נו,בכל זאת עד לא מזמן הופענו באותם מועדונים..
ו"שידרנו" לאותו קהל יעד...........עד שפיטרו אותנו.
ובכל זאת:::: "בלי הקול האלוהי והענק של סטלרה כל הלחנים שלו לא שווים" האמת?התבטאות אומללה
רבות הדוגמאות שאפשר להביא,עד כמה איכות וסגנון של לחן,יכולים להשפיע על זמר-על קאריירה-של זמר-ועל הצלחה שתהיה לזמר.. חזידאקיס היקר עמיתי למקצוע.....כמה פעמים ביום אתה שומע "יש איזה זמר ששר את השיר הזה והזה....איך קוראים לו?" אם השיר של אותו הזמר...לא היה קליט-מקפיץ-מעניין-כזה שנכנס מהר לראש-ללב-ולנשמה,מישהו היה שואל,מי זה הזמר,או איך קוראים לו? והנה מספר דוגמאות שליקטתי במיוחד בשבילך ידידי היקר...שרק בזכות השיר\הלחןן...הזמר עלה לכותרות . דיטמריס באסיס מה העלה אותו לכותרות? מי התעניין מי הזמר? הלהיט הענק Psithiroi Kardias קטרינה קוקה-בזכות איזה שיר זכתה להתעניינות Den yparxoyn aggeloi הזמר טרזיס-איזה להיט הקפיץ אותו leo יש עוד הרבה -שכרגע לא עולים לי בראש והנה לך עוד דוגמא מיוחדת במינה,,,אתה יודע סטראטוס דיוניוסיו כמה שהיה גדול ומפורסם...גם אלו שלא היו בקטע של מוסיקה יוונית בכלל,,,מספיק שאמרת להם ...זה ששר את "או סאלוניקוס" ישר שמעת..."אה אה עכשיו אני יודע על מי אתה מדבר". קזנזידיס האגדי-תגיד להם "איפרכו" ידעו במי מדובר. ******************************************************************************************************************************** רוצה דוגמאות מהזמר המזרחי? אייל גולן שלנו....השיר "צאי אל החלון" העלה אותו ..-אני אישית לא פעם שמעתי,בזמנו בחנויות התקליטים,,אפשר לקבל את הקסטה של זה ששאר "צאי אל החלון"? "צלילי העוד" זוכר? הם התפרסמו בזכו "חנה'לה התבלבלה". מושיק עפיה-עם "אני לא זמין" או משהו אחר. חיים משה-עם "הלינדה לינדה" שרית חדד-עם "יאללה מוטי לך הביתה"
בכלל בזמר המזרחי יש תופעה-שזמר יכול להתפרסם רק בזכות להיט אחד-ויותר אין לו מה לשיר
-ואז הוא מתחיל לקדוח לנו כל היום עם אותו להיט-מיותר לציין ככל שהלהיט יותר דיבלי -הוא גם הופך מהר מאוד ללהיט על במת הריקודים......-באולמות השמחה-מזמינים איתו את חתן הבר מצווה לשאת את הדרשה.......-או את החתן והכלה לעמוד מתחת לחופה
***** ומכאן לזמר האגדי-שהוא גם הכי גדול בשבילי-ומתנגן דרך קבע בסלוני
ושיש לו "קול אלוהי"(אני מצטט אותך,כי אני לא שמעתי את הקול של אלוהים
) לקזנזידיס יש מאות שירים-ובאמת כמעט כולם מצויינים..... הרי זה לא סוד שקזנזידיס היה מאוהב בשיר "ורדיאזי" וכן ,....גם פתח איתו בכל הזדמנות את "הטברנות" שלו שיש לכולנו בDVD הרי זה לא סוד שקזנזידיס היה מאוהב בשיר Agriolouloudo-ומן הסתם גם בהופעות חיות,כל זמר שמכבד את עצמו-לא מדלג על השיר הזה. והנה אני מעדכן אותך ....לניקולופולוס מגיעים מאות הקלטות בשבוע מכל רחבי יוון של כל מיני אנשים- שרוצים לנסות את מזלם להפוך למפורסמים ולגעת בתהילה,,,מתחננים....שרק ישמע אותם -ואולי אולי יכתוב להם איזה לחן.... אז הלחנים שלו שווים הרבה-והרבה מאוד-לא כל זמר ביוון זוכה לקבל ממנו דיסק מלא!!!!--אם התמזל מזלם הם זוכים למספר לחנים כדי להדר את הדיסקוגרפיה שלהם.....יש הרבה זמרים שעבדו איתו אבל לא קיבלו דיסק שלם ממנו..את זה הוא עשה בדרך כלל רק עם גדולי הזמר,או כאלו שרצה אותם תחת חסותו.(לי אישית יש הרבה דיסקים עם זמרים-שרק שיר או שניים שייכים לניקופולוס-ואתה יודע מה? מן הסתם אחד מהלחנים הוא גם נושא את שם הדיסק-מה אתה אומר?) ..
ומספיק עם ההערצה העיוורת הזאת לזמר...שעוברת כל פרופורציות.-אתה לא שם לב איך נסחפת
..שכבר זה הגיע לידי התבטאות "כל הלחנים שלו לא שווים כלום"
זהו לבינתיים מספיק להיום- " מה כוחה של מנגינה"-ואיך היא משפיעה על הזמר.
אתה מופיע היום??