המחזות- נותנים להם סיטואציות כמו למשל שתי בנות שרוצות לערוך מסיבה, אחת רוצה להזמין את כל הכיתה ואחת רק את הבנות, וכמובן שהן יתחלו לריב.זה כבר בנושא של חברות. אחרי זה מגיעים לנושא שגם ליצחק רבין ויגאל עמיר היו דעות שונות בקשר לכמה דברים, אבל בניגוד אליהם אסור להרוג/ להרביץ למי שלא מסכים איתך אלא צריך לפתור את העניין בשיחה. ואז מסבירים להם על יצחק רבין, כל אחד יכתוב מכתב/ יצייר ציור ונשים את הכל ליד תמונה שלו. אם מישהו יוכל לתת לי רעיונות שיתקשרו לנושא של הפעולה שלי או רוצה להעיר על מה שכתבתי אני אשמח מאוד. תודה מראש

קארין יקרה

הנה לך פעולה על שיתוף פעולה, מקווה שתוכלי להעזר בה. לגבי יצחק רבין את יכולה לדבר איתם על מנהיגים וסוגי מנהיגים ואיך אנחנו יודעים שזה מנהיג...
בהצלחה

למעלה